![]() |
![]() |
#6 |
مدیر سراسری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 33,926
تشکر شده 36,845 بار در 2,023 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Rose عزیزم
![]() چقدر روش -ات به نظر خیلی خوب و خوشمزه میاد اگر تونستی اینبار که درست کردی برامون عکس بذار ![]()
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست ![]() |
![]() |
![]() |
کلیدواژه |
مواد لازم, میگو, ماهى, ماهى سوخارى, ماهی, ماست, محلی, مزه, نکاتى, نکاتی, کردن, گوجه فرنگی, پلو ماهى, پخت ماهى, پخت و پز, آشپزى, آشپزى دريايى, امگا 3، طرز تهيه, انواع, ایران, براى, ترشی, حلقه, حلوا, دار, دريايى, دستور, دستورات, روش پخت ماهى, روش طبخ ماهى, روشهای, شيوه, طبخ, طبخ ماهى, عکس, عاشقشم, عطر, غذاى دريايى |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آموزش و طرز تهیه انواع ادویه برای مرینیت کردن غذاها | فاطمه مهر | ادویه ها | 2 | 2019-10-22 01:12 PM |
مضرات گوشت ماهی | *Lotus* | دانستنیهای گیاهخواری | 11 | 2018-06-30 11:46 AM |
آشنایی با روش پخت 13 نوع ماهی | elham00068 | انواع خوراک با ماهی، میگو و ... | 2 | 2017-08-22 04:10 PM |
چگونه جوهر خودکار را از مبلمان چرمی از بین ببریم؟ | berg | نکات ریز خانه داری | 5 | 2017-04-18 04:07 PM |
ماهی های بیمار را بشناسیم!! | jenifer | نکات ریز خانه داری | 3 | 2011-06-21 06:34 PM |
|