![]() |
|
نان های مدرن انواع نان های مدرن، حجیم، شور و شیرین |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 46
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مواد لازم برای 4 تا نان بستنی :
2 تا تخم مرغ 2 قاشق غذا خوری شیر 3 تا قاشق سر پر غذا خوری آرد 2 قاشق غذا خوری شکر وانیل کمی روغن کمی طرز تهیه: همه ی مواد رو در یک پارچ کوچک با همزن به هم میزنیم. مایه ای که به دست میاد باید روون باشه و اگه سفت بود با شیر رقیق ترش میکنیم. کمی روغن در ماهیتابه ی کوچک با قطر 15 سانتیمتر میریزیم و مایه رو از وسط ماهیتابه میریزیم تا گرد در بیاد. بعد خودش رو که گرفت برش میگردونیم تا پشتش هم خیلی کم داغ بشه. حالا نون نرمی داریم که میتونیم تو قالب کوچیک ستاره ای به قطر 10 سانتیمتر بزاریم، آروم تو قالب قرارش میدیم. حالا میزاریم تو فر تا نون فرم بگیره، و بتونیم بستنی رو داخلش قرار بدیم. برای نون بستنی مسابقه کمی زعفرون هم اضافه کرده بودم.
__________________
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش آخرین ویرایش توسط Sardooneh در تاریخ 2011-08-06 انجام شده است |
![]() |
![]() |
71 کاربر زیر از دوست گرامی افسانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-08-05), *ونوس* (2012-02-01), .susan. (2013-02-13), 1956 (2014-03-18), Adeleh (2013-02-16), Adriyana (2011-10-13), Afrodit (2011-08-05), Azam a (2011-08-05), ღ.ترنم.ღ (2012-04-17), bahar narenj (2011-08-05), Bahari (2012-04-19), Beauty (2014-01-18), Betty (2011-08-05), eksir (2011-08-05), farkhonde (2011-12-09), Fatemeh1 (2011-12-03), felfel_s7 (2011-08-06), ghashoghetalayi (2014-02-15), hamraz (2012-05-20), Hanichef (2012-01-10), Khaleh Mary (2011-08-05), l2ainl3ow (2012-06-29), Mahboubehbanoo (2014-08-21), mahta11m (2012-02-15), marie (2013-12-29), Marjan (2011-08-05), mary61 (2011-08-06), masi (2011-08-05), melmel (2013-07-04), Mer3de (2012-07-06), Mitra@ (2013-06-27), Narges (2011-08-05), nasim2 (2012-01-23), Neda-V (2011-08-26), neda_m (2011-10-18), Neshat (2011-10-13), nila (2012-04-04), Princess (2011-08-05), Rana.Y (2013-02-13), Rose (2011-08-06), samanta2 (2012-06-19), sani (2011-08-06), sara90 (2011-08-05), Sardooneh (2011-08-06), setayesh66 (2012-06-27), Shamimi (2013-07-15), Shidak (2011-12-09), sogand.sh (2012-01-09), Soli (2014-03-30), sorour (2013-07-19), Tara8930 (2013-02-13), tati (2011-12-03), فانتین (2015-06-26), لوتوس (2011-08-06), مامان <باران> (2014-02-25), ماهمون (2011-10-15), کرشمه (2013-08-31), پرچونه (2013-07-17), vanooshe (2013-05-19), veronika (2013-07-04), yafta2002 (2015-04-11), yoohoo (2011-12-16), zahra66 (2013-04-02), zariattari (2012-09-25), za_vahab (2011-11-05), بانوي او (2014-08-19), ریحان (2011-08-06), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-10), سارای (2011-11-30), طلاخانم (2011-10-14), غزل (2011-08-06) |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,399 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
نانی شیرین و ترد که به بیسکویت بی شباهت نیست و از ترکیب آرد و شکر و روغن و تخم مرغ و بعضاً ماست به صورت سنتی و صنعتی تولید میشود.
![]()
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند. |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Afrodit (2011-08-05), Azam a (2011-08-05), Azijam (2012-08-09), ღ.ترنم.ღ (2012-04-17), bahar narenj (2011-08-05), Beauty (2014-01-18), Belfi (2013-02-13), eksir (2011-08-05), felfel_s7 (2011-08-06), hamraz (2012-05-20), Hanichef (2012-10-12), Marjan (2011-08-05), mary61 (2011-08-06), masi (2011-08-05), Mitra@ (2013-06-27), Narges (2011-08-05), Neda-V (2011-08-26), Rana.Y (2013-02-13), Sardooneh (2011-08-06), setayesh66 (2012-06-27), Soli (2012-11-28), Tara8930 (2013-02-13), فانتین (2015-06-26), veronika (2013-07-04), yoohoo (2011-12-16), افسانه (2011-08-05), ریحان (2011-08-06) |
![]() |
#3 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: norway
ارسالها: 121
تشکر کرده : 6,787
تشکر شده 1,862 بار در 128 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
وافل
۱۰۰ گرم کره ۴ عدد تخم مرغ ۱ dl شکر ۲ق چ وانیل شکری ۱ ق چ هال ۵ dl آرد ۱ ق چ بکینگ پودر ۵ dl آب پرتغال کره را آب میکنیم و تمام مواد را در کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم ۲۰ دقیقه به مواد استراحت میدهیم بعد در دستگاه میریزیم خیلی راحت و خوشمزه من با نصف مواد درست کردم ۴تا و ۱ کوچولو وافل به دست اومد ![]()
__________________
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از دوست گرامی masi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Afrodit (2011-08-05), Azijam (2012-08-09), ღ.ترنم.ღ (2012-04-17), Beauty (2014-01-18), Belfi (2013-02-13), eksir (2011-08-05), felfel_s7 (2011-08-06), hamraz (2012-05-20), Hanichef (2012-10-12), Khaleh Mary (2011-08-05), marie (2013-12-29), Marjan (2011-08-05), mary61 (2011-08-06), Mitra@ (2013-06-27), Narges (2011-08-05), Niyaz Chef (2013-09-02), Rana.Y (2013-02-13), Sardooneh (2011-08-06), Soli (2012-11-28), veronika (2013-07-04), yafta2002 (2015-04-11), yoohoo (2011-12-16), za_vahab (2011-09-26), افسانه (2011-08-05), طلاخانم (2011-08-05) |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 46
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,214 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این وافل رو همراه با توت فرنگی و شکلات تو بروکسل خوردم و خیلی بهم مزه داد. نمیدونم واقعا چه فرقی با بقیه وافلها داره ولی معروف به وافل بلژیکی هست. خانم فروشنده یه کم بد اخلاق بود و گفت که تو عکس نیوفته ،ولی افتاده
![]() ![]()
__________________
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش |
![]() |
![]() |
30 کاربر زیر از دوست گرامی افسانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-08-05), Afrodit (2011-08-05), Azijam (2012-08-09), ღ.ترنم.ღ (2012-04-17), Beauty (2014-01-18), Belfi (2013-02-13), eksir (2011-08-05), felfel_s7 (2011-08-06), hamraz (2012-05-20), Khaleh Mary (2011-08-05), marie (2013-12-29), Marjan (2011-08-05), mary61 (2011-08-06), masi (2011-08-05), Mitra@ (2013-06-27), Narges (2011-08-05), Neda-V (2011-08-26), Niyaz Chef (2013-09-02), Rana.Y (2013-02-13), Sardooneh (2011-08-06), setayesh66 (2012-06-27), Soli (2012-11-28), solmaz55 (2013-11-22), sorour (2013-08-21), پرچونه (2013-07-17), veronika (2013-07-04), Vijeh (2013-02-13), yoohoo (2011-12-16), zahra66 (2013-04-02), zariattari (2013-02-13) |
![]() |
#5 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,399 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() این هم دستگاه های وافل ساز هست که سنتی ان بصورت ماهیتابه های دو طرفه هست که روی گاز درست میکنند عکس ها قابل رویت هست ؟
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند. |
![]() |
![]() |
30 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-08-05), Afrodit (2011-08-05), Azijam (2012-08-09), ღ.ترنم.ღ (2012-04-17), Beauty (2014-01-18), eksir (2011-08-05), felfel_s7 (2011-08-06), hamraz (2012-05-20), Hanichef (2012-10-12), Mahboubehbanoo (2014-12-25), marie (2013-12-29), Marjan (2011-08-05), mary61 (2011-08-06), masi (2011-08-05), Narges (2011-08-05), Neda-V (2011-08-26), Niyaz Chef (2013-09-02), Rana.Y (2013-02-13), SAHAR NAAZ (2013-02-13), Sardooneh (2011-08-06), setayesh66 (2012-06-27), Soli (2012-11-28), solmaz55 (2013-11-22), vanooshe (2013-05-19), veronika (2013-07-04), yafta2002 (2015-04-11), yoohoo (2011-12-16), zahra66 (2013-04-02), zariattari (2013-02-13), افسانه (2011-08-05) |
![]() |
|
کلیدواژه |
ماست, مزه, معروف, نان, وافل, الگو, بستنی, سنتی, شیرینی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ژله بستنی | Salva | ژله و دسرهای ژلاتینه | 86 | 2016-11-16 03:11 PM |
دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه (تارت بستنی دولچه دی لیچی) | صدرا | دسرهای مدرن | 8 | 2011-08-28 12:17 PM |
تارتلت هلو با بستنی | Sardooneh | پای، تارت و تارتلت | 0 | 2011-01-02 10:07 AM |
|