![]() |
|
هزار قله ی عشق خاطرات، وصیتنامه و خاطرات همسران شهدا |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#6 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
شهیده نجمه قاسم پور شهیده ای که آرزوش شهید شدن بود و آخرش هم به آرزوش رسید ...
چند خط کوتاه از زندگی ایشون ( من که خودم خیلی چیزا از زندگی ایشون یاد گرفتم زندگی ایشون واقعا و به تمام معنا خدایی و الهی بوده ) خواهر ایشون می گویند: ---نجمه از نامحرم فراری بود . یه روز دارالرحمه بودیم گفت : ابجی من میخوام وقتی تو قبر بذارنم هیچ نا محرمی بالای سرم نباشه ... ---همه ی اقوام میگفتننجمه اخر شهید میشه این ارزوشه . برادر این شهیده می گویند: هیچ وقت هیچ نامحرمی خواهرم رو بدون چادر ندیده بود... ____ـ در ديدار خانواده شان دكتر نجمه خيلي منقلب بود . وقتي با بغض حرفش رو زد ، سيل اشك صورت همه رو پوشوند . « ضربه شديد به سر نجمه ، صورتش رو پر از خون كرده بود . وقتي حس كرد من بالاي سرش هستم با عجله چادرش رو روي بدنش كشيد و اين اولين و آخرين حركتش بعد از انفجار بود . » ____ نجمه چهار تا خصوصیت داشت : - 1همیشه نماز شب می خوند 2- هیچ وقت نه خودش غیبت میکرد و نه کسی جلوش غیبت میکرد ) همه میدونستن که خیلی از غیبت کردن بدش میاد ( 3هیچ وقت هیچ کس بدون چادرندیدش 4- خیلی خیلی درس می خوند حتی تو راه کانون ( حسینیه سید الشهدا) ____ـ مسئولِ بيدار باشِ اعضاي خانواده بود براي نمازصبح . ابتداي اذان يكي يكي همه را صدا مي زد . « نماز اول وقتش خوبه ، بلند شيد . » عادت كرده بوديم كه بين الطلوعين نجمه رو در سجده ببينيم ___امسال بعد از سال تحویل دوستان نجمه از او می پرسند چه دعایی کردی و او پاسخ می دهد : من شهادت رو خواستم و انشالله گرفتم هم.... این شهیده در تاریخ 8/1/87 در دفتر یکی از دوستانش می نویسد : «دوست عزیزم! خوشبختی را نه بر تخت پادشاهی بلکه در نمازهای عاشقانه و عارفانه باید جستجو کرد . »
![]() |
#7 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
شهیده راضیه کشاورز
شهیده ای که چهاردهمین شهید رهپویان بود هیجده روز را در بیمارستان سپری کرد و عاقبت با پهلویی شکسته به دبدار حق و حضرت فاطمه زهرا (س) نایل شد ... ___همون روزی که راضیه شهید شده،قبلش باباشون خواب بودن،راضیه تو خواب پدرشون میان و میگن بابا من خودم دوست دارم برم.امدم ازت اجازه بگیرم.پدرشونم میگن اگه خودت دوست داری برو.بعد که بیدار میشن بهشون میگن راضیه شهید شده مادر این شهیده می گویند: ___با تمام وجود درس مي خوند ، هميشه مي گفت : امام زمان(ع) يار بيسواد نمي خواد ___علاقه زيادي به آقا امام زمان(ع) داشت . از مدرسه با يه جعبه شيريني برگشت . خوشحالي توي صورتش موج مي زد . « مامان چهله دعاي عهدم تموم شد ، از امروز يار امام زمان(ع) شدم . » پنجم دبستان بود !! ___خسته از مدرسه بر مي گشت ، وقتي مي گفتم خسته نباشي ! دستانم رو مي بوسيد و مي گفت : شما از صبح زحمت كشيديد ، من كه كاري نكردم . از حالا به بعد نوبت من ، شما بريد استراحت كنيد . ___ـ سال تحويل امسال با كانون رهپویان مشهد بود . خيلي اصرار كردم كه سوغاتي چيزي نخره . يه شيشه عطر ياس براي خودش خريده بود و از اينكه نتونسته بود كفني بخره غصه مي خورد . عاقبت هم با همون شیشه عطر یاس و کفن کربلایی به دیدار محبوبش شتافت....
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | matiti (2015-02-05) |
![]() |
کلیدواژه |
قرآن, می, ماست, نماز, هم, هنوز, یاس, آسمانی, حسینیه ی سید الشهدا, خدا, دعا, ذکر, شهيد, شهید, شهادت, شهدا, شود, شیراز, شعر, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
تصاویری شگفتانگیز از انوار آسمانی قطب | Rose | طبیعت، محیط زیست و حیات وحش | 0 | 2010-12-31 02:11 AM |
|