روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > فرهنگ و ادب - CULTURE and LITERATURE > گردشگری و ایرانشناسی - Tourism

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-09, 03:52 PM   #1
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

تشکر کرده : 4,520
تشکر شده 4,909 بار در 997 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض معرفی نقاط دیدنی ایران

دوستان این تاپیک رو به پیشنهاد سمانه جون ایجاد کردم که توی اون نقاط دیدنی ایران رو که خودمون رفتیم و دیدیم با عکس و توضیحات معرفی کنیم
لطفا اطلاعات اینترنتی نباشه و در مورد تجربیات خودتون بنویسید
اینطوری می تونیم واسه عید یک برنامه سفر خوب داشته باشیم
به افتخار samane جون

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم
او خطاهای من و من لطف او را ...
Afrodit آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Benyamin (2011-01-09), fana (2015-04-13), Narges (2011-01-09), Samane (2011-01-09), samaneh (2011-01-09), فاطیما (2012-02-23)
قدیمی 2011-01-09, 04:10 PM   #2
samaneh
کاربر نیمه فعال

آواتار samaneh

تشکر کرده : 1,067
تشکر شده 1,030 بار در 215 پست
Mentioned: 1 Post(s)
samaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: معرفی نقاط دیدنی ایران

با اجازه من شروع مي كنم
اكه توضيحاتم مشكلي داشت بكيد تا كاملترش كنم
مسير سد لار در دامنه كوه دماوند توي اواخر بهار بر از شقايق هاي زيبا و خودرو و فوق العاده است كه خيلي بزرك و قرمز اند
واقعا زيباست
اينم عكسي كه توي سرج از نت بيدا كردم كل دو طرف جاده دشت بر از شقايقه
قدیمی 2011-01-09, 04:12 PM   #3
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

تشکر کرده : 4,520
تشکر شده 4,909 بار در 997 پست
Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

عزیزم عکست دیده نمیشه
لطفا اگه خودت رفتی برامون بیشتر توضیح بده

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم
او خطاهای من و من لطف او را ...
Afrodit آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
فاطیما (2012-02-23)
قدیمی 2011-01-09, 04:16 PM   #4
Benyamin
کاربر فعال

آواتار Benyamin

موقعیت: اهوازی - ساکن تهران
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 10,271 بار در 962 پست
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

سمانه جون عکس ها رو اتچ کن بی زحمت
Attached Thumbnails
v7rr0l.jpg  
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
فاطیما (2012-02-23)
قدیمی 2011-01-09, 04:21 PM   #5
samaneh
کاربر نیمه فعال

آواتار samaneh

تشکر کرده : 1,067
تشکر شده 1,030 بار در 215 پست
Mentioned: 1 Post(s)
samaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond reputesamaneh has a reputation beyond repute

تنكه واشي و ابشار ساواشي كه ديكه.....
از طرف تهران بري نرسيده به فيروزكوه دست جب جاده را بايد بري تا برسي
دو طرف كوه هاي بلند سنكي و وسطش اب يخ و زلال كه هيج مسيري نيست مكر اينكه از اب بري تا به خشكي ميرسي و بازم تنكه ... جند تا تنكه را كه رد كني بعد 1 ساعتي ميرسي به ابشار اول كه خيلي ها مسيرشون اينجا تموم ميشه اما اكه از بعد اين ابشار بزني توي كوه و بري بالا ابشارها و درياجه هاي خيلي قشنكي بالا هست
اينو بيشنهاد ميكنم حتما بريد البته تو تابستون جون واقعا اونجا خنكه
البته بيشنهاد من اينه كه صبح ساعت 4 از تهران حركت كنيد تا 7 و 8 اونجاييد و تو خلوتي ميريد كه خيلي بهتره
عكس خودم دارم اما خوب تو همه عكس ها خودمون هستيم واسه همين سرج نت را ميزارم
Attached Thumbnails
vashi.jpg   24vr329.jpg  

پاسخ

کلیدواژه
قهوه, لباس, مهریه, ماست, محلی, مذهبی, مزه, معرفی, معروف, نقاط, چین, کوه, کتاب, گیاهی, گردو, ایران, باغچه, تبریز, تغذیه, جبهه, خدا, دیدنی, ذکر, رستوران, زمستان, زیبایی, ساندویچ, شهيد, شهید, شیراز, عکس, عروس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump