![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 413
تشکر کرده : 2,284
تشکر شده 8,863 بار در 434 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
پیراشکی گوشت هزار پا
من خمیر پیراشکی رو با این دستور درست کردم آرد 500 گرم خمیر مایع...یک قاشق غذاخوری سر پر شکر....یک قاشق غذاخوری آب ولرم ..نصف استکان تخم مرغ....دو عدد(که البته یک دونه کامل با یک سفیده میره داخل خمیر و یک زرده زیاد میاد که واسه تزیین ازش استفاده میکنیم) شیر....125 سی سی یا نصف لیوان روغن....125 سی سی یا نصف لیوان نمک....یک قاشق چایخوری خوب مایه خمیر شکر و آب رو با هم مخلوط کردم و حدود 10 دقیقه گذاشتمش لای پارچه تا گرم بمونه و خمیر مایع فعال بشه یک دونه تخم مرغ رو با یک سفیده و روغن و شیر رو با هم زدم و مایع خمیر رو که الان دیگه آماده شده رو بهش اضافه کردم و نمک و آرد رو با هم مخلوط کردم و به مایع اضافه کردم و با دست ورز دادم واسه بهتر طعم دار کردن خمیر من مقداری پودر سیر و آویشن بهش زدم که دلخواه هست و میتونید اضافه نکنید خمیر رو به مدت 5 دقیقه ورز دادم و بعد هم سلفون کشیدم روی ظرف و به مدت یک ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خمیر ور بیاد و حجیم بشه(چون شیر داخل خمیر هست حتمآ باید داخل یخچال بذارید) خوب تا خمیر آماده میشه مواد بین پیراشکی رو آماده میکنیم موادی لازم چون میزان مواد دلبخواه هست من مقدار عددی نمیدم شاید کسی گوشت بیشتر بریزه یا سیب زمینی کمتی خوب مواد من شامل سیب زمینی قارج گوشت فلفل دلمه پیاز رب گوجه زرد چوبه و جعفری بود سیب زمینی رو سرخ کردم و قارچ رو بهش اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه رو تفت دادم بعد پیاز رو اضافه کردم رب گوجه و زرد چوبه و کمی زیره سیاه و آخر کار هم گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم وسیب زمینی و قارچ رو هم که قبلآ تفت داده بودم اضافه کردم نمک زدم و جعفری رو اضافه کردم و یک لیوان آب ریختم داخل تابه و درش رو بستم تا مواد آماده بشه .................. خوب خمیر دیگه حسابی پف کرده کمی ورزش دادم تا هوای اضافیش خالی بشه و روی میز پهنش کردم و قالب زدم به اندازه یک قاشق مرباخوری از مواد گذاشتم داخل خمیر و گردش کردم سر 1000 پا رو بزرگتر در نظر گرفتم آخر کا رهم زرده ای که اضافی بود رو با قلمو مالیدم روی گلوله ها و با سیاه دانه روی خمیر رو تزیین کردم و گذاشتم داخل فر با حرارت 180 درجه حدود 35 دقیقه
__________________
خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از دوست گرامی SHIVA عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | <*Sara*> (2013-06-29), *sogoal* (2013-07-19), *عاطفه* (2012-02-24), baran78 (2015-07-02), dokhtare mehraboon (2012-02-24), elibagheri (2012-04-15), hamraz (2012-06-30), Khaleh Mary (2012-02-24), Mahshid (2012-02-25), mania6370 (2012-07-29), masume (2012-02-24), Matiiin (2013-05-14), Narges (2012-02-24), Pana (2012-02-26), Princess_t (2012-09-19), ROSHAN (2013-07-30), r_abi (2012-02-25), Sarashpaz-Sepideh (2012-02-27), setayesh66 (2012-07-31), میکا (2012-02-24), vanooshe (2013-05-31), zariattari (2012-07-11), zhale (2013-05-19), بهاره.4013 (2012-02-28), ستاره72 (2012-02-27) |
![]() |
#2 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: اصفهان
ارسالها: 116
تشکر کرده : 912
تشکر شده 1,420 بار در 146 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
شیوا جان دستت درد نکند همانطور که قبلآ هم گفتم من عاشق این هزار پای شما شده ام.
![]() از اینکه تجربه ات را با مهربانی در اختیار ما گذاشتی تشکر می کنم. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 413
تشکر کرده : 2,284
تشکر شده 8,863 بار در 434 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
من پیراشکی رو داخل ماکروفر با برنامه فر پختم روی سینی چرخان ماکروفر رو کاغذ روغنی انداختم و پیراشکی رو چیدم روی کاغذ و بعد از پخت خیلی راحت منتقل کردم به ظرف سرو
__________________
خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
تاریخ عضویت: Jul 2011
موقعیت: اصفهان
ارسالها: 215
تشکر کرده : 2,218
تشکر شده 954 بار در 250 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
شيواجان بسيار بسيار بسسسسسسسسسسسسيار متشكرم خيلي عالي بود حتما مي درستمش وقتي به همكارم نشونش دادم متعجب مونده بود گفت اينو فتوشاپي درستش كرده مگه ميشه اينقدر قشنگ و منظم ولي حالا كه دستورشو گذاشتي مي رم درست مي كنم و بهش نشون مي دم بسيار زيبا بود فقط يه سوال ميشه با خمير پيراشكي آماده اين كار را كرد يعني خمير را خودم درست نكنم آخه وقتشو ندارم
![]()
__________________
جاودان باد سايه دوستاني كه شادي را علتند نه شريك ، و غم را شريكند نه دليل |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | SHIVA (2012-02-27) |
![]() |
#5 | |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 413
تشکر کرده : 2,284
تشکر شده 8,863 بار در 434 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() لطف داری والا من با خمیر اماده کار نکردم و نمیدونم نرمیش در چه حدی هست ![]()
__________________
خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Nahid59 (2013-01-12) |
![]() |
کلیدواژه |
هزارپا, پيراشكي, پیراشکی, به, شکل, غذایی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
درمان افسردگی با مواد غذایی مناسب | عسل فرفری | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2011-05-22 08:15 AM |
حتی مواد غذایی «فناناپذیر» هم تاریخ مصرف دارند ! | Mahgol | مجلـه عـلــمــی | 0 | 2011-04-24 01:18 PM |
12 ماده غذایی خوب برای صبحانه | عسل فرفری | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 2 | 2011-02-17 02:49 PM |
رژیم غذائی چربی سوز Negative Calorie Diets | MaarMaar | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2011-01-17 05:32 PM |
بهترین رژیم غذایی برای گروه خونی شما چیست؟ | MaarMaar | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2011-01-13 01:37 PM |
|