![]() |
![]() |
#6 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
قسمتی از وصیتنامه سردار شهید مهدی زین الدین
بسمه تعالی اولین شرط لازم برای پاسداری از اسلام، اعتقاد داشتن به امام حسین(ع) است. هیچ کس نمیتواند پاسداری از اسلام کند در حالی که ایمان و یقین به اباعبداللهالحسین(ع) نداشته باشد. اگر امروز ما در صحنههای پیکار میرزمیم و اگر امروز ما پاسدار انقلابمان هستیم و اگر امروز پاسدار خون شهدا هستیم و اگر مشیت الهی بر این قرار گرفته که به دست شما رزمندگان و ملت ایران، اسلام در جهان پیاده شود و زمینه ظهور حضرت امام زمان(عج) فراهم گردد، به واسطه عشق، علاقه و محبت به امام حسین(ع) است. من تکلیف میکنم شما «رزمندگان» را به وظیفه عمل کردن و حسینوار زندگی کردن. در زمان غیبت کبری به کسی «منتظر» گفته میشود و کسی میتواند زندگی کند که منتظر باشد، منتظر شهادت، منتظر ظهور امام زمان(عج). خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادتطلبی میخواهد...
![]() |
#7 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 3,298
تشکر شده 561 بار در 88 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() وصیت نامه شهید مرتضی آوینی زندگی زیباست، اما شهادت از آن زیباتر است؛ سلامت تن زیباست، اما پرندهی عشق، تن را قفسی میبیند که در باغ نهاده باشند.![]() و مگر نه آنکه از پسر آدم، عهدی ازلی ستاندهاند که حسین را از سر خویش، بیشتر دوست داشته باشد. و مگر نه آنکه خانه تن، راه فرسودگی میپیماید تا خانه روح، آباد شود. و مگر این عاشق بیقرار را بر این سفینه سرگردان آسمانی، که کرهی زمین باشد، برای ماندن در اصطبل خواب و خور آفریدهاند. و مگر از درون این خاک، اگر نردبانی به آسمان نباشد، جز کرمهایی فربه و تنپرور برمیآید. ای شهید، ای آنکه بر کرانهی ازلی و ابدی وجود بر نشستهای، دستی برار و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را نیز، از این منجلاب بیرون کش".
![]() |
![]() |
#8 |
کاربر خیلی فعال
![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا توانم بده تا با اخلاص کامل جان هدیه کنم – و آخرت از شفاعت اهل بیت محرومم مدار ره دشــت و ره دریــا گــرفــتـم خـبـر از یـوسـف زهــرا گـرفـتــم نمی دانم که مهدی در کجا هست ولی دانم هرجا که باشد یار ما هست چرا اموال بیت المال را چپاول می کنید و وقتی که اسم جبهه و جنگ را می شنوید در سوراخهای خود پنهان می شوید، بدانید از رحمت واسعه خدا بدور گشته اید. خدایا شاهد باش در میدانهای جنگ همیشه به تو متوسل بوده ام و از تو کمک خواستم و دعای تو را جویا بوده ام و همیشه توبه کنان خود را از نفس، نجات میدارم. ای اعضاء-((لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم)) و جوارحم شاهد باشید هر وقت شما را امر کرده ام فقط برای رضای حق بوده است. آیندگان بدانند جبهه ها محل پاکی و صفا و صداقت بوده و خواهد بود و آنان که گویند ما برای غیر خدا کار کرده ایم فردای قیامت باید جوابگوی خدای خویش باشند. قسمتی از وصیتنامه شهید علی بینا
![]() |
#9 |
کاربر خیلی فعال
![]()
فرازی از وصیت نامه سردار شهید حسین تاجیک
تا حال من مرده بودم واین لحظه آغاز جهادو شهادت است و این احساس را درخود می بینم که تازه متولد شدم و زندگی جدیدرا آغاز می کنم، شهادت انسان را به درجه اعلای ملکوتی می رساند و چقدر شهادت در راه خدا زیباست و مانند گل محمدی می ماند که وارثان خون پاک شهید از آن می بویند . خدایا شهادتم را در راه اسلام وقرآن که خاری درچشم دشمنان است بپذیر. ای پدر ارجمندم مرا حلال کن و با استقامت وصبرو شکیبایی از انقلاب اسلامی دفاع کن مبادا روحیه خودرا ببازی و گریه کنی چون گریه تو باعث ناراحتی روح من می گرددو و برای پاسداران ورزمندگان اسلام هر کجای جهان باشند دعا کن.
![]() |
#10 |
کاربر خیلی فعال
![]()
پدر مي دانم كه تو مثل كوه استواري و از اينكه فرزندي را تقديم اسلام كرده اي سربلندي.
ولي اين را هم به مادرم بگو كه در راه خدا جنگيدن و جان دادن افتخار است براي هر مسلمان. مادر عزيز، من مي خواهم به ياران امام حسين (ع) ملحق شوم، بنابراين بر خود غم و اندوه راه مده و در هر لحظه و بعد از هر نماز از خداوند براي اسلام طلب پيروزي و براي من طلب شهادت كن. شهادت سعادتي است كه نصيب هركس نمي شود. به هرحال پايان راه همه شهادت است. *حاج علي حاجبي با توجه اخلاصي كه داشت در بين دوستان به عبدالله، یعني بنده خدا معروف بود.
![]() |
کلیدواژه |
قرآن, معروف, نماز, همسفر, امام حسین, ایمان, بیت, جبهه, خدا, دعا, روزه, سلامت, شقایق, شهید, شهادت, شهدا |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|