![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 5,242
تشکر شده 8,631 بار در 1,268 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
هنوز رسم قنداق کردن نوزاد در کشورهایی مانند ترکیه، افغانستان ، ایران و آلبانی به چشم میخورد. قنداق کردن کودک باعث ایجاد احتمالات مفصلی خصوصاً مفصل لگن در کودک میشود. قنداق کردن دختر بچهها خظرناکتر است چرا که خطر در رفتگی مادر زادی لگن و احتمالات مفصل لگن در دختر بچهها بیشتر است و قنداق کردن باعث ایجاد اختلال در رشد لگن و بعدها در راه رفتن کودک شود.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، گرچه هدف اصلی قنداق ایجاد احساس اطمینان و امنیت در بچه است، اما پژوهشگران می گویند کودک را قنداق نکنید. بدون شک قنداق کردن نوزادان به صورت شل یا سفت، کار غلط و باور اشتباهی است، زیرا امروزه نتایج تحقیقات نشان داده هر چه فاصله بین پاها بیشتر باشد، برای رشد بهتر مفاصل لگن کودک مناسبتر است. مفصل لگن (جایی که استخوان ران به لگن متصل میشود) جزء حساسترین مفاصل کودک است. این مفصل ممکن است به علل مختلفی دچار اختلال شود و تشکیل و تکامل آن با مشکل مواجه شود. قنداق کردن کودک باعث ایجاد اختلالات مفصلی خصوصاً مفصل لگن در کودک میشود. قنداق کردن دختر بچهها خطرناکتر است، چرا که خطر دررفتگی مادرزادی لگن و اختلالات مفصل لگن در دختر بچهها بیشتر است و قنداق کردن باعث ایجاد اختلال در رشد لگن و بعدها در راه رفتن کودک می شود. در صورت عدم تشخیص بیماری مادرزادی دررفتگی مفصل لگن و قنداق کردن نوزاد، همین موضوع باعث میشود که این بیماری برای کودک عوارض غیرقابل جبرانی ایجاد کند. در صورتی که این بیماری زود تشخیص داده شود، با درمانهای سادهای مانند گذاشتن دو یا سه پوشک اضافی بین پاهای کودک قابل رفع است. پزشک متخصص برای درمان این بیماری با یک چرخش ساده پا، مفصل را در محل خود قرار میدهد که البته این کار پزشکان است و نباید آن را در منزل انجام داد. قنداق کردن کودک باعث ایجاد اختلالات مفصلی خصوصاً مفصل لگن در کودک میشود به نظر می رسد در جوامعی که نوزاد را قنداق می کنند، شیوع دررفتگی مادرزادی مفصل ران بیشتر است و در جوامعی که مادر، بچه را در پشت خود می بندد یا جلوی شکم خود آویزان میکند، این بیماری شیوع کمتری دارد. این اختلاف احتمالا به علت نزدیک بودن و دور بودن ران های بچه، در دو نوع متفاوت بستن و حمل کردن اوست. این بیماری، بیشتر مفصل ران چپ را گرفتار می کند و در دخترها، ۹ برابر پسران است. بچه هایی که در زایمان اول متولد می شوند، در معرض خطر بیشتری قرار دارند و در نوزادانی که موقع بارداری، در وضعیت برعکس معمول در شکم مادر قرار گرفته اند (یعنی سر به طرف بالا و پا به پایین) بیشتر است. اگر اصرار به قنداق کردن نوزادتان دارید،… - روی شکم و زانوهای کودک را سفت و محکم نبندید. - زانوهای کودک را هم به هم نچسبانید، زیرا حالت طبیعی زانوهای نوزاد این است که از هم باز باشد. علاوه بر آن، اگر او را محکم نبندید، کودک میتواند رانهایش را از هم باز نگه دارد که این عمل از دررفتگی لگن او جلوگیری میکند. - برای اینکه مطمئن شوید که کودک را خیلی سفت قنداق نکردهاید، باید بتوانید انگشت اشارهتان را بهراحتی بین بدن وی و قنداق قرار دهید. - بعدها هنگامی که طفل شروع به راه رفتن میکند، باید توجه کنید که کمربند لاستیکی که برای نگه داشتن شلوار و یا دامن وی بهکار میبرید، بیش از حد سفت نباشد و درست روی کمر او یعنی بین بالا تنه و زیر دندهها بسته شود. - بستن کمربند در قسمت بالاتر از کمر طفل، بهویژه اگر سفت هم باشد روی قفسهسینه فشار میآورد و مانع از تنفس عمیق کودک میشود. - بهطور کلی بهتر است برای دامن دختران و شلوار پسران بهجای کمربند از بند شانه استفاده کنید.
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: ملبورن،استرالیا
تشکر کرده : 3,578
تشکر شده 4,077 بار در 582 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
برای من خیلی جالبه فقط ایران این رو میگن و میگن که قنداق کردن خیلی بده برای بچه ها در صورتی که اینجا استرالیا و خواهرم که تو نروژ و بریطانیا هم زندگی کرده همه دکترا تو این کشورا به زنای حامله میگن حتما یکی دوماه اول بچه رو قنداق کنین چون خیلی به ارامش کودک و سفت شدن عضلاتش کمک می کنه.اینجا توی بیمارستان بعد از اینکه بچه به دنیا می یاد ماماها و یا متخصص زنان که بالا سر زایو هستن همون لحظه بچه رو قنداق سفت و سخت می کنن و میدن دست مامانش .من یه بار وقتی حامله بودم با دکتر متخصصم هم که خیلی فهمیده بود و استاد یکی از معتبرترین دانشگاهای اینجا بود در مورد قنداق کردن بچه سوال کردم و نظر ما ایرانیها رو بهش گفتم که گفت این چند سال اخیر توی امریکا ی انجام دادن و به این نتیجه رسیدن که قنداق عراقی بهترین طرز قنداق کردن نوزاد هست، قنداق عراقی بچه رو انقدر سفت می بندن که عین شکلات میشه. و گفت خودم شخصا به همه مادرا توصیه می کنم که قنداق کنن بچه هاشون،
من هر دو دخترام رو قنداق کردم تا دو سه ماه البته بیشتر شبا خیلی هم راضی بودم ،قنداق خیلی به بچه ارامش میده و از اون شل و ولی درش می یاره ![]()
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر فعال
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 5,242
تشکر شده 8,631 بار در 1,268 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
soha جان، شما خودتون تصور بکنید که توی یک جای تنگ بذارنتون، خوشحال میشید و آرامش پیدا میکنید؟؟؟
معلوم که اعصابتون خرد میشه، نوزاد و بچه هم همین طور هستن، وقتی بچه بدون قنداق هست و برای خودش دست و پا میزنه و خوشحالی میکنه، برای چی دورش رو سفت ببندیم؟؟؟ دلیلی نمیشه حالا که توی استرالیا و آمریکا بعضی ها این کار رو انجام میدن ما هم انجام بدیم.... شل و ولی بچه ها هم به خاطر عضلات ضعیفی هست که دارن، و ربطی به قنداق کردن و یا نکردن نداره........
![]() |
#4 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,399 بار در 2,037 پست
![]()
۱۵ سال پیش که خدا به من دخترم را داد پیش دکترش که برای معاینه اول بردیم براش یک شرت مثل پامپرز ولی ابری بود که پاهای بچه را کاملا از هم باز میکرد داد که باید روی لباس هاش برای ۲ هفته بعد از تولد میبستم و میگفت این حالت موجب میشه که استخوان لگن از هم باز تر بشه و شکل اصلی را بگیره و در آینده ایندختر ها بخاطر فرم صحیح لگن زایمان های خیلی راحتی دارند و قنداق خیلی خطرناکه چون استخوان لگن را به سمت داخل جمع میکنه و خانوم ها بعد از یکی ،دوبار زایمان دچار دیسک کمر و کمر درد شدید میشوند
![]() |
#5 |
کاربر خیلی فعال
تشکر کرده : 20,900
تشکر شده 17,159 بار در 2,212 پست
![]()
به نظر منم قنداق کردن خیلی برای بچه خوبه
بچه ای که همیشه دست و پا میزنه لازمه که برای چند ساعت دستاش و پاهاش در کنارش صاف بشه و استراحت کنه منم هر دو بچمو قنداق کردم و خیلی هم راضی هستم بچه هایی رو که در دو ماهه اول پوشک میبندن البته دایم باعث میشه اغلبشون پا پرانتزی بشن و من اینو دیدم حالا قنداق این نیست که بچه رو همچین سفت ببندیم که تکون نخوره همین که دست و پاشو صاف کنیم و یه پارچه دورش بپیچیم کافیه(کاری که اغلب خودم انجام میدم) در ضمن به مادرا هم کمک میکنه تا بچه رو راحت تر جا به جا کنن برای خواب شبانه بچه ها هم خیلی خوبه ![]()
![]() |
|
کلیدواژه |
فواید, فرشته, فست فود, قنداق, لباس, مزه, نوزاد, کودک, کتاب, کردن, گیاهی, آموزش, ایران, بازی, خدا, روزه, سنتی, ساندویچ, شهید, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
نوزادتان را ماساژ دهید ... | MaarMaar | مادر و كودك - mommy and kid | 1 | 2019-02-24 03:17 PM |
فوت کوزه گری - نكات ريز خانه داري !!! | jenifer | ریزه کاری های خانه داری | 74 | 2016-11-08 02:26 AM |
بدنسازی | beheshteh | ورزش | 59 | 2013-07-19 02:17 AM |
نوزاد عاشق زل زدن به چشم مادر است | *Negar* | مادر و كودك - mommy and kid | 0 | 2011-01-09 02:58 PM |
خواص برخی از مواد غذایی | Shidak | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2010-12-23 03:39 AM |
|