![]() |
|
چیدمان میز غذا و سفره مهمانی ها ( ميزهاي مهماني ، سفره افطار، هفت سين ، شب يلدا ، ولنتاين و ..... ) |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#96 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام و تبریک پیشاپیش شب یلدا به همه رفقا
بچه ها من دوس دارم برای شب یلدا، خودم یه تزیین ساده هندوانه داشته باشم. هرچی سرچ میکنم یه عالمه روش و آموزش پیدا میکنم که اجراشون سخته. اکثر آموزش ها حکاکی های سخت رو هندوانه رو آموزش دادند که خب من جرئت نمیکنم انجامشون بدم. واقعا هم اگه انجام بدم صد در صد درست از آب در نمیاد. کسی آموزشی دیده که بشه طبقش یه تزیین یا حکاکی ساده و جالب رو هندوانه انجام داد؟؟؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
یافتم یافتم!!
یه آموزش تزیین هندونه عالی پیدا کردم که ساده هم هست. یه سبد تزیینی با هندوانه. یکی از دوستان دیگه هم که اسمش یادم نیست دنبال همچین چیزی بود. لینک آموزش رو میذارم که اگه دوست داشتید استفاده کنید: آموزش تزیین هندوانه شب یلدا |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
فیله مرغ, ماست, چله, هندوانه, يلدا, یلدا, یلدای, کوکو, کیف, کیک, کیک تولد, اسباب کشی, بلندترین, بازی, ترشی, حلقه, خدا, دسر, روزمنویی, زیبایی, سفره, سنتی, سوپ, سال, شیرینی, شب, شب یلدا, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی | 23 | 2021-01-23 09:04 PM |
سفره >> هفت سين << روزمنویی ها | Sardooneh | هنرهای دستی - تزئینات نوروزی | 211 | 2016-04-03 09:14 AM |
سفره هفت سین - سفره هفت سين روزمنویی ها | Sarashpaz-Sepideh | چیدمان میز غذا و سفره مهمانی ها | 0 | 2014-03-30 09:46 AM |
مسابقه عکس کودک 11 - کودکی روزمنویی ها | ღ.ترنم.ღ | مسابقه عکس کودک در روزمنو | 22 | 2012-07-29 11:22 AM |
|