روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > خیاطی - Sewing > آموزش خیاطی

آموزش خیاطی

آموزش خیاطی به زبان ساده

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-23, 09:17 PM   #61
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

تشکر کرده : 4,520
تشکر شده 4,909 بار در 997 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خیاط باشی پاسخ می دهد!

نقل قول:
ارسالی توسط vida_sheyda مشاهده موضوع
سلام عزیزان خیاط باشی
یه سوال داشتم از خدمتتون ، خواهر من گاهی خیاطی میکنه ولی نمی دونم مشکل کار چیه که لباسی که می دوزه قسمت سینه اش می کشه . اگه می شه راهنماییم کنید

با تشکر
عزیزم کدوم قسمت سینه میکشه؟
ممکنه اندازه گیری هاش درست نباشه
گاهی هم این مشکل با کمی باز کردن زیر حلقه آستین رفع میشه
اگر توی لباس های برش دار این مشکل رو دارید زاپاس برش رو از داخل چرت بزنید
اما در حالت عادی معمول ترین مورد وقتیه که استین تنگه و کشش از حلقه است که به سینه منتقل میشه این مورد با گشاد کردن حلقه حل میشه
اگه بتونید یک عکس از لباس توی تنتون بذارید بیشتر می تونم کمکتون کنم
و اینکه با ه متدی الگو می کشید

من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم
او خطاهای من و من لطف او را ...
Afrodit آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-07-14), vida_sheyda (2011-08-24)
قدیمی 2011-08-23, 09:18 PM   #62
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط الی خانومی مشاهده موضوع
سلام میشه الگوی شلوار سنبادی رو کامل یاد بدید ممنون
عزیزم الگوی شلوار رو بلدی در بیاری؟
اگر بلد باشی از روی همون بهت بگم اگر نه باید صبر کنی برسم الگوی شلوار رو توضیح بدم

قدیمی 2011-08-24, 09:17 PM   #63
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط افسانه مشاهده موضوع
آفرو جونم و بچه ها جون کسی این بوردا رو داره؟ یه مدل هست من نمیفهمم چقدر پارچه میبره، چون ترکی هست و کلهم نمیفهمم

افسانه جان من این شماره رو ندارم اگر مدل رو برام بفرستی بهت میگم چقدر پارچه بگیری

2 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-07-14), افسانه (2011-08-25)
قدیمی 2011-08-24, 09:40 PM   #64
Afrodit
کاربر نیمه فعال

آواتار Afrodit

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط الی خانومی مشاهده موضوع
افرودیت جان میشه شلوار سنبادی رو کامل یاد بدی ؟؟؟ اگه میشه تا فردا یاد بده نیاز دارم ممنونتم
الگوی شلوار به روش گرلاوین رو بلدم فقط الگوی سنبادی رو بهم یاد بده انگار پشت و جلوشم یه الگو داره شبیه همه
راحت ترین راه برای در آوردن این شلوار اینه که الگوی اصلی شلوار رو داشته باشی
مهم نیست پشت و جلو یک اندازه باشه یا نه اصولیش اینه که الگوی پشت و جلو از روی الگوی اصلی باشه یعنی دو جور باشه
بلیطی مربوط به دوخت زیپ رو حذف کن
پهلوی شلوار رو از خط با سن یک خط مستقیم به سمت بالا بیا (یعنی توی کمر باریک نمیشه پنس هم نمی خوره) اینجوری دور کمر شلوار به اندازه دور با سن میشه
معمولا این شلوار با یک بند در کمر بسته میشه به همین دلیل دور کمر به اندازه دور با سنه که بدون زیپ بشه پوشید
برای پاچه شلوار هم باید از فاق یک خط مستقیم به پایین بیای مثل دامن شلواری
هم جلو و هم پشت از فاق مستقیم به اندازه قد شلوار پایین بیایید
باید برای این شلوار یک مچ هم درست کنید که پهنای اون دلخواهه ولی با یک زیپ مخفی باز و بسته میشه
دم پای شلوار رو چین سوزنی بدهید و به این مچ وصل کنید
اگر مچ را باریک گرفتید 5-6 سانتیمتر به قد شلوار اضافه کنید که روی مچ بیفته و اگر مچ پهن هست همون قد عادی شلوار کافیه

4 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-07-14), mayam (2011-08-25), افسانه (2011-08-25), الی خانومی (2011-09-08)
قدیمی 2011-08-25, 09:51 AM   #65
Fatemeh1
کاربر فعال

آواتار Fatemeh1

موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 8,902
تشکر شده 4,463 بار در 763 پست
Fatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond reputeFatemeh1 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

افرو جونم من یه مانتو داشتم میدوختم به آستین هاش که رسیدم که وصل کنم گذاشتمش کنار
حالا اونروز میخواستم تمومش کنم
با توجه به 10 کیلو کاهش وزنم تو تنم زار میزد
حالا بخوام تنگش کنم
پهلوهاشو که میگیرم
پشتش هم میگیرم
مدل ترک و عصایی هستش
ولی برای قسمت س*ی*نه چیکار کنم؟
اونو هم که برش عصایی هست مثلا 2سانت از بالا تا پایین موازی دوخت قبلیم بدوزم آیا؟

Fatemeh1 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کلیدواژه
miriam, قرآن, لباس, می, چین, چرم, کیف, کرپ, پاسخ, آموزش, الگو, ایران, باشی, حلقه, حرفهای روزانه, خیاط, خدا, دهد, دوختن, دعا, ذکر, روتختی, روزه, روزانه, زیبایی, عکس, عروس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump