![]() |
![]() |
#1 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 993
تشکر شده 403 بار در 67 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مواد لازم :
نصف فنجان کره یک فنجان شکر یک چهارم قاشق چای خوری نمک یک قاشق چای خوری دارچین صد گرم شکلات آب شده یک عدد تخم مرغ زده شده نصف قاشق چای خوری جوش شیرین دو قاشق سوپ خوری شیر دو فنجان و نیم آرد طرز تهیه : کره را هم بزنید تا به شکل خامه درآید . سپس به تدریج شکر ، نمک ، دارچین و شکلات را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند . اکنون تخم مرغ و جوش شیرین حل شده در شیر را به آن بیفزایید . در انتها آرد را نیز به مخلوط اضافه کنید . خمیر بدست آمده را به شکل دایره درآورید و در فر به مدت 15 دقیقه بپزید |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,433
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
من این کلوچه رو درست کردم راستش زیاد جالب نبود پیشنهاد می کنم اصلا درست نکنین من در آخر مجبور شدم اون رو به ترافل کاکائویی تبدیلش کنم عکس بعد از عملیاتش هم اونجا هست
من توی تابه دوطرفه درستش کردم و کیکی پز که توی کیک پز چون دقت نکردم یکم سوخت قسمت ترافل کاکائویی چون این کلوچه خورده نشد و خشک شد من اون بلا رو سرش آوردم که خیلی خوب شد وخوشمزه
![]() |
کلیدواژه |
کلوچه, سوپ, شکلاتی, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
چاکلت چيپس کوکی - کلوچه ی چیپس شکلاتی | Sardooneh | بیسکوئیت و کوکیز | 29 | 2020-03-09 09:11 PM |
کلوچه فومن | sarmineh | شیرینی های سنتی و کلوچه ها | 3 | 2015-06-10 09:16 PM |
کلوچه خوشمزه و خوش عطر به | ماهمون | شیرینی های سنتی و کلوچه ها | 2 | 2014-05-15 06:09 AM |
کلوچه شکری و خرمایی (خوزستان) | Shidak | شیرینی های سنتی و کلوچه ها | 16 | 2013-11-29 02:06 AM |
کاپ کیک شکلاتی با مغزی شکلات و روکش مارشمالو و شکلات | ChefShadi | مافین، کیک فنجانی و یزدی | 23 | 2013-06-11 07:33 PM |
|