![]() |
|
آموزگاران مکتب نــور سیره انبیاء و امامان |
![]() |
|
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#91 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2013
تشکر کرده : 1,447
تشکر شده 1,715 بار در 478 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() امام حسین علیه السلام : مردم بنده دنیایند و دین بر زبانشان می چرخد و تا وقتی زندگی هاشان بر محور دین بگردد،در پی آنند، اما وقتی به وسیله «بلا» آزموده شوند، دینداران اندک می شوند. (تحف العقول، ص 245)
3 کاربر زیر از دوست گرامی noura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#92 |
کاربر نیمه فعال
![]() از عصام بن مصطلق نقل شده است:
وقتي به مدينه وارد شدم، امام حسين عليه السلام را ديدم. از شهرتش در شگفت شدم. حسد مرا واداشت كه دشمني و كينه ي خود را آشكار سازم. نزديك ايشان رفتم و گفتم: تويي پسر ابوتراب؟ (تعبير به ابوتراب براي امام علي عليه السلام در نظر كوته فكران، نوعي توهين بود). حضرت فرمود: بلي. هر چه خواستم، به او و پدرش دشنام دادم؛ ولي حضرت به من نگاه مهربانانه اي كرد و فرمود: «أعوذ بالله من شيطان رجيم - بسم الله الرحمن الرحيم - خذ العفو و أمر بالعرف و أعرض عن الجاهلين - و اما ينزغنك من الشيطان نزع فاستعذ بالله انه سميع عليم». گذشت پيشه کن و به[ کار ]پسنديده فرمان ده و از نادانان رخ برتاب و اگر از شيطان وسوسهاي به تو رسيد، به خدا پناه ببر؛ زيرا او شنواي دانا است... (اعراف (7) آيه 200 - 199) سپس فرمود: كار را براي خود آسان گير و براي من و خود، از خداوند طلب آمرزش كن. اگر از من ياري بخواهي، ياري ات مي كنم و اگر چيزي طلب كني، به تو مي بخشم و اگر از من راهنمايي بخواهي، راهنمايي ات خواهم كرد. من از گفته ها و رفتار خود پشيمان شدم. حضرت فرمود: «لا تثريب عليكم اليوم يغفر الله لكم و هو أرحم ألراحمين». «امروز بر شما سرزنشي نيست؛ خدا شما را مي آمرزد و او مهربانترين مهربانان است» (يوسف (12) آيهي 92) من از اين اخلاق كريمانه، در برابر جسارت ها و دشنام ها، دوست داشتم به زمين فرو روم. به ناچار از برابر چشم آن حضرت، به ميان مردم پناه بردم و الان كسي پيش من از او و پدرش محبوب تر نيست. سفينه البحار، باب خلق (خلق امام حسين عليهالسلام)؛ تاريخ مدينة دمشق، ج 43، ص 224
4 کاربر زیر از دوست گرامی noura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#93 |
کاربر نیمه فعال
![]() امام حسین (ع):
از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است . (بحارالانوار،ج75،ص119)
![]() |
#94 |
کاربر نیمه فعال
![]() امام حسین علیه السلام رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد. بحارالانوار،ج 44،ص383
![]() |
|
کلیدواژه |
قرآن, ماه رمضان, معروف, نماز, کربلا, گفتگو, امام حسین, ایمان, تسبیح, ثارالله, خدا, دعا, ذکر, شهيد, شهید, شهادت, شهدا |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|