![]() |
![]() |
#6 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر کرده : 3,754
تشکر شده 4,665 بار در 1,350 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() حضرت فاطمه عليها السلام :
حُبِّبَ إلَي من دُنياكُم ثَلاثٌ : تِلاوَةُ كِتابِ اللَّهِ و النَّظَرُ في وَجهِ رَسولِ اللَّهِ (ص)و الإنفاقُ في سَبيلِ اللَّهِ از دنياي شما محبّت سه چيز در دل من نهاده شد : تلاوت قرآن ، نگاه به چهره پيامبر خدا (ص)و انفاق در راه خدا |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
مدیر انجمن
![]() آتش زدن به خانه مولا بهانه بود
مقصود خشم ، كشتن بانوي خانه بود با آن همه سفارش پيغمبر خدا پاداش دوستي علي تازيانه بود آن شب قويترين سند غربت علي تشييع مخفيانه و دفن شبانه بود |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
مدیر انجمن
![]() ***پیامبر اکرم (ص) می فرماید :***
فاطمه (س) گل است هرگاه مشتاق به بوی بهشت شده ام دخترم فاطمه را می بویم سالروز شهادت دخت رسول اکرم (ص) بر تمام مسلمانان جهان تسلیت باد نیکی و نیکوکاری حضرت فاطمه زهرا (س) حضرت فاطمه زهرا (س) در جواب سلمانکه برای فقیری تقاضای کمک داشت فرمود : " ای سلمان سوگند به خداوندی که حضرت محمد (ص) را به پیامبری برگزید سه روز است که غذا نخورده ایم و فرزندانم حسن و حسین (ع) از شدت گرسنگی بی قراری می کنند و خسته و مانده به خواب رفته اند. اما من نیکی و نیکوکاری را که درب منزل مرا کوبیده است رد نمی کنم". بحارالانوار ج 42.ص72 |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از دوست گرامی Mitra@ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-11-27), elahe jon (2012-12-03), Mahshid (2012-05-27), prastoo (2012-12-01), setayesh66 (2012-04-17), tahmin (2012-07-17), مهدیه سادات (2012-04-09), ماهمون (2012-04-08) |
![]() |
#9 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 253
تشکر شده 743 بار در 148 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
كيفيت پوشش و حجاب ان بزرگوار هنگام رفتن به مسجد وايراد خطابه اين چنين بود:
چون به فاطمه عليها سلام خبررسيد،خليفه تصميم جدي بر غصب فدك {خلافت وامامت } گرفته، مقنعه بلند خود را پوشيد و چادر {پوشش كامل و سرتاسري } را به بر گرفت و در حالي به راه افتاد كه گروهي از بانوان از نزديكانش اطراف ان بزرگوار را گرفته بودند {تا شناخته نشود} و در هنگام قدم بر داشتن،دامن چادر خود را زير قدمها مياورد. راه رفتن ان حضرت همانند راه رفتن رسول الله صلي الله عليه واله وسلم بود. صديقه كبري عليها سلام باچنين وضعي بر خليفه وارد شد در حالي كه مهاجرين و انصار اجتماع نموده بودند.پرده وحجابي ميان زنان و مردان حايل گرديد و انان را از هم جدا كرد.انگاه حضرت زهرا عليها سلام خطابه كوبنده و افشاگر خود را با صلابت و جبروت ايراد فرمودند. بحارالانوار29/216و218 |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از دوست گرامی ستاره12 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#10 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,072
تشکر شده 3,027 بار در 597 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
من به حجاب اعتقاد ندارم..چیکار کنم؟؟؟؟این چیزا رم که می خونم عذاب وجدان میگیرم
![]()
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | Mitra@ (2012-04-19) |
![]() |
کلیدواژه |
فرشته, قرآن, لباس, ماه رمضان, محلی, معروف, نماز, نماز خواندن, یاس, کتاب, گل, امام علی(ع), اختلاف نظر, بندگی, بیت, حضرت محمد (ص), خیانت, خدا, روزه, شهادت, شير, عروس, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|