![]() |
![]() |
#11 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 926
تشکر شده 1,342 بار در 183 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
عن الامام علی علیه السلام: « شیعتنا هم العارفون بالله ، العاملون بامر الله، اهل الفضائل، الناطقون بالصواب، ماکولهم القوت، و ملبسهم الاقتصاد و مشیهم التواضع ...»
بحارالانوار / ج 78 / ص 29 / ح 96 و فرمودند: شیعیان ما عارفان به خدا و عمل کنندگان به امر خدایند. آنان اهل فضایل و ناطقان به صوابند . به اندازه قوت خود می خورند و در پوشش میانه رو بوده و هنگام راه رفتن متواضعند... به نقل از کتاب دفاع از تشیع و پاسخ به شبهات/ علی اصغر رضوانی / انتشارات جمکران
5 کاربر زیر از دوست گرامی mona2012 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-11-27), Mitra@ (2012-07-29), sarina-kian (2012-05-14), مهزاد (2012-08-13), ماهمون (2012-05-13) |
![]() |
#12 |
کاربر نیمه فعال
![]()
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : صَومُ ثلاثةِ أيّامٍ مِن كُلِّ شَهرٍ أربَعاءُ بَينَ خَميسَينِ وصَومُ شَعبانَ يَذهَبُ بوَسواسِ الصَّدرِ ، وبَلابِلِ القَلبِ .
امام على عليه السلام : روزه گرفتن در سه روز از هر ماه ـ پنجشنبه اوّل و آخر ماه و چهار شنبه وسط آن و روزه ماه شعبان ـ وسواس سينه و پريشانى هاى دل را از بين مى برد . الخصال : ٦١٢ / ١٠ و وسائل الشيعة: ج 8 ص 104
5 کاربر زیر از دوست گرامی mona2012 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-11-27), Mitra@ (2012-07-19), sarina-kian (2012-05-14), مهزاد (2012-08-13), ماهمون (2012-05-13) |
![]() |
#13 |
کاربر نیمه فعال
![]()
یک سؤال :
همه ما میدونیم که در روز غدیر چه اتفاقاتی افتاد....اما بعضی ها یه حرفایی میزنن در مورد اینکه شیعیان بر اساس وصیت جلو میرن و هیچ گونه وحی ای وجود نداشته و همه این حرفا به خاطر اینه که این رسمو توجیه کنن و پیامبر صلی الله علیه و آله هم امام علی علیه السلام رو تنها در وصیتش جانشین خودش معرفی کرده و بس... نظرات و توجیهات شما در این رابطه چیه؟
![]() |
#14 |
کاربر نیمه فعال
![]()
پیامبر صلی الله علیه و آله امیرالمؤمنین علیه السلام را در چندین جای مختلف معرفی کردند...مثل:
1.معرفی امام در مراسم دعوت چهل نفر از خویشان حدود 3سال بعد از بعثت که پیامبر به دستور خدا دعوت آشکار خود را شروع کرده بود در یکی از این دعوت ها پیامبر 40 نفر از بزرگان بنی هاشم را دعوت کرده بودند. پیامبر آنان را به اسلام دعوت کرد و در باره ی اسلام با آنها سخن گفت و در پایان صحبت های خود فرمود: چه کسی از شما مرا در راه این دین یاری میکند تا برادر من،وصی من و خلیفه ی من در میان شما باشد؟ همه سکوت کردند در این میان حضرت علی (ع) که نوجوانی بیش نبود برخاست و گفت: <<من یار و یاور تو خواهم بود ای رسول خدا>> در خواست پیامبر 3بار تکرار شد و در هر بار فقط علی(ع) بود که قاطعانه اعلام آمادگی و وفاداری می کرد. پس پیامبر(ص) دست ایشان را در دست گرفتند و بیعتشان را پذیرفتند و به مهمانان فرمودند: <<همانها این برادر من،وصی من و جانشین من در میان شما خواهد بود .فرمانش را بشنوید و از او اطاعت کنید>> تاریخ طبری،ج2ص62و63 و کنزلالعمال ج6ص397 و تاریخ پیامبر اسلام از دکتر محمد آیتی 2.نزول آیه ی ولایت(آیه 55 سوره ی مبارکه ی مائده) در یکی از روزها فرشته ی وحی این آیه را بر پیامبر نازل کرد : اِنَّما وَلیُّکُمُ اللهُ وَرَسولهُ ولی شما تنها خدا و رسول او وَالَّذینَ ءامَنُوا وکسانی که ایمان آوردند الَّذینَ یُقیمونَ الصَّلاةََ کسانی که نماز به پا میدارند وَیؤتونَ الزَّکاةَ وَ هُم راکِعونَ در حالی که رکوع میکنند پیامبر پس از نزول این آیه برخواستند و در حالی که این آیه را می خواندند با شتاب به مسجد رفتند و پرسیدند: آیا کسی در حال رکوع صدقه داده است ؟ فقیری که انگشتری در دست داشت به مولا علی اشاره کرد و گفت:<<آری ،این مرد در حال رکوع، انگشتری خود را به من بخشید>> صدای تکبیر یاران بلند شد و رسول خدا (ص) ستایش و سپاس خدا را به جا آورد (66نفر از مفسران،مورخان و بزرگان اهل سنت از جمله: طبری،رازی،ثعلبی،قشیری،خوا رزمی،ابن حجر و ابن کثیر این آیه را در باره ی حضرت علی (ع) دانسته اند برای کسب اطلاعات بیشتر به کتاب الغدیر علامه امینی ج2 ص156 مراجعه کنید) 3.