![]() |
![]() |
#71 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Nov 2013
موقعیت: شیراز
تشکر کرده : 4,962
تشکر شده 2,199 بار در 322 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با سلام
اول اینکه گل محمدی چه کاربردی داری؟ دوم اینکه من گل محمدی خشک کرده دارم.میتونم پودرش کنم و در غذا استفاده کنم؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: May 2013
موقعیت: Heaven
تشکر کرده : 53,085
تشکر شده 6,822 بار در 1,001 پست
Tagged: 1 Thread(s)
![]() نقل قول:
برای خورشت ها فک نکنم جالب بشه چون فقط خورشت قیمه هست که کمی گلاب داره توش .. یه کیک پودر گل سرخ هم توی انجمن هست که میتونی دستورش رو نگاه کنی. یه شیرینی گل سرخ هم من چندین سال پیش درست کردم که عطر و طعمش بی نظیره .. فقط الان دستورش رو ندارم. اگه توی نت بتونی پیداش کنی خیلی خوبه.
![]() |
3 کاربر زیر از دوست گرامی Beauty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#73 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,636
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Tagged: 3 Thread(s)
![]()
الهام جان من برای لوبیاپلو آبکشی وقتی میخوام مواد رولابه لا بریزم پودرگل سرخ هم میپاشم عطر بی نظیری به غذام میده.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : | elham00068 (2015-09-07) |
![]() |
#74 |
کاربر جدید
تشکر کرده : 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]() |
![]()
سلام به همگی
دوستان من و همسرم غذاهای دریایی رو خیلی دوست داریم برای همین زیاد درست میکنم توی خونه، برای همین رفتم دنبال یکسری ادویه خاص بگردم که تو قسمت سوپرمارکت دیجی کالا چند مدل چاشنی مخصوص پیدا کردم تا حالا جایی ندیده بودم، مثل چاشنی ماهی بندری و ماهی گیلکی که خیلی برام عجیب بود و گفتم بذار بخرم امتحان کنم اما خیلی میترسم ازشون استفاده کنم، شما تا حالا استفاده کردید از این چاشنی ها؟ من تو نظراتش خوندم که نوشته بودن رنگ قشنگ میده به غذا ولی طعمش ممکنه سلیقه ای باشه و هرکسی خوشش نیاد |
![]() |
![]() |
![]() |
|
کلیدواژه |
فواید, قهوه, لیمو امانی, ماست, مزه, معروف, چین, نان, کیک, کاربرد, گیاهی, آنها, آشپزی, املت, ایران, ادویه, اسفناج, بیشتر, باغچه, برنج, بشناسیم, ترشی, حبوبات, خورش ها, خردل, درمان, دسر, ذکر, رو, روزه, روزانه, سنتی, سوپ, سوسیس, ساندویچ, ساحل, شلغم, شير, شیرینی, عکس, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
ادویه گرام ماسالا | عسل فرفری | ادویه ها | 3 | 2015-12-05 08:37 PM |
پودر پنج ادویه چینی | Narges | ادویه ها | 2 | 2011-12-06 11:53 PM |
انواع گل رز " گل سرخ ها "و روشهاي نگهداري و تكثير آنها | jenifer | کاشت و نگهداری گل و گیاه | 2 | 2011-06-25 01:00 PM |
عادات غذائی در ملل مختلف | MaarMaar | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 1 | 2011-01-12 12:40 PM |
|