![]() |
![]() |
#11 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
خوب یه چندتا مطلب بگم تا با خیال راحت بتونم حرفم رو بزنم
نیلوفر عزیز من و هدیه و سارینا یا هرکس دیگه ای که اینجا نظر موافق یا مخالفمون رو میذاریم, فقط برای اینه که نظرمون رو گفته باشیم و خدای نکرده با کسی دشمنی نداریم که! چون مطالب به صورت نوشتاری هست ممکنه خدای نکرده سوئ تفاهم ایجاد بشه که من اصلا نمی خوام اینطور بشه پس قبل شروع صحبت هام ازت بخاطر فعالیت هات توی انجمن عزیزمون تشکر میکنم از اینکه شما هم بالاخره وقت گذاشتی و سرچ کردی و مطالبی که برای خودت جالب بوده رو برای ما هم به اشتراک گذاشتی ممنونم همه مون میدونیم توی بحث کسی کوتاه نمیاد و متقاعد نمی شه. پس نه من قصد دارم شما رو گوشت خوار کنم و نه شما قصد داری که منو متقاعد کنی که حتما باید گیاه خوار بشم من از نیت پاک ت باخبرم و می دونم با چه وضعی گاو و شتر و ... رو می کشن. فقط 2 کلیپ دیدم و دیگه نتونستم طاقت بیارم.حتی بهت گفتم که من 10 تا 15 تا گربه دارم و از دست بچه های کوچه کلافه ایم بس که با تفنگ بادی میزننشون و ما هم هی زنگ میزنیم دامپزشکمون بیاد برای جراحی سرپایی شون و .... و اینکه یه پرنده دارم که نمی تونه به مدت طولانی پرواز کنه و ما اون رو بدون قفس داخل خونه نگهداری میکنیم تا بلکه با گذشت زمان بالهاش جون بگیره و بتونیم آزادش کنیم.زمانی که آوردیمش بالهاش رو روی زمین میکشید ولی الان تو کل خونه پر میزنه حالا علت این که چرا معمولا بحث ها مذهبی میشه اینه که اسلام به همه ی جنبه های زندگی انسان توجه داره و براش قانون گذاشته و نمیشه بدون در نظر گرفتن دین حرف بزنیم. اینجا یه لینک میذارم از صحبت های ائمه ی عزیزمون درباره ی محیط زیست http://www.roozmenu.com/showpost.php...61&postcount=3 در مورد اینکه امام علی (ع) فرمودند که شکم خودتون رو گورستان حیوانات نکنین باید بگم که ایشون گیاه خوار نبودن و منظورشون زیاده روی در خوردن گوشت بوده که باید ازش اجتناب کنیم.تکلیف عیدقربان چی میشه و تاکید اسلام بر سنت قربانی کردن برای رفع بلا الان متاسفانه گناه به حدی زیاد شده که اصلا جای صحبت برای حقوق حیوانات باقی نمی مونه. باید از حقوق انسانها حرف بزنیم.نزول و قمار و خوردن حق الناس و تبلیغات هایی با عنوان " ویزیتور زن با ظاهری آراسته !! " و ......... اوووووووووووووو اینقدر هست که نمی دونم از کدوم بگم. گناههایی که انجامشون علت روشن فکری خیلی ها شده و همون ها هم انسانهارو بدبخت کرده و به زانو درآورده نیلوفرجان یه وقت خدای نکرده فکر نکنی شخص خاصی رو در نظر داشتم و این حرفها رو زدم. نه! منظورم اینه که چیزهای مهمتری هست که باید براشون غصه بخوریم و نگران باشیم و به فکر راه چاره باشیم. میدونین شهدای مارو چطور قصابی شون کردن تو جبهه ها؟ فیلم عملیات های لو رفته ی رزمنده هامون رو دیدین؟ شکنجه هاشون.سرهای بریده شون.کندن پوستشون بازم بگم؟ حالا هیج جا حرفی ازشون هست؟ اسم چند تا شهید رو میدونیم؟ آخرین آلبوم بریتنی اسپیرز رو میدونیم چی بوده بیوگرافی بازیگرهای هالیوود و بالیوود رو میدونیم ولی ا اونها چی؟ چیزی ازشون میدونیم؟ شهیدی که میگه خواهرم سیاهی چادرت پاسدار خون ه منه. شهدا ی ما تو جبهه ها همراهی نداشتن جز باد صحرا و مادرشون زهرا (س). چندبار رفتیم دبی و آنتالیا؟ چندبار رفتیم شلمچه و هویزه و دهلران و ... گیاه خواری و گوشت خوار بودن هیچ کدوم گناه نیست و من که ادعای گوشت خواری میکنم باید بگم که میونه ی خوبی با گوشت ندارم ولی مثل شما گیاه خوارها هم نیستم که به هیچ وجه ژله و پنیر و اینها نخورم ![]()
8 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Amitida (2012-07-31), Azijam (2012-07-31), Hedieh (2012-01-23), nasrin50 (2012-01-26), SAHAR NAAZ (2012-07-31), sarina-kian (2012-01-23), Soha (2012-01-24), zibaye ziba (2015-07-29) |
![]() |
#12 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 651
تشکر شده 3,004 بار در 320 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
ماهمون عزیز طرز تفکر هرکس با دیگری متفاوته و ما اینجا جمع شدیم تا با هم تبادل نظر کنیم. از زمانی که یادمه دارم راجع به گیاهخواری با اطرافیانم بحث میکنم.
فقط خودم میدونم که چقدر بهم توهین شده و بد و بی راه شنیدم و اشکم درومده ، چرا؟ چون ترجیح دادم رژیم غذاییم کمی متفاوت با بقیه باشه. واسه همین خیلی راحت بحث میکنم و به راحتی هم دلخور نمیشم. حالا میریم سراغ بحث اصلیمون. مطمئنا همه ما به فکر انسانها هستیم و میدونیم که خیلی از آدما توی این کره خاکی دارن با چه زجری زندگی میکنن. من طرز تفکرم اینه که ما (انسانها و همه حیوانات) هم سیاره ای هستیم. وظیفه ماست که به عنوان موجودی که درک و شعورش ( شاید در ظاهر) بیشتره به فکر بقیه هم باشیم و سعی کنیم که اونها هم زندگی خوبی داشته باشن. نه اینکه با به اسارت درآوردن و شکنجه کردنشون زندگی رو براشون تلخ کنیم. حرف من اینه که همه ما جون داریم و جونمون برامون ارزشمنده. پس حق نداریم چون خودمون رو دارای درک و شعور بیشتر میدونیم اونا رو اینطوری تحت سلطه دربیاریم. یه نمونه مثال میزنم که شاید قبلا هم گفته باشم. توی مرغداریها به محض اینکه جوجه ها به سنی میرسن که جنسیتشون مشخص میشه ، جوجه های نر رو میندازن توی یه چاه مخصوص و اونا انقدر اونجا میمونن تا بمیرن. به همین راحتی. کجا گفته شده که ما حق داریم با موجود خدا همچین کاری بکنیم؟ کجا گفته شده که انسان حق داره به خاطر راحتی خودش آفریده خدا که به نظر ضعیف تر میاد رو شکنجه کنه؟ به نظرتون واقعا خدا خوشش میاد از این کارا؟ مگه فقط ماها مخلوقش هستیم؟ فکر میکنید بقیه مخلوقاتش رو دوست نداشته و فقط به خاطر سرگرمی انسان خلقشون کرده؟ من آدم مذهبی نیستم و ترجیح میدم بر اساس منطق خودم عمل کنم. من نظرم اینه که تمام مذاهب و ادیان حرفشون اینه که آدم باید در طول زندگیش تا میتونه خوبی کنه. این چیزیه که در تمام کتابهای الهی تاکید شده. من خدا رو قبول دارم و اون رو آفریننده تمام هستی میدونم و تمام سعیم اینه که تو زندگی به کسی بدی نکنم. در مورد عید قربان فقط یه سوال از خودت میپرسم که میدونم چقدر حیوونا رو دوست داری. واقعا فکر میکنی با گرفتن جون یه موجود بیگناه و ریختن خونش ، بلا و سختی از آدم دور میشه؟؟؟ فکر میکنی اگر خون گوسفند رو بزنی به پلاک و چرخای ماشینت دیگه تصادف نمیکنی؟ در مورد شهدا هم با اینکه براشون ارزش خاصی قائلم اما فکر میکنم هیچ ربطی به بحث ما نداره و واردش نمیشم. توی پست اول این تاپیک راجع به مضرات گوشتخواری مطلب گذاشتم و نمیدونم چرا بحث به اینجا کشیده شد؟؟؟؟ حرف من از اول تا آخر اینه که انسان حق نداره به عنوان اشرف مخلوقات به حیوانات ظلم کنه و اونا رو برده و زیردست خودش بدونه که هدف از آفرینششون فقط سیر کردن شکم انسان و کشیدن بارش و سرگرم کردنش هستش. در آخر: انساني كه ذهني آزاد دارد، رنج حيوانات را دردناك تر از رنج انسان مي يابد. چرا كه در مورد انسان ها دست كم همه اذعان دارند كه رنج كشيدن ناگوار است و آنكه مسبب رنج شده جنايتكار است. اما هر روز هزاران حيوان بدون كوچكترين حس پشيماني و بي دليل سلاخي مي شوند. اگر كسي به اين موضوع اشاره كند، او را ابله خواهند پنداشت و اين است آن جنايت نابخشودني. رومن رولان |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2012
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 2,782
تشکر شده 2,485 بار در 350 پست
![]()
لوتوس جان من یه سوال بپرسم خوب ما گیاهای بیچاره ایی که می خوریم هم جون دارن!
![]() اونا هم خون دارن که اغلب بش می گیم شیره یا صمغ! اونه هم عمر دارن مثل ما نفس می کشن وتغذیه می کنن پس چه دلیلی داره که ما گیاهای بچاره رو بخوریم؟ ![]() چون صدا ندارن؟چون خونشون قرمز نیست؟چون فرار نمی کنن؟ همه موجودات میل به بقا دارن حتی سنگها!من واقعا اینو توی مطلب کاملا علمی در مورد اکسید کربن و آتشفشانها خوندم! اگه همه بخوان زنده بمونن و هی ما هم دلمون براشون بسوزه و نخوریمشون اون موقع میمیریم از گشنگی ![]() ![]()
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | SAHAR NAAZ (2012-07-31) |
![]() |
#14 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2012
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 2,782
تشکر شده 2,485 بار در 350 پست
![]()
هدف عید قربان این چیزایی نیست که شما اشاره کردی لوتوس جان اینکه داریتو در راه خدا بدی وا ون بین فقرا پخش کنی!!!!!!!!!!!!حضرت ابرهیم اسماعیلو سرنبرید که خونش باعث قضابلاشه !!!!!!!!!!واسه این بود که ثابت کنه هرچی داره از خدا داره حتی اگه پسر عزیزش باشه !!!!!!!!! او اینکه خدا مالک جان ومال ماست از همه چی مهمتره!
الحق که ابراهیم حنیف و یکتا پرست بود خدا ما رو با اون و رهروان راه اون محشور کند
2 کاربر زیر از دوست گرامی یاسمین ع عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-07-31), SAHAR NAAZ (2012-07-31) |
![]() |
#15 | |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 651
تشکر شده 3,004 بار در 320 پست
![]() نقل قول:
یاسمین عزیز. منم میدونم که گیاهان مانند حیوانات جون دارن و میل به بقا. اما گیاه غذای انسانه. همونطور که شکار کردن شیر برای ما یک امر عادی هست و هیچ وقت نمیگیم چرا شکار میکنه، خوردن گیاه توسط انسان هم یک موضوع عادی هستش. تغذیه گوشتخواران از گوشت حیواناته و به خاطرش باید شکار کنن یا از باقی مونده غذای بقیه گوشتخواران تغذیه کنن. اما حیوانات غذای انسان نیستند. چون انسان یک موجود گوشتخوار یا همه چیز خوار نیست. انسان بدون شکار و کشتار حیوانات خیلی راحت میتونه به زندگیش ادامه بده و شاید یک شخص گیاهخوار (با تغذیه درست و کامل) سالم تر از یک شخصی که گوشت میخوره تا آخر عمر زندگی کنه. پس در این شرایط اگر باز هم انسان به دنبال کشتار حیوانات باشه اونم در شرایطی که از حقوق مساوی برخوردار نیستند میشه بهش ایراد گرفت. |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی *Lotus* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Sarashpaz-Sepideh (2012-07-31), taraneh1 (2012-09-26) |
![]() |
کلیدواژه |
فواید, فانتزی, فرشته, قرآن, مومن, میگو, ماست, مذهبی, معروف, چاقی, چرم, کتاب, گوشت, گیاهی, گیاهخواران, آموزش, امام علی(ع), ایمان, ایران, اخلاقی, بازی, تغذیه, جنبه, جبهه, خواری, خاکی, خدا, روزانه, رژیم غذایی, رزمنده, رستوران, سلامت, سوسیس, سبزیجات تازه, سرگرمی, شهید, شهدا, عکس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
فوت کوزه گری - نكات ريز خانه داري !!! | jenifer | ریزه کاری های خانه داری | 74 | 2016-11-08 02:26 AM |
گوشت و لوبیا (غذای سنتی اصفهان) | beheshteh | غذاهای استان اصفهان | 1 | 2012-12-28 05:47 PM |
گوشت بوقلمون ، گوشت معجزه گر | افسانه | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2011-09-09 02:09 PM |
برگر گوشت و کالباس ( کوردن بلو گوشت چرخ کرده ) | farzane | سانـدویـچ | 0 | 2011-08-06 07:53 AM |
|