نزول آیه ی تطهیر(سوره مبارکه احزاب آیه ی شریفه ی33) ام سلمه همسر پیامبر می گوید : <<روزی ایشان در خانه استراحت می کردند که دختر بزرگوارشان حضرت زهرا (س) آمدند.پیامبر ایشان را به نزد خود خواند ،سپس حضرت علی ،امام حسن و امام حسین(علیهم السلام) آمدند >پیامبر آنها را نیز به نزد خو خواند .آنگاه فرمود: آنها را از هر پلیدی ونا پاکی حفظ کن;خدایا اینان اهل بیت من هستند در همین زمان فرشته وحی آمد واین آیه ی شریفه را نازل کرد : ......اِنَّما یُریدُ اللهُ لِیُذهِبَ همانا خدا اراده کرده که دور گرداند عَنکُمُ الرِّجسَ اَهلَ البَیتِ از شما اهل بیت پلیدی و نا پاکی را وَیُطَهِّرَکُم تَطهیرًا و شما را کاملاً پاک و طاهر قرار دهد ام سلمه می گوید من هم پیش رفتم تا در کنار آنان قرار گیرم تا از برکات ای ن دعا بهرمند شوم ولی پیامبر فرمود : <<ای ام سلمه تو همسر من هستی و عاقبت نیکویی داری ولی اینان اهل بیت من هستند>> کتاب های بزرگ اهل سنت مانند صحیح مسلم،صحیح ترمذی،صحیح بخاری ،مسند محمد بن حنبل،سنن بیهقی،الدّرالمنثور سیوطی و اُسدُالغابه لبن اثیر،آیه ی تطهیر را در حق همین پنج تن نقل کرده اند(غایة المرام ص281) از آنجا که در زمان رسول خدا فقط امام علی،حضرت فاطمه،امام حسن و امام حسین(علیهم السلام) حضور داشتند در این داستان نام این 4 بزرگوار ذکر شده است.درسخنان دیگر پیامبر(ص) و ائمه اطهار(علیهم السلام) امامان دیگر نیز جزءاهل بیت شمرده شده اند در ضمن حدیث شریف کساءداستان را به طور کامل شرح داده است 4)حدیث جابر هنگامی که آیه ی یا اَیُّهَا الذین ءامَنوا ای کسانی که ایمان آوردید اَطیعُوا اللهَ از خدا اطاعت کنید وَاَطیعُوا الرَّسولَ و از رسول خدا اطاعت کنید وَ اُولِی الاَمرِ مِنکُم .... و کسانی که صاحبان امر شمایند نازل شد جابر بن عبدا... انصاری به پیامبر گفت ![]() پیامبر(ص) فرمود ای جابر ،آنان جانشیان من و امامان بعد از من اند. نخستین آنها علی بن ابی طالب است و سپس به ترتیب :حسن بن علی ،حسین بن علی،علی بن الحسین، محمد بن علی –که در تورات به باقر معروف است – و تو هنگام پیری او را خواهی دید و هر وقت او را دیدی، سلام مرا به او برسان.پس از محمد بن علی نیز به ترتیب جعفر بن محمد،موسی بن جعفر،علی بن موسی،محمد بن علی، علی بن محمد،حسن بن علی و پس ازایشان فرزندش که هم نام و هم کنیه ی من است.اوست که از نظر مردم پنهان می شود و غیبت او طولانی می گردد تا آنجا که فقط افرادی که ایمان راسخ دارند بر عقیده ی وی باقی می مانند. کفایة الاثر،چاپ قدیم،ص8 وینابیعالمودة،ص494 و اثبات الهداة ج 3 ص 123 5)حدیث منزلت وقتی خداوند حضرت موسی(ع) را مأمور مبارزه با فرعون کرد،آن جضرت از خدا خواست که برادرش هارون را مشاور،پشتیبان و شریک در امر هدایت قرار دهد.خداوند نیز درخواست موسی(ع) را پذیرفت(سوره ی مبارکه ی طه آیات 29 تا 35) پیامبر اکرم (ص) نیز بارها به حضرت علی(ع) فرمود: اَنتَ مِنّی بِمَنزِلَةِ هارونَ مِن موسی الّا اَنّه لا نَبِیََّ بَعدی تو برای من به منزله ی هارون برای موسی هستی جز اینکه بعد از من پیامبری نیست علامه ی حسینی تهرانی(ره) در جلد دهم امام شناسی می گوید که این حدیث مورد اتفاق علمای اسلام هم اهل سنت و هم شیعه است همچنین:ینابیع المودة،باب6 ص50 حضرت موسی از خداوند خواسته بود تا هارون برادرش را در امر هدایت شریک و مشاور خود قرار بدهد اما اثبات آمدن وحی در مورد ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام نیز در همین مثالها بیان شد......
4 کاربر زیر از دوست گرامی mona2012 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#15 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Nov 2011
تشکر کرده : 3,754
تشکر شده 4,665 بار در 1,350 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() زیبایی امام على عليه السلام: «عَوِّدْ نَفْسَكَ الْجَميلَ فَبِاعْتيادِكَ اِيّاهُ يَعودُ لَذيذا» خودت را به كارهاى زيبا عادت بده كه اگر به آنها عادت كنى، برايت لذت بخش مى شوند. شرح نهج البلاغه، ابن ابى الحديد، ج20، ص266، ح92 |
![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
فتـح, فتنه, فرشته, معروف, نماز, کلید, کتاب, پیامبر اسلام, امام حسین, ایمان, بیت, بستان, حضرت محمد (ص), خدا, داستان, دعا, ذکر, روزه, عید ولایت, غدیر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|