روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > پزشکی - Medical > ارتباط با مدیر انجمن های پزشکی

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-12, 01:58 PM   #1
Narges
مدیر سراسری

آواتار Narges

موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,845 بار در 2,023 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض ارتباط با مدير انجمن اطلاعات دارويي

این تاپیک جهت ارتباط شما با مدیر انجمن های " اطلاعات دارویی " باز شده است.
هرگونه سوال، پیشنهاد و مطلبی که به این انجمن ها مربوط می شود را در این تاپیک مطرح نمائید تا در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده شود.
متشکرم
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Samira* (2011-08-13), دنیا (2012-07-18), شبنم 71 (2012-07-31)
قدیمی 2011-08-20, 08:20 PM   #2
*Samira*
کاربر نیمه فعال

آواتار *Samira*

موقعیت: بن بست فردوس
تشکر کرده : 1,786
تشکر شده 769 بار در 212 پست
Tagged: 0 Thread(s)
*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute*Samira* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ارتباط با مدير انجمن اطلاعات دارويي

سلام. دوستان عزیزم امیدوارم حال همگی خوب باشه. خواهش می کنم قبل از گذاشتن هر مطلب علمی پزشکی در این تاپیک و یا هر اظهار نظری در خصوص موارد دارویی پزشکی این پست رو به دقت مطالعه کنید.
به علت حساسیت بالایی که مباحث پزشکی دارد و اثرگذاری زیادی که این گونه اطلاعات در ذهنیت و رفتار افراد می گذارد بهتر است قبل از هرگونه اظهار نظر علمی و یا گذاشتن هر گونه تاپیک علمی پزشکی با اینجانب هماهنگی لازم رو برقرار کنید تا مطالب تاپیک از نظر محتوا و منابع و اهمیت موضوعی مشکلی نداشته باشند.
به علت اینکه سایتهای مختلفی هستن که مطالب پزشکی رو در اینترنت قرار می دهند و متاسفانه اطلاعات اکثر اونها غیر قابل استناد هست اگر فردی تخصص و دانش کافی در این خصوص نداشته باشه با مطالعه مطالب این گونه سایت ها دچار اشتباه خواهد شد و چون این اشتباه در خصوص سلامت ما انسان ها هست بعضا جبران ناپذیر می شود.
بنابراین از همه دوستان گلم تقاضا دارم حتما قبل از گذاشتن هر پست و مطلبی اون مطلب رو با من در میون بگذارند.
از دوست گلمون Rose عزیز هم من معذرت می خوام که بدون اطلاع ایشون مطلبشون رو حذف کردم.
از همکاری تمام دوستان خوبم ممنونم.
قدیمی 2012-07-27, 02:56 PM   #3
lamso1387
کاربر جدید

تشکر کرده : 0
تشکر شده 3 بار در 2 پست
lamso1387 در آغاز راه است

سلام
دانشجوی مهندسی هستم. در مورد چگونگی تولید مواد اولیه دارو اطلاعات کلی میخواستم.
خواهشا کمک کنین
خیلی ممنون
lamso1387 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی lamso1387 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-07-27), شبنم 71 (2012-08-03)
قدیمی 2012-07-31, 12:22 AM   #4
شبنم 71
کاربر فعال

آواتار شبنم 71

موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 5,532
تشکر شده 2,452 بار در 520 پست
شبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond reputeشبنم 71 has a reputation beyond repute

سلام من *ی ب و س ت* شدید دارم وتا حالا چیزای زیادی رو امتحان کردم اما اثرش کوتاه مدته... باید چیکار کنم؟؟؟؟
شبنم 71 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2012-07-31, 02:51 PM   #5
Hedieh
کاربر فعال

آواتار Hedieh

موقعیت: Tehran
تشکر کرده : 5,242
تشکر شده 8,631 بار در 1,268 پست
Tagged: 1 Thread(s)
Hedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

نقل قول:
ارسالی توسط شبنم 71 مشاهده موضوع
سلام من *ی ب و س ت* شدید دارم وتا حالا چیزای زیادی رو امتحان کردم اما اثرش کوتاه مدته... باید چیکار کنم؟؟؟؟

عزیزم به نظرت باید سوالت رو ینجا مطرح میکردی؟؟؟؟؟؟

خانمی تا حالا چه چیزائی رو امتحان کردی که نتیجه نداده؟
شبنم 71 (2012-08-01)
پاسخ

کلیدواژه
مدير, انجمن, ارتباط, اطلاعات, دارويي, سلامت, سنتی

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump