![]() |
![]() |
#171 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 22,745
تشکر شده 8,838 بار در 556 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
نظر لطفته عزيزم، خوشحالم كردي ....
![]() ![]() ![]()
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | surme (2013-08-27) |
![]() |
#172 |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 48
تشکر شده 30 بار در 9 پست
![]() |
![]()
سلام
شما که شاغل هنرمندی هستی چیکار میکنی که خونتون تمیز بمونه من یه بچه 9 ماهه دارم آشپزی که هیچی به خیچ کاری نمیرسم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 22,745
تشکر شده 8,838 بار در 556 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
واسه خونه، هفته اي يك بار گرد گيري و جارو ميكنم ( البته مامانم ميگه كارگر بيارم ولي من متاسفانه كار كارگر رو قبول ندارم) ![]() توي طول هفته هم سعي ميكنم هر چيزي رو سرجاش بزارم ولي از دست آقاي همسر نميشه، راستي بعضي وقتا كه خونه خيلي نامرتبه همسري هم پايه ميده و خونه ميشه خونه دانشجويي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() در ضمن من هنوز بچه ندارم واسه همينه ![]()
![]() |
![]() |
#174 |
کاربر جدید
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 48
تشکر شده 30 بار در 9 پست
![]() |
![]()
بچه شیرینی زندگی ایشالا شما هم از این شیرینیها داشته باشی
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 5 بار در 5 پست
![]() |
![]()
بسیار تبریک عرض میکنم
لطف می کنید دستور پخت غذاهاتون رو هم بفرمایید |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
لوبیا چشم بلبلی, لیمو عمانی, ماکارونی, ماست, محلی, چین, کوفته, کوکو, کوکو سیب زمینی, کیک, گوجه فرنگی, گردو, zari, آشپزخانه, املت, اسفناج, برنج, ته چین مرغ, تره, ترشی, حلقه, حبوبات, خوراک سوسیس, خدا, داستان, دسر, روزمنو, روزمنویی, رستوران, سلامت, سوپ, سوسیس, سرماخوردگی, شلغم, عکس, عاشقشم, غدیر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی | 23 | 2021-01-23 09:04 PM |
آشپزخانه adeleh (عادله) | Adeleh | آشپزخانه شف های روزمنویی | 287 | 2014-10-07 01:23 AM |
نکاتی که شما را در آشپزخانه تان حرفه ای تر می کند !؟ | Marjan | ریزه کاری های خانه داری | 21 | 2014-08-30 11:40 PM |
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2011-06-25 11:27 AM |
آشنایی با مینی آشپزخانه!!! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 0 | 2011-04-20 07:31 AM |
|