![]() |
![]() |
#56 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 817
تشکر شده 2,125 بار در 243 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ماهی رو موقع سرخ کردن در کمی کره سرخ کنید هر بلایی سر قبلا اورده باشی با سرخ شدن تو کره عالی عالی میشه
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی SarahGol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#57 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
موقعیت: Esfahan
تشکر کرده : 9,138
تشکر شده 5,002 بار در 1,041 پست
![]()
ماهی را توی مخلوط آب نارنج و چند قاشق زعفرون آب زده و پیاز رنده شده حدود 4-5 ساعت میخوابونم و بعد می زنم توی زره تخم مرغ وسرخش میکنم
فوق العاده میشه یه جایی هم خوندم نوشته بود توی مخلوط آردی که میخواین ماهی را بزنین تو 1 قاشق غذا خوری پودر لیمو عمانی بزنین فکر کنم اینم خوشمزه بشه البته من امتحان نکردم
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-01-24) |
![]() |
#58 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 486
تشکر شده 7 بار در 5 پست
![]() |
![]()
سلام عزیزان.من ماهی رو همیشه اینجوری درست میکنم عالی میشه.پیازورنده میکنم بعدروغن مایع یا روغن زیتون وسرکه سفیدوزعفران وسیرخردشده راباماهی مخلوط میکنم.سیرباعث میشه بوی بدماهی ازبین بره.1الی2ساعت که داخل این موادبود همه روباهم داخل تابه میریزم تابه روغن بیاوسرخ بشه.نکته مهم اینه که پودرسیرنریزین که تلخ نشه.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-01-31) |
![]() |
#59 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
1 بار تشکر شده در 1 پست
![]() |
![]()
خانما من تقریبا اکثر ماهیهایی رو که به صورت فیله هستند دوست دارم. چون بدون بو هستند و راحت مزه دار میشن. خیلیم خوب درستشون میکنم. ولی الان مدتیه ماهی درسته میگیرم که معمولا هر چقدم تازه باشن بازم بو دارن. تا حالا هرکاری کردم نتونستم بوشونو کامل از بین ببرم. اومدم اینجا ببینم شماها چه بلایی سر ماهیاتون میارین که خوشمزه میشن،این همه راهکار دیدم گیج شدم. نمی تونم تصمیم بگیرم. در ضمن تو نت هم سرچ کردم هیچ روش پختی برای ماهی تون پیدا نکردم. اگه روش مخصوص پختن این ماهی رو میدونین خوشخال میشم بهم بگین
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | baran78 (2015-04-06) |
![]() |
#60 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2014
تشکر کرده : 2,327
تشکر شده 7,331 بار در 670 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]()
شوید پلو با تیلا پیا
![]() شوید خشک و سیر رنده شده لابه لای برنج آبکش شده تیلا پیا نمک فلفل پاپریکا پیاز خردشده آبلیمو مزه دار شده در مخلوط کره و روغن سرخ شد |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از دوست گرامی گیتار عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | baran78 (2015-06-05), spring daughter (2015-06-06) |
![]() |
کلیدواژه |
مواد لازم, میگو, ماهى, ماهى سوخارى, ماهی, ماست, محلی, مزه, نکاتى, نکاتی, کردن, گوجه فرنگی, پلو ماهى, پخت ماهى, پخت و پز, آشپزى, آشپزى دريايى, امگا 3، طرز تهيه, انواع, ایران, براى, ترشی, حلقه, حلوا, دار, دريايى, دستور, دستورات, روش پخت ماهى, روش طبخ ماهى, روشهای, شيوه, طبخ, طبخ ماهى, عکس, عاشقشم, عطر, غذاى دريايى |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آموزش و طرز تهیه انواع ادویه برای مرینیت کردن غذاها | فاطمه مهر | ادویه ها | 2 | 2019-10-22 01:12 PM |
مضرات گوشت ماهی | *Lotus* | دانستنیهای گیاهخواری | 11 | 2018-06-30 11:46 AM |
آشنایی با روش پخت 13 نوع ماهی | elham00068 | انواع خوراک با ماهی، میگو و ... | 2 | 2017-08-22 04:10 PM |
چگونه جوهر خودکار را از مبلمان چرمی از بین ببریم؟ | berg | نکات ریز خانه داری | 5 | 2017-04-18 04:07 PM |
ماهی های بیمار را بشناسیم!! | jenifer | نکات ریز خانه داری | 3 | 2011-06-21 06:34 PM |
|