![]() |
![]() |
#401 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 7
تشکر شده 11 بار در 6 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
مرسی عزیزم اما میخواستم خورشت مرغ نذارم، باقالی پلو به گوشت هم حقیقتا گرون در میاد واسه اون جمع بخوام اساسی درست کنم.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 7
تشکر شده 11 بار در 6 پست
![]() |
![]()
خو یکی منو دوست داشته باشه دیگه
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 561
تشکر شده 1,919 بار در 469 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام دخترا خوبین از صبح دارم این تایپک میخونم الان رسیدم صفحه 28 اخه حدود ده نفر خانمای فامیل برنامه شام دورهمی گذاشتن دو سه هفته دیگه هم نوبت منه سه تا مسن هستن 2تا میان سال 5 6تا یگهشون جونندخودم تصمیم دارم این غذاها رو درست کنم لطفا نظر بدین
1- سوپ جو 2-باقلی پلو با رون مرغ سوخاری شده 3 کوبه 4 سوفله مرغ برا دسرش ژله آکواریم یه کیک سه سوته سلوا هم میخوام درست کنم برا تزیینش پیشنهاد میخوام مهمونای جوون گفتن برا رنگین شدن سفره آش رشته وکیک اسفنجی میارند نظر بدین لطفا
![]() |
کلیدواژه |
فیله مرغ, فانتزی, فرشته, قهوه, منوهای, میگو, ماه رمضان, ماکارونی, ماست, محلی, مزه, مصور, معروف, چین, نان, کوفته, کوه, کوکو, کوکو سیب زمینی, کیف, کیک, گوجه فرنگی, گیاهی, گردو, پودینگ, پیراشکی, پیشنهادی, آموزش, افطاری, ایران, اسفناج, بارداری, برنج, ته چین مرغ, ترنم, تره, ترشی, تست, جمع, حلوا, خوراک سوسیس, خدا, دوستانه, دسر, روزمنو, روزه, رستوران, زولبیا, سنتی, سوپ, سوسیس, سال نو, ساندویچ, شير, شیرینی, شیرینی سنتی, عکس, عاشقشم, عروس, غذای مدرن, غذای سنتی |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
طناب زدن ، یک روش عالی برای سوزاندن چربی ها ! | Marjan | ورزش | 14 | 2013-04-21 10:30 PM |
ایده هایی فوق العاده برای مرتب کردن و دکورکردن منزلتان! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2012-01-15 11:40 PM |
|