روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > روانشناسی و مشاوره > ارتباط با مدیر انجمن های روانشناسی و مشاوره

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2016-06-21, 11:54 AM   #26
خانوم کوچولو
کاربر جدید

آواتار خانوم کوچولو

موقعیت: ارومیه
تشکر کرده : 191
تشکر شده 22 بار در 13 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
خانوم کوچولو در آغاز راه است
پیشفرض پاسخ: وابسته كردن شوهر

دوستای خوبم ازتون یه دنیا ممنونم چند روزه گریه نکردم،اخم نکردم واسه همه چی میخندم و در مقابل بعضی از کارای شوهرم که ناراحت یا عصبانیم میکنه نه سوالی ازش میکنم نه ناراحتی مو نشون میدم شوهری که وقتی میگفتم دوستت دارم میگفت وظیفته... الان هی میگه دوستم داره و همش ازم میپرسه چقدر دوسش دارم؟؟ پنجشنبه سر سفره باز اومد رو مخم و چون فکر میکرد عصبانی میشم صداشو با حالت خشم برد بالا ولی وقتی من با خونسردی و لبخند جوالشو دادم انگار جا خورد و وقتی سفره رو جمع میکردم بهم کمک کردهنوز باورم نمیشه درسته یه جاهایی هنوز بهتر نشده ولی باز خدارو شکر و ازتون ممنونم
خانوم کوچولو آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی خانوم کوچولو عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marie (2016-06-24), miryam (2016-06-22), solmaz55 (2016-06-28), ستاره12 (2016-06-21)
قدیمی 2016-06-21, 12:37 PM   #27
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال

آواتار Maryam_chef

تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,831 بار در 7,607 پست
Tagged: 3 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط خانوم کوچولو مشاهده موضوع
دوستای خوبم ازتون یه دنیا ممنونم چند روزه گریه نکردم،اخم نکردم واسه همه چی میخندم و در مقابل بعضی از کارای شوهرم که ناراحت یا عصبانیم میکنه نه سوالی ازش میکنم نه ناراحتی مو نشون میدم شوهری که وقتی میگفتم دوستت دارم میگفت وظیفته... الان هی میگه دوستم داره و همش ازم میپرسه چقدر دوسش دارم؟؟ پنجشنبه سر سفره باز اومد رو مخم و چون فکر میکرد عصبانی میشم صداشو با حالت خشم برد بالا ولی وقتی من با خونسردی و لبخند جوالشو دادم انگار جا خورد و وقتی سفره رو جمع میکردم بهم کمک کردهنوز باورم نمیشه درسته یه جاهایی هنوز بهتر نشده ولی باز خدارو شکر و ازتون ممنونم
آفرین به شما عزیزم راه درستی رو در پیش گرفتی کم کم اخلاق های بد رو از خودمون دور کنیم
دیگه به خودشون اجازه نمیدن بد اخلاقی کنند و زندگی شیرین تر میشه
اول از همه خودمون راحت تریم و به کارامون بهتر می رسیم
بدترین کار از نظر مردان غر زدن زیاده
موفق باشی :یک بانوی با تجربه کوچک شما مریم شف
5 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marie (2016-06-24), solmaz55 (2016-06-28), یسناگلی (2016-09-05), خانوم کوچولو (2016-06-21), ستاره12 (2016-06-21)
قدیمی 2016-06-21, 02:41 PM   #28
خانوم کوچولو
کاربر جدید

آواتار خانوم کوچولو

اره بخودم قول دادم که دیگه غر نرنممرسی گلم
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
ستاره12 (2016-06-21)
قدیمی 2016-06-22, 01:32 PM   #29
miryam
کاربر نیمه فعال

آواتار miryam

موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 561
تشکر شده 1,919 بار در 469 پست
miryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond repute

سلام گلم خیلی برات خوشحالم انشاله روزبروز موفقتر باشی
miryam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
قدیمی 2016-06-22, 06:37 PM   #30
خانوم کوچولو
کاربر جدید

آواتار خانوم کوچولو

سلام مرسی عزیزم همش بخاطر شما و بقیه دوستان هست از همتون ممنونم با تمام وجود دارم رو خودم کار میکنم خدایا شکرت
پاسخ

کلیدواژه
كردن, وابسته, شوهر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump