روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > کیک های ساده

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-11-13, 08:36 PM   #1
*عاطفه*
کاربر خیلی فعال
 
آواتار *عاطفه*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: شمال
ارسالها: 2,032
تشکر کرده : 3,347
تشکر شده 13,040 بار در 1,758 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute*عاطفه* has a reputation beyond repute
پیشفرض کیک دو رنگ - ساده و شکلاتی

مواد لازم برای 8 نفر:
آرد=400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر=1 و 2/1 قاشق چایخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
نمک=8/1 قاشق چایخوری
کره=200 گرم(1 پیمانه)
شکر ریز=300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ=3 عدد
طرز تهیه:
1. ابتدا کف و دیواره ی قالب میانتهی به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن،روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2. آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
3. ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
4. در کاسه بزرگی،کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شود.
5. حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوبا اضافه و کاملا قاتی کنید.
6. یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت بپزید.
7. بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.
روش تهیه سس شکلات:
پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای باترمیلک:
شیر=1 پیمانه(250 میلی لیتر)
ماست شیرین=3 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس شکلات:
پودر کاکائو=1 و 2/1 قاشق سوپخوری
شکر=1 قاشق سوپخوری
آب جوش=2 قاشق سوپخوری
Attached Images
 
__________________
مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد!

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-01-30 انجام شده است علت: تغییر رنگ متن به مشکی
*عاطفه* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از دوست گرامی *عاطفه* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-04-27), 2211366 (2016-10-14), Azijam (2012-03-06), baran78 (2014-08-07), Beauty (2014-03-31), hamraz (2012-10-03), Hedieh (2012-04-23), Mahshid (2012-01-30), marie (2013-09-03), marmar11 (2013-02-16), marzi.kh (2014-02-24), Matiiin (2013-06-27), miaayad-hoda (2013-11-26), Narges (2012-01-30), Nika61 (2014-08-20), Niyaz Chef (2014-01-28), Rana.Y (2012-10-03), Shamimi (2013-05-08), signorina (2012-07-18), surme (2013-08-17), فاطمه مهر (2013-09-15), ماهمون (2014-01-11), مارال خانم (2013-09-02), ندیمه (2014-04-28), یاسمین ع (2014-05-05), veronika (2013-08-17), yasi55 (2013-09-06), zariattari (2012-10-03), حمیده25 (2014-09-11), دنیا (2013-04-30), زهرا23 (2014-01-12)
قدیمی 2012-01-30, 09:20 AM   #2
*sogoli*
کاربر جدید
 
آواتار *sogoli*
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: ارومیه
ارسالها: 39
تشکر کرده : 201
تشکر شده 976 بار در 43 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: کیک دورنگ

این کیک فوق العاده خوشمزه گزینه ی مناسبیه هم برای صبحانه و هم عصرانه همراه با چایی. انشالا که درستش کنین و مطمئنم که خوشتون میاد چون هرکی درستش کرده پسندیده.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	end.jpg
بازدید:	0
اندازه:	30.4 کیلوبایت
شناسه:	43461

مواد لازم
پودر قند ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱.۸ ق چ
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ق سوپخوری سر خالی
پودر کاکائو ۵ ق سوپخوری


طرز تهیه

۱- قالبمون رو اول باید با روغن جامد خوب چرب کنیم و آرد پاشیش هم بکنیم و بذاریمش تو یخچال تا وقتیکه مواد کیک آماده شه .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1.jpg
بازدید:	3
اندازه:	28.7 کیلوبایت
شناسه:	43462

۲-فر رو روشن میکنیم با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد .

۳- خوب حالا پور قند رو با روغن مایع مخلوط میکنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	3.jpg
بازدید:	1
اندازه:	86.9 کیلوبایت
شناسه:	43463

۴-بعد از اینکه مخلوط شدن تخم مرغها رو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و هر بار ۱ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	86.6 کیلوبایت
شناسه:	43464

۵-یادمون باشه با آخرین تخم مرغ وانیل هم به موادمون اضافه کنیم .

۶-بعد از تخم مرغ سوم و وانیل و هم زدن ۱ دقیقه ای ماست رو به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم .
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	6.jpg
بازدید:	1
اندازه:	84.5 کیلوبایت
شناسه:	43465

۷-حال دیگه همزن و خاموش میکنیم و میذاریمش کنار.آرد و بکینگ پودر رو باهم الک میکنیم و تو سه مرحله آرد رو به مایه اضافه میکنیم و با لیسک کامل مخلوطش میکنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	7.jpg
بازدید:	2
اندازه:	88.6 کیلوبایت
شناسه:	43466

۸-یه چیزی! برای اینکه مطمئن باشیم مایه کیکمون یکدست شده فقط ۳ تا ۴ ثانیه با دور تند همزن میتونیم همش بزنیم.توجه داشته باشین که عرض کردم ۳ تا ۴ ثانیه!نه بیشتر...دیگه خود دانید!

۹-حالا حدودا ۳ ق از مایه کیکو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم تا یه خمیر قهوه ای بهمون بده!غلظت مایه کیکو تو این عکس کامل میشه دید.عینه سس مایونزه...
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	9.jpg
بازدید:	7
اندازه:	92.7 کیلوبایت
شناسه:	43467

۱۰-قالبو از یخچال درمیاریم.نصف مایه کیکو تو قالب میریزم و خمیر کاکائویی رو لوله اش میکنیم و روی مایه کیک قرار میدیم.اینجوری.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	10.jpg
بازدید:	6
اندازه:	26.9 کیلوبایت
شناسه:	43468

۱۱-بقیه مایه کیکو میریزیم روش .و بعدش میذاریم تو فر با همون دما .یعنی ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	11.jpg
بازدید:	3
اندازه:	96.2 کیلوبایت
شناسه:	43469

۱۲-بعد از اون زمان با سیخ چوبی امتحان میکنیم که کیک پخته یا نه.اگه پخته بود از فر درش میاریم و بعد ۱۰ دقیقه روی توری برگردانده تا کاملا خنک بشه .و در آخر برشش میزنیم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	12.jpg
بازدید:	6
اندازه:	32.4 کیلوبایت
شناسه:	43470

نکته:
۱-نکته مهم خمیر میانی این است که باید سفت باشد و بدون چسبندگی بتوان با آن کار کرد.در غیر اینصورت ته نشین خواهد شد!

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-01-30 انجام شده است علت: آپلود عکسها بر روی سرور اختصاصی روزمنو
*sogoli* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
57 کاربر زیر از دوست گرامی *sogoli* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-04-27), 13899 (2014-08-26), Amitida (2012-01-30), Azijam (2012-03-06), ღ.ترنم.ღ (2012-04-23), baran78 (2014-08-07), Beauty (2014-03-31), Chef-Sheri (2013-11-12), hamraz (2012-10-03), Hanichef (2013-09-06), Hedieh (2012-04-23), Honey (2012-01-30), Khaleh Mary (2012-01-30), mahnazs (2015-01-17), Mahshid (2012-01-30), marie (2013-09-03), Marjan (2012-01-30), marmar11 (2013-02-16), marzi.kh (2014-02-24), melmel (2013-02-16), miaayad-hoda (2012-10-04), m_sn1991 (2014-06-06), Narges (2012-01-30), Nika61 (2014-08-20), Niyaz Chef (2014-01-28), Rana.Y (2012-10-03), samagh (2015-07-16), Sarashpaz-Sepideh (2012-04-23), Shamimi (2013-05-08), signorina (2012-07-18), Simin1 (2013-06-28), solmaz55 (2013-05-23), sorour (2013-08-17), surme (2013-08-17), فاطمه مهر (2013-09-15), فروغ تفرشی (2015-05-05), مهرانه (2013-06-23), ماهمون (2014-01-11), مارال خانم (2013-09-02), ندیمه (2014-04-28), نرگس ارمان (2013-04-13), یاسمین 20 (2014-06-01), یاسمین ع (2014-05-05), گلوریا (2015-01-23), veronika (2012-10-04), yasi55 (2013-09-06), zahori (2013-11-29), zariattari (2012-10-03), zhale (2013-09-02), الهام 62 (2013-08-18), اسکارلت (2014-08-29), بانوي او (2014-12-14), دنیا (2013-04-30), زمردي (2014-10-09), زهرا23 (2014-01-12), سلام شیرینی (2015-04-02), عسل شمس (2013-12-05)
قدیمی 2012-01-30, 11:33 AM   #3
*sogoli*
کاربر جدید
 
آواتار *sogoli*
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: ارومیه
ارسالها: 39
تشکر کرده : 201
تشکر شده 976 بار در 43 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold*sogoli* is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: کیک دورنگ

نقل قول:
ارسالی توسط asallll مشاهده موضوع
من اون قسمت لوله کردن شکلاتیشو نفهمیدم
عسل جان تو بند 9 گفتم سه ق مایه کیکو میریزیم تو پودر کاکائو میریزیم همش میزنیم و ورزش میدیم تا خمیری بشه و بعد خمیرو لول میکنیم به اندازه فالب ، و بعدشم میذاریمش کنار.
خوب حالا قالبو از یخچال درمیاریم و نصفه مایه کیکو میریزیم تو قالب و خمیر قهوه ای رو میذاریم روش و بعد باقی مایه کیک رو میریزیم روش.حالا متوجه شدی عزیزم؟!
اگه سوالی داشتی در خدمتم
*sogoli* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی *sogoli* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-01-30), asallll (2012-01-30), hamraz (2012-10-03), Khaleh Mary (2012-01-30), Mahshid (2012-01-30), Narges (2012-01-30), Nika61 (2014-08-20), Niyaz Chef (2014-01-28), setareh7290 (2013-07-21), somijoon (2013-06-27), surme (2013-08-17), یاسمین ع (2014-05-05), veronika (2013-08-17)
قدیمی 2012-04-23, 06:42 PM   #4
Hedieh
کاربر فعال
 
آواتار Hedieh
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 1,199
تشکر کرده : 5,242
تشکر شده 8,631 بار در 1,268 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Hedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض کیک دورنگ

مواد لازم:

2 فنجان کره یا مارگارین، نرم

3 فنجان شکر

6 تخم مرغ های بزرگ

4 فنجان آرد

3/4 فنجان شیر

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

1/2 فنجان سس شکلات


طرز تهیه:

کره رو با هم زن با دور تند به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که مثل خامه بشه ادامه دهید.

شکر را کم کم اضافه میکنیم و به مدت 5 الی 7 دقیقه با هم زن میزنیم.

تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.

آرد رو کم کم به همراه شیر به مخلوط بالا اضافه میکنیم.

وانیل رو به مخلوط اضافه میکنیم.

1 فنجان از خمیر بدست آمده رو با سس شکلاتی مخلوط میکنیم.

خمیر باقیمانده رو به 2 قسمت تقسیم میکنیم و یک قسمت آن را داخل ظرفی که قرار کیک در آن پخته بشه و قبلا ته آن روغن زده شده میریزیم.

از خمیر شکلاتی یک لایه روی خمیر ساده میریزیم و سپس بقیه مواد رو داخل ظرف میریزیم. (میتونید قسمت های شکلاتی رو در جاهای مختلف کیک ایجاد کنید.)

ظرف رو داخل فر به با حرارت 150 درجه سلسیوس به مدت 1 ساعت 40 دقیقه (یا تا زمانی که یک خلال دندات را داخل کیک میکنیم تمیز در بیاد) داخل فر بگذارید.

سپس بگذاریید خنک شود و از داخل قالب درش بیارید.
Attached Thumbnails
pound-cake-sl-257555-x.jpg  
__________________
از تمام لحظه ها، با تو بودن را دوست دارم
Hedieh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی Hedieh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-04-27), atena46 (2014-06-22), ღ.ترنم.ღ (2012-04-23), baran78 (2014-05-28), Beauty (2014-03-31), Belfi (2013-02-16), Chef-Sheri (2013-11-12), golnaz (2013-09-17), hamraz (2012-10-03), Hanichef (2013-09-06), mahnazs (2015-01-17), Mahshid (2012-04-26), maral juju (2013-09-06), marie (2013-09-03), marmar11 (2013-02-16), marzi.kh (2014-02-24), masume (2012-04-23), miaayad-hoda (2013-11-26), Narges (2012-10-03), Nika61 (2014-08-20), Niyaz Chef (2014-01-28), Piano (2013-08-04), Rana.Y (2012-10-03), SAHAR NAAZ (2012-06-26), samagh (2015-07-16), Sarashpaz-Sepideh (2012-04-23), setareh7290 (2013-07-21), setayesh66 (2012-06-27), Shamimi (2013-05-08), signorina (2012-07-18), surme (2013-08-17), فاطمه135 (2016-07-09), فروغ تفرشی (2015-05-05), گلوریا (2014-10-28), veronika (2013-08-17), yasi55 (2013-09-06), zariattari (2012-10-03), اسکارلت (2014-08-29), حمیده25 (2014-09-11), دنیا (2013-04-30), رها62 (2014-08-18), رویا محمدی (2014-05-13), زهرا23 (2014-01-12)
قدیمی 2012-10-03, 02:44 PM   #5
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,731 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض کیک دو رنگ کاکائویی ساده

اولين كارم رو با كيك ساده كاكائويي شروع مي كنم كه خيلي ساده است و موادش دم دست بيشتر دوستان هست عصرونه خيلي خوشمزه ايه

كيك كاكائويي ساده


مواد لازم :

2 ¾ پيمانه (675 میلی لیتر) آرد سفيد قنادي
1 ½ قاشق چایخوری (7 میلی لیتر) بکینگ پودر
2/ 1 قاشق چایخوری (2 میلی لیتر) جوش شیرین
4/ 1 قاشق چایخوری (1 میلی لیتر) نمک
2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) ریز رنده پوست پرتقال يا يك قاشق چايخوري اسانس پرتقال
1 ½ پيمانه (375 میلی لیتر) شكر
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) اسانس وانيل يا 2/1 قاشق چايخوري سر صاف پودر وانيل

1 پيمانه (250 میلی لیتر) روغن مايع

¼ 1 پيمانه (300 میلی لیتر) ماست
3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) کاکائو

تزئين روي كيك
3 قاشق غذاخوری (45 میلی لیتر) روغن مايع يا خامه ساده

3 / 1 فنجان (75 میلی لیتر) شكلات شيري يا چيپس شكلاتي

جهت :
1. فر قبلا گرم كنيد با درجه حرارت 185 درجه سانتيگراد و قالب تو خالي به قطر 25 سانت رو با مقداري كره يا روغن جامد چرب كرده و آرد پاشي كنيد آرد اضافه را گرفته و قالب را داخل يخچال بگذاريد

2. آرد -بكينگ پودر - نمك - جوش شيرين را با هم مخلوط و دو يا سه بار الك كنيد


3. حدود دو دقيقه شكر و تخم مرغ را با هم زن بزنيد يا تا موقعيكه كرم مانند و غليظ شود . در حين هم زدن تخم مرغ و شكر اسانس پرتقال يا رنده پوست پرتقال و وانيل يا اسانس وانيل را اضفه كنيد روغن مايع را هم اضافه كنيد تا خوب مخلوط مواد شود همزن را كنار بگذاريد آرد را به دو قسمت كنيد نيمي از آن را با مواد بالا اضافه و با ليستك آرام هم بزنيد ماست را به مواد اضافه و باز با ليستك مواد را به آرامي زير و رو كنيد تا خوب مخلوط شود و بعد بقيه آرد را اضافه و مخلوط كنيد

4. 2 پيمانه (500 میلی لیتر) از خمیر را در یک کاسه متوسط ريخته و كاكائو را روي خمير الك كرده با ليستك كاكائو را به خورد خمير دهيد

5. خمير سفيد وانيلي را تو قالب ريخته و بعد خمير شكلاتي را روي مواد به صورت عكس زير بريزيد و به كمك چاقو يا چوب كبابي روي خمير شكلاتي را كمي در حد چند ثانيه حالت مارپيچي به ان دهيد سيخ چوبي را تا ته قالب فرو نكنيد دو يا سه سانت سيخ چوبي را درون خمير كيك شكلات كنيد و حالت مارپيچ دهيد.

6. پخت كيك را در درون فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقيقه يا تاموقعيكه سيخ چوبي را در مركز كيك فرو كنيد و تميز درآيد ادامه دهيد حدود 20 تا 30 دقيقه قالب را به همان صورت در دماي محيط آشپزخانه قرارداده تا كيك سرد شده كناره كيك را از قالب جدا كرده و روي توري سيمي برگردانيد تا كاملا كيك سرد شود.

7. براي تزئين : شكلات را بصورت بن ماري آب كرده و روغن مايع يا خامه را اضفه كرده تا شكلات حالت رواني به خود بگيرد و بصورت نيمه گرم روي كيك بريزيد.

