روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع کیک شیفون

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2015-05-01, 11:31 AM   #96
baran78
مدیر انجمن
 
آواتار baran78
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
ارسالها: 15,323
تشکر کرده : 76,445
تشکر شده 173,369 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
baran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کیک شیفون پرتقالی

كيك شيفون پرتقالي ( كيك مستطيل)...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	2
اندازه:	122.0 کیلوبایت
شناسه:	268194
__________________
صفحه اينستاي من...
baran78 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی baran78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-05-29), 13899 (2015-05-03), asayesh (2015-06-23), Homa2 (2015-05-09), niloofar63 (2016-11-20), Sorhe (2015-05-01), مهرانه (2015-05-02), zahra78 (2015-05-12), روز منو 67 (2015-05-12)
قدیمی 2015-05-11, 06:53 PM   #97
انامار
کاربر جدید
 
آواتار انامار
 
تاریخ عضویت: Aug 2013
ارسالها: 19
تشکر کرده : 51
تشکر شده 72 بار در 18 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
انامار به زودی در خوب بودن معروف می شود
پیشفرض پاسخ: کیک شیفون پرتقالی

دارم همه کیکهای شیفونو درست میکنم اینم شیفون پرتقالی که خیلی هم خوشمزه خوب هم پف کرده بود هر چند به کیکهای شما اساتید و دوستان نمیرسه بنظرتون بافتش خوبه؟؟؟؟؟
Attached Thumbnails
shifon1.jpg   shifon2.jpg  

__________________
کسی رو برای دوستی انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه تا مجبور نشی برا اینکه خودتو تو قلبش جا کنی خودتو کوچیک کنی
انامار آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی انامار عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-05-29), 13899 (2015-05-11), baran78 (2015-05-11), Homa2 (2015-05-12), mary3 (2015-05-22), Maryam_chef (2015-05-11), مهرانه (2015-05-12), محدثه جون (2015-05-12), zahra78 (2015-05-12), زمردي (2015-05-11)
قدیمی 2015-05-22, 09:14 AM   #98
mary3
کاربر فعال
 
آواتار mary3
 
تاریخ عضویت: Jun 2014
ارسالها: 914
تشکر کرده : 6,521
تشکر شده 10,791 بار در 919 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond reputemary3 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: کیک شیفون پرتقالی

Attached Thumbnails
IMG_1469.jpg  
mary3 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی mary3 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-05-29), 13899 (2015-05-23), baran78 (2015-05-22), مهرانه (2015-05-23), انامار (2015-06-05)
قدیمی 2015-06-07, 04:06 PM   #99
9138493802
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Nov 2014
ارسالها: 4
تشکر کرده : 2
تشکر شده 5 بار در 3 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
9138493802 در آغاز راه است
پیشفرض پاسخ: کیک شیفون پرتقالی

سلام ببخشید واسه کیک پرتقالی ماهانی عزیز تخم مرغهای رسپی باید خنک باشه یا به دمای محیط رسیده باشه؟
9138493802 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
baran78 (2015-06-07)
قدیمی 2015-06-07, 04:23 PM   #100
baran78
مدیر انجمن
 
آواتار baran78
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
ارسالها: 15,323
تشکر کرده : 76,445
تشکر شده 173,369 بار در 15,227 پست
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 8 Thread(s)
baran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond reputebaran78 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کیک شیفون پرتقالی

نقل قول:
ارسالی توسط 9138493802 مشاهده موضوع
سلام ببخشید واسه کیک پرتقالی ماهانی عزیز تخم مرغهای رسپی باید خنک باشه یا به دمای محیط رسیده باشه؟
دوست گلم تخم مرغ وقتي خنك هستش زرده و سفيده راحت تر جدا ميشه... بعدش اگر چند دقيقه بمونه بهتره... چون سفيده اي كه به دماي محيط رسيده باشه بهتر پف مي كنه ... مي توني بعد از جدا كردن زرده و سفيده چند دقيقه اي بذاري بمونه
__________________
صفحه اينستاي من...
baran78 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی baran78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-05-29), 13899 (2015-06-07), مهرانه (2015-06-09)
پاسخ

کلیدواژه
کیک, پرتقالی, شیفون


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک شیفون شکلاتی *AZITA* انواع کیک شیفون 98 2016-11-07 08:05 PM
کیک شیفون لیمو Benyamin انواع کیک شیفون 1 2012-07-14 06:54 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 10:46 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد