![]() |
|
هزار قله ی عشق خاطرات، وصیتنامه و خاطرات همسران شهدا |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#6 | |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Oct 2011
تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
من به رسم امانت منبع خاطره که خودتون هم تایید کردید" تبیان " رو قبلا ثبت کردم. الان مطلب رو ویرایش میکنم و نام ایشون رو هم در آخر اضافه میکنم ولی فکر نمی کنم ذکر این خاطره در وبلاگ و سایتهای های مختلف جای تاسف داشته باشه من که خیلی خوشحال شدم چون هدف, ثبت _ نام و نشون نیست, همیشه هدف زنده نگه داشتن یاد شهدا ست و این خیلی خوبه که تو وبلاگ ها و سایتهای مختلف افراد مختلف برای همین هدف دارن تلاش میکنن ![]()
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
قرآن, ماه, ماه رمضان, نماز, نان, افطاری, جبهه, خدا, دفاع مقدس, داری, دعا, ذکر, رمضان, روزه, رزمنده, شهيد, شهید, شهدا |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
لیله الرغائب - امشب شب آرزوهاست ... | Yekta | روزگار وصل | 161 | 2015-04-23 05:24 PM |
آداب زندگی الهی | ماهمون | دانستنیهای دینی و مذهبی | 27 | 2013-11-07 12:31 PM |
پشنهاد متخصص تغذیه واسه تغذیه در ماه مبارک رمضان | یاسمین ع | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2012-07-21 04:45 PM |
فوايد روزه براي سلامت بدن | یاسمین ع | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2012-07-19 04:23 PM |
توصیه های تغذیه و بهداشتی در ماه رمضان | Rose | تناسب اندام - Fitting your body | 0 | 2011-08-04 11:03 AM |
|