روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > کافی شاپ روزمنو > نوشیدنی های گرم

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-12-24, 01:19 PM   #1
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,674
تشکر کرده : 16,812
تشکر شده 93,247 بار در 5,044 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

new1 كافه لاته (cafe late)

تو زبون ايتاليايي كافه يعني قهوه و لاته هم يعني شير كافه لاته شيرقهوه .

بيشتر نوشيدنيها و كيكهايي كه تو كافي شاپ سرو ميشه فرانسوي يا ايتاليايي هستن يعني دقيقا از قلب خوراكيهاي خوشمزه گرفته شدن اين كافه لاته هم ايتالياييه!

كاري نداره شير رو با پودرقهوه و شكر بجوشونين شكرش هم بسته به ذائقتون متغيره

خيلي خوشمزه ميشه و واسه كسايي كه عاشق طعم قهوه هستن يه نوشيدني عاليه
Attached Thumbnails
DSC01540.jpg  
Sarashpaz-Sepideh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2011-12-27), atena46 (2013-05-15), baran78 (2014-05-26), Belfi (2013-04-29), hasty7 (2014-10-04), Mahshid (2011-12-24), marie (2014-01-23), Matiiin (2013-04-29), Neshat (2011-12-24), saharj00n (2012-06-12), Sajedeh (2013-04-29), sogand.sh (2011-12-24), Soha (2011-12-27), Somayeh71 (2014-12-03), spring daughter (2014-10-08), فاطمه مهر (2013-09-04), قاشق چوبی (2013-04-29), مهرانه (2013-04-29), ماهمون (2011-12-26), محمد زاده (2014-05-14), یاسمین ع (2013-05-01), vanooshe (2013-05-02), veronika (2014-04-13), Vijeh (2013-04-29), zariattari (2013-04-29), zeytoon (2011-12-24), زمردي (2014-10-07), زهرا23 (2013-11-05), زیتون تنها (2014-12-03), سپیده مامان امیرعلی (2013-07-15)
قدیمی 2011-12-27, 02:01 PM   #2
Mahshid
کاربر فعال
 
آواتار Mahshid
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 1,011
تشکر کرده : 23,059
تشکر شده 14,668 بار در 1,103 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: كافه لاته (cafe late)

طرز تهیه کافه لاته با دستگاه

از شير ،كف شير درست كنيد
براي اين‌كه نوشيدني با طبع مشتريان سازگار شود اسپرسو را با شير و فوم شير سرو مي‌كنيم تا نسبت شير، كف شير و اسپرسو برابر شود. براي تهيه كافه‌لاته ما به فوم شير غليظ نياز داريم كه در ويونا با استفاده از دستگاه‌هاي مجهز و حرفه‌اي آن‌ را تهيه مي‌كنيم اما از آنجا كه هيچ‌كس نمي‌تواند براي تهيه فوم شير اين اندازه هزينه كند ما به تازگي وسيله‌اي تهيه كرديم كه كمك مي‌كند با استفاده از آن بتوانيد يك فوم شير غليظ و با ماندگاري مناسب درست كنيد. براي استفاده از اين وسيله، بايد ليوان دستگاه را تا نيمه با شير گرم پر كنيد و بعد با بالا و پايين كردن همزن كف شير درست كنيد. ابتدا اين حركت را آهسته انجام دهيد اما بعد از اين‌كه احساس كرديد كمي كف ايجاد شده، حركت را سريع‌تر كنيد تا كف سريع‌تر و بيشتر درست شود. بعد از چند دقيقه ليواني كه تا نيمه پر شده بود سرريز مي‌شود و اين نشانه اين است كه تمام نيمه دوم ليوان كف شير است. حالا مي‌توانيد كف شير را با استفاده از قاشق در ليوان بريزيد. توجه داشته باشيد كه اگر كف شير را در مدت طولاني ثابت نگاه داريد، كف از بين مي‌رود. بنابراين توصيه مي‌كنم بلافاصله مراحل بعدي را آماده كنيد تا قبل از خوابيدن كف شير كافه لاته را سرو كنيد.


اسپرسو درست كنيد
در اين فاصله بايد قهوه را آماده كنيد. براي تهيه قهوه ابتدا با استفاده از دستگاه كافي ميكر (COFFEE MAKER) براي هر فنجان كافه‌لاته يك شات اسپرسو يعني7تا9گرم قهوه را زيرفشار جريان آب ‌داغ به اسپرسو تبديل كنيد. توجه داشته باشيد قهوه شما به اندازه كافي غليظ باشد و همچنين درجه دستگاه را طوري تنظيم كنيد كه قهوه نسوزد زيرا طعم قهوه در طعم و نحوه سرو كافه‌لاته تاثير زيادي دارد. اگر قهوه شما كمي رقيق يا زياد از حد غليظ باشد نمي‌تواند جاي خود را در فنجان كافه‌لاته پيدا كند بنابراين علاوه بر اين‌كه كافه‌لاته با قهوه اسپرسو بد خوشمزه نمي‌شود، شكل سرو اين نوشيدني نيز شبيه سرو ويونا نمي‌شود. در ادامه دقيقا به‌دليل اين مشكل اشاره مي‌كنيم.


طريقه سرو كافه‌لاته
دوبرابر اسپرسو شير داغ را بريزيد و بعد فوم شير را با قاشق اضافه كنيد و سپس يك شات اسپرسو به آن اضافه كنيد تا قهوه بين شير و كف شير قرار بگيرد. اگر كافه لاته را در ليوان بلور سروكنيد اين نوشيدني در سه طبقه مي‌ايستد. اين نحوه سرو نياز به مهارت زيادي ندارد و تنها نكته سرعت اضافه كردن قهوه به شير است. اگر قهوه را يكدفعه داخل فنجان بريزيد، قهوه با شير مخلوط ‌مي‌شود بنابراين تاكيد مي‌كنم اين كار را به آرامي انجام دهيد تا قهوه جاي خود را در فنجان پيدا كند. همان‌طور كه قبلا نيز اشاره كردم، اگر قهوه خيلي رقيق باشد با شير تركيب مي‎شود بنابراين بايد قبل از اضافه كردن قهوه به شير غلظت قهوه را بسنجيد. ناگفته نماند اين غلظت قهوه و سرو كافي‌شاپي كافه‌لاته به كمي تجربه نياز دارد كه بايد با چندبار درست كردن به آن دست پيدا كنيد.


چاشني يادتان نرود
بايد توجه داشت كه طعم كافه‌لاته نيز كاملا سليقه‌اي است. يك موقع ممكن است فرد كافه‌لاته را تلخ‌ دوست داشته باشد بنابراين اين نوشيدني را با اسپرسو لانگ‌شات بنوشد يا زماني كه كسي طرفدار كافه‌لاته شيرين‌تر باشد، اسپرسو را شورت‌شات تهيه كند اما استاندارد اين نوشيدني دو سوم شير و يك سوم اسپرسو است. اغلب مشتريان به خاطر لذيذ كردن كافه‌لاته، اين نوشيدني را با شكلات سرو مي‌كنند تا همان تلخي باقي مانده نيز با خوردن شكلات شيرين‌تر شود و در عين حال آن‌ها بتوانند كافئين موجود در اسپرسو و اثرات شادي‌بخش آن‌ را بنوشند بنابراين توصيه مي‌كنيم براي سرو اين نوشيدني از شكلات‌هاي شيري استفاده كنيد يا اين‌كه قبل از اضافه كردن قهوه چند پمپ سيروپ كارامل به آن اضافه كنيد، تا طعم متفاوت و مطبوع‎تري را تجربه كنيد.
__________________
کسی که بهشت را بر زمین نیافته است آن را در آسمان نیز نخواهد یافت خانه ی خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن، عشق است. امیلی دیکینسون
Mahshid آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی Mahshid عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-11-03), 1351 (2013-11-17), Amitida (2011-12-27), baran78 (2014-05-07), hasty7 (2014-10-04), Khaleh Mary (2011-12-27), marie (2014-01-23), Marjan (2011-12-27), Matiiin (2013-04-29), Sajedeh (2013-04-29), sogand.sh (2011-12-28), Soha (2011-12-27), فاطمه مهر (2013-09-04), مهرانه (2013-04-29), ماهمون (2011-12-31), vanooshe (2013-05-02), veronika (2014-04-13), زمردي (2014-10-07)
قدیمی 2013-04-29, 04:33 PM   #3
Sajedeh
کاربر جدید
 
آواتار Sajedeh
 
تاریخ عضویت: Apr 2013
موقعیت: Tehran
ارسالها: 15
تشکر کرده : 388
تشکر شده 242 بار در 25 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Sajedeh وجودش جواهر استSajedeh وجودش جواهر استSajedeh وجودش جواهر است
پیشفرض پاسخ: كافه لاته (cafe late)

لاته ماکیاتو
شاید تو منوی خیلی از کافی شاپ ها این اسم به چشمتون خورده باشه. واژه لاکیاتو در زبان ایتالیایی یعنی لکه. در اصل این نوشیدنی به دو روش تهیه میشه و به دو نام شناخته میشود.


ماکیاتو : این روش سنتی است . 30 تا 40 میلی لیتر اسپرسو را در داخل فنجان کوچک ( 45 میلی لیتری ) تهیه کرده و با استفاده از نازل بخار دستگاه اسپرسو کمی فوم شیر تهیه کرده و در داخل فنجان میریزیم. این فوم شیر باید به صورت لکه روی اسپرسو بیوفتد.



لاته ماکیاتو : این روش مدرن است و به نام ماکیاتو مدرن هم معروف است. در این روش یک لیوان بلند شیشه ای ( حدود 200 میلی لیتر ) لازم است. دو سوم این لیوان را فوم غلیظ شیر ریخته و سپس یک شات اسپرسو از وسط داخل لیوان شیر به صورت قطره ای میچکانیم. سپس روی قهوه را با فوم و کف شیر میپوشانیم.
میتوان برای تزئین از پودر کاکائو و قهوه استفاده کرد. برای سرو شکر و قاشق بلند لازم است.
__________________
زندگی شاید همین باشد ، ایجاد یک حس خوب برای دیگری ...
Sajedeh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی Sajedeh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-04-29), *3tareh* (2013-04-29), atena46 (2013-05-15), baran78 (2014-10-07), Belfi (2013-04-29), mamaneasal (2013-04-30), marie (2014-01-23), maryam.r (2013-05-01), Matiiin (2013-04-29), melmel (2013-04-30), miss kiae (2013-10-08), nila (2013-05-02), Rana.Y (2013-04-29), setayesh66 (2013-04-30), Shirinkam (2013-04-30), Tara8930 (2013-04-30), فاطمه مهر (2013-09-04), قاشق چوبی (2013-04-29), مهرانه (2013-04-29), ماهمون (2014-01-17), یاسمین ع (2013-05-01), veronika (2014-04-13), Vijeh (2013-04-29), white rose (2013-04-29), yaldae (2013-05-01), zariattari (2013-04-29), رها62 (2013-05-02), زمردي (2014-10-07), زهرا23 (2013-11-05), سیندرلا22 (2013-04-30)
قدیمی 2014-10-07, 06:08 PM   #4
baran78
مدیر انجمن
 
آواتار baran78
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
ارسالها: 15,323
تشکر کرده : 76,445
تشکر شده 173,369 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
baran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض شیر قهوه

شیر قهوه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شير قهوه2.jpg
بازدید:	1
اندازه:	66.2 کیلوبایت
شناسه:	248770

یک فنجان شیر

یک فنجان خامه نه چندان غلیظ

3ق س قهوه آماده

دو فنجان آب جوش

روی حرارت ملایم ، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید تا کاملا گرم شود . در همان حال ، قهوه را در آب جوش حل کنید . قبل از سرو کردن ، شیر و خامه را خوب بزنید تا کف مانند شود . هنگام سرو کردن ، قهوه و مخلوط شیر را همزمان با هم داخل فنجان بریزید . ( 6 فنجان شیر قهوه سرو کنید )

**
من از خامه صبحانه استفاده كردم...يه كوچولو خامه كمتر ريختم... بجاي قهوه از نسكافه red استفاده كردم... دقيقا به سبك دستور تهيه كردم...واقعا عالي و خوشمزه بود...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شير قهوه1.jpg
بازدید:	1
اندازه:	68.7 کیلوبایت
شناسه:	248771
__________________
صفحه اينستاي من...

آخرین ویرایش توسط baran78 در تاریخ 2014-10-07 انجام شده است
baran78 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی baran78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2014-10-08), marie (2014-11-12), mary3 (2014-10-07), Sarashpaz-Sepideh (2014-10-07), Somayeh71 (2014-12-03), Sorhe (2014-11-11), زمردي (2014-10-07), زیتون تنها (2014-12-03)
قدیمی 2014-11-11, 12:21 AM   #5
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,674
تشکر کرده : 16,812
تشکر شده 93,247 بار در 5,044 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: كافه لاته (cafe late)

کافه لاته.............
Attached Thumbnails
IMG_۲۰۱۴۱۱۰۱_۰۰۵۸۵۶.jpg  
Sarashpaz-Sepideh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
12345t (2014-11-11), marie (2014-11-12), marjan jan (2014-11-11), saharj00n (2014-11-15), setareh69 (2014-11-11), Somayeh71 (2014-12-03), محمد زاده (2014-11-15), زیتون تنها (2014-12-03)
پاسخ

کلیدواژه
cafe, late, قهوه, كافه, لاته, شير, شیر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 10:32 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد