![]() |
|
آموزش خیاطی آموزش خیاطی به زبان ساده |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#61 | |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
تشکر کرده : 4,520
تشکر شده 4,909 بار در 997 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
ممکنه اندازه گیری هاش درست نباشه گاهی هم این مشکل با کمی باز کردن زیر حلقه آستین رفع میشه اگر توی لباس های برش دار این مشکل رو دارید زاپاس برش رو از داخل چرت بزنید اما در حالت عادی معمول ترین مورد وقتیه که استین تنگه و کشش از حلقه است که به سینه منتقل میشه این مورد با گشاد کردن حلقه حل میشه اگه بتونید یک عکس از لباس توی تنتون بذارید بیشتر می تونم کمکتون کنم و اینکه با ه متدی الگو می کشید ![]() |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 136122 (2016-07-14), vida_sheyda (2011-08-24) |
![]() |
#62 |
کاربر نیمه فعال
![]()
عزیزم الگوی شلوار رو بلدی در بیاری؟
اگر بلد باشی از روی همون بهت بگم اگر نه باید صبر کنی برسم الگوی شلوار رو توضیح بدم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
کاربر نیمه فعال
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
کاربر نیمه فعال
![]() نقل قول:
مهم نیست پشت و جلو یک اندازه باشه یا نه اصولیش اینه که الگوی پشت و جلو از روی الگوی اصلی باشه یعنی دو جور باشه بلیطی مربوط به دوخت زیپ رو حذف کن پهلوی شلوار رو از خط با سن یک خط مستقیم به سمت بالا بیا (یعنی توی کمر باریک نمیشه پنس هم نمی خوره) اینجوری دور کمر شلوار به اندازه دور با سن میشه معمولا این شلوار با یک بند در کمر بسته میشه به همین دلیل دور کمر به اندازه دور با سنه که بدون زیپ بشه پوشید برای پاچه شلوار هم باید از فاق یک خط مستقیم به پایین بیای مثل دامن شلواری هم جلو و هم پشت از فاق مستقیم به اندازه قد شلوار پایین بیایید باید برای این شلوار یک مچ هم درست کنید که پهنای اون دلخواهه ولی با یک زیپ مخفی باز و بسته میشه دم پای شلوار رو چین سوزنی بدهید و به این مچ وصل کنید اگر مچ را باریک گرفتید 5-6 سانتیمتر به قد شلوار اضافه کنید که روی مچ بیفته و اگر مچ پهن هست همون قد عادی شلوار کافیه ![]() |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#65 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 8,902
تشکر شده 4,463 بار در 763 پست
![]()
افرو جونم من یه مانتو داشتم میدوختم به آستین هاش که رسیدم که وصل کنم گذاشتمش کنار
حالا اونروز میخواستم تمومش کنم با توجه به 10 کیلو کاهش وزنم تو تنم زار میزد حالا بخوام تنگش کنم پهلوهاشو که میگیرم پشتش هم میگیرم مدل ترک و عصایی هستش ولی برای قسمت س*ی*نه چیکار کنم؟ اونو هم که برش عصایی هست مثلا 2سانت از بالا تا پایین موازی دوخت قبلیم بدوزم آیا؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
miriam, قرآن, لباس, می, چین, چرم, کیف, کرپ, پاسخ, آموزش, الگو, ایران, باشی, حلقه, حرفهای روزانه, خیاط, خدا, دهد, دوختن, دعا, ذکر, روتختی, روزه, روزانه, زیبایی, عکس, عروس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|