اجرا و ترجمه و ويرايش : معصومه يوسفيان
Attached Thumbnails
LGIM2095.jpg   LGIM2097.jpg  

LGIM2098.jpg   LGIM2099.jpg  

LGIM2100.jpg   LGIM2101.jpg  

LGIM2102.jpg   LGIM2105.jpg  

LGIM2106.jpg  

آخرین ویرایش توسط مهرانه در تاریخ 2013-12-02 انجام شده است علت: اصلاح لینک های عکس در متن
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
97 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2014-11-15), *shery* (2015-02-04), *Shima* (2014-01-07), *sonia* (2015-03-19), .susan. (2014-01-07), 136122 (2015-03-08), 13899 (2014-08-26), 890143629 (2014-08-20), afshiiin (2014-09-05), aqua90 (2014-12-01), Araz (2012-10-06), atena46 (2014-06-22), avina (2013-06-28), baran78 (2014-04-12), Beauty (2014-03-31), Belfi (2012-10-03), Chef-Sheri (2013-11-12), derakhshan20 (2014-12-27), ghashoghetalayi (2014-09-23), golnaz (2013-09-05), hale-b (2014-10-07), Hanichef (2013-09-06), Homa2 (2012-10-03), ladymahsa (2014-01-22), mahnazs (2015-01-17), Mahshid (2012-10-03), mamaneasal (2013-11-03), maman_mahya (2016-06-13), maral juju (2013-09-02), marava (2015-10-05), marie (2013-09-03), marmar11 (2013-02-16), mary.bouyer (2014-08-24), maryam joon19 (2014-08-29), maryam.r (2014-01-13), marzi.kh (2014-02-24), Matiiin (2013-06-27), melmel (2013-06-27), miaayad-hoda (2013-11-26), Miriam (2016-02-21), m_sn1991 (2014-06-06), Narges (2014-11-01), Nazpari (2014-10-09), NedaBahari (2014-10-29), Nika61 (2014-08-20), niloofar63 (2015-09-27), Niyaz Chef (2014-01-28), panahisana (2014-05-24), Rana.Y (2012-10-03), Sakineh (2014-01-06), samagh (2015-07-16), sara.vp77 (2015-12-04), Sarashpaz-Sepideh (2014-01-19), Sepnta (2012-10-03), setayesh66 (2012-10-03), sevda2013 (2014-12-25), Shamimi (2013-05-08), shohreh (2012-10-03), signorina (2012-10-08), Simin1 (2013-08-17), Somayeh71 (2014-12-24), sorour (2013-08-17), spring daughter (2014-08-24), surme (2013-08-17), Tasha (2014-05-15), فاطمه مهر (2013-09-15), فاطمه135 (2016-07-09), فروغ تفرشی (2015-05-05), مامان <باران> (2014-01-06), مامان زهرا و حسین (2014-01-06), مامان عاشق (2014-06-03), متینه (2014-03-25), مريم گلي (2015-04-22), نادیه (2013-08-07), ندیمه (2014-04-28), یاسمین ع (2014-05-05), گلوریا (2014-11-11), veronika (2012-10-04), white rose (2012-10-03), yasi55 (2013-09-06), zahori (2013-11-29), zahra78 (2014-01-07), zariattari (2012-10-03), zarym (2014-04-15), zhale (2014-02-28), zma267 (2013-06-27), الهام 62 (2014-06-10), اسکارلت (2014-08-29), حمیده25 (2014-09-11), دنیا (2013-04-30), زهرا23 (2014-01-12), سلام شیرینی (2015-04-02), سورنا112 (2014-08-06), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-04), سارا. (2014-11-15), عسل شمس (2013-12-05), غزل باران (2014-07-07)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, ماست, کیک, دو, رنگ, ساده, شکلاتی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک شطرنجی بدون قالب مخصوص ChefShadi کیک های تکنیکی 30 2015-05-05 10:51 AM
کاپ کیک شکلاتی با مغزی شکلات و روکش مارشمالو و شکلات ChefShadi مافین، کیک فنجانی و یزدی 23 2013-06-11 07:33 PM
مسابقه آشپزی 38 - تزیین کیک شکلاتی ღ.ترنم.ღ مسـابقات آشـپزی دوره ای 33 2012-10-11 07:38 PM
باتر کرم شکلاتی - کرم کره شکلاتی Mahani انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک 12 2011-04-20 12:57 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:15 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد