![]() |
![]() |
#66 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,666 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() من چند مدل مرغ شکم پر درست می کنم که این یکی رو خیلی دوست دارم ... این مرغ هم یکی از غذاهای شام همون شب مهمونی ماه رمضان بود مواد لازم: مرغ درسته: 1 دونه متوسط پیاز: 3 تا بزرگ نمک و فلفل و زعفران و آبلیمو مواد داخل شکم: پیاز: 1 دونه کوچولو مغزگردو: یه مشت ! آلو ، آلوچه، آلبالو، اخته: جمعا دو مشت ! سبزی معطر خرد شده (من چوچاق داشتم) : 1 قاشق رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری طرز پخت: پیازها رو خرد کردم و با نمک و آبلیمو و فلفل و کمی جعفری خرد شده مخلوط کردم .. کمی از این پیاز رو داخل شکم مرغ ریختم و خوب همه شکمش رو مالیدم ..بقیه رو هم به مرغ مالیدم و مرغ رو توی این پیاز شب تا صبح گذاشتم ( ظرف در دار توی یخچال) صبح که شد قبل از رفتن سر کار زعفرون رو هم به این مواد اضافه کردم و همه جای مرغ رو بهش آغشته کردم و دوباره گذاشتم تو یخچال تا ظهر که برگردم! بریم مواد داخل شکم مرغ رو آماده کنیم... آلو اخته ها ..... رو توی ظرف جادار ریختم و خیس دادم و چندبار شستمش تا شنی ته ظرف نمونه پیاز کوچولومون رو ریز خرد کردم و توی روغن خیلی کم، طلایی کردم و نمک و زرچوبه و نصف قاشق رب زدم... گردوها رو کوبیدم تا کمی خرد بشه .. نه اینکه مثه مال فسنجون آسیاب بشه..می خواستم دندون گیر باشه..به پیاز اضافه کردم و بقیه مواد رو هم ریختم و از چوچاق نازنینم یه قاشق توش ریختم و تفت دادم مواد رو..] واااااای چه عطری بلند می کنه این سبزی... مرغ رو بیرون آوردم و پیاز ها رو خوب از داخل شکمش و روش جدا کردم..یه تیکه پیاز هم نمونه که بعد می شوزه و زشت م یکنه مرغ رو...متاسفانه پوست مرغم یکم پارگی داشت ولی خب مهم نیست... از مواد میانی با قاشق توی شکمش پر می کنیم تا جایی که یکی دو بند انگشت سرش خالی بمونه...یعنی کیپ تا کیپ پر نکنین ارمواد شکمش رو که بیرون نزنه در حین پخت... فر رو روی 200 درجه روشن کردم...یه نخ و سوزن تمیز بر میداریم و شروع می کنیم به دوختن شکم مرغ جوری که هیـــــــــــــــــــچ سوراخ سنبه ای باز نمونه! من همون پوست پاره رو هم تمیز تونستم بدوزم ... دم انتهای نخ رو یکم بلندتر بذارین تا بعد راحت بتونین باز کنین حالا رون ها و بال رو هم می بندیم تا وا نره ! .یه نخ بلند بر میداریم (من دو لا م یکنم نخ رو) دو تا رون مرغ رو از محل اتصال به پای مرغ (همون قوزک غضروفیش!!) به هم یه دور نخ می پیچیم و بعد از پشت خانم مرغه رد م یکنیم و وسط رونها رو می بندیم و گره می زنیم !!(مرسی از هستی خانومی واسه گرفتن این دو تا عکس) بعد هم یه نخ دیگه بر میداریم و از قسمت زیر سینه رد م یکنیم و روی بالها میاریم و بازم همین وسط می بندیم و گره می زنیم تا نتونه حین پروسه پخت، پشیمون شه و فرار کنه..اونم تو این بساط بی مرغی!! والا! کف سینی فر رو کمی روغن می مالیم و خانم مرغه رو می ذاریم توش و می ذاریم داخل فر زمان نمی تونم بدم بهتون چون اندازه مرغ و درجه فرها متفاوته...وقتی دیدیم مرغ کمی رنگش برگشت و پوستش از اون خیسی در اومد با برس کمی مخلوط زعفران آبکرده و کره همه جاش می مالیم... هر از گاهی این کار رو تکرار می کنیم...کره هم مرغ رو خوشمزه می کنه هم خوشرنگ و براق ... یه سری هم درش آوردم و روی سینه ش دو تا برش با چاقو زدم تا کاملا مغزپخت بشه... حدود یک و نیم تا 2 ساعت طول کشید واسه من ... با یه چاقو یا چنگال می تونین از پختش مطمئن بشین .. گرچه ظاهرش مشخص می کنه . موقعی که از فر درآوردیم نخی که شکمش رو دوختیم راحت می کشیم و در میاد...بقیه هم می بریم و سرو می کنیم دیگه بهتر از این نمی شد عکس بگیرم وقتی مهمونا منتظر غذا بودن |
![]() |
![]() |
42 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Zarri* (2012-09-05), 34999 (2012-11-04), Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), baran78 (2013-12-08), Belfi (2012-09-12), elize (2012-11-22), fati-malus (2012-09-10), gole roz (2015-02-16), hamraz (2012-10-08), Hanasakura (2012-09-13), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-09-04), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Miriam (2012-09-12), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-05), parisa.j (2013-04-14), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2013-08-01), sainaap (2013-07-31), samira.y (2014-06-12), Sepnta (2012-09-04), setayesh66 (2012-09-05), sevda2013 (2015-08-03), Shady (2012-09-04), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), مهرانه (2013-12-08), نادیه (2013-12-10), پاندا (2012-12-25), veronika (2013-01-07), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-09-12), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-13), الهام 62 (2012-09-16), دنیا (2013-07-13), سمانه1366 (2012-09-13), عسل شمس (2013-10-04) |
![]() |
#67 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,780
تشکر کرده : 41,873
تشکر شده 65,916 بار در 4,014 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
بازم مرغ شکم پر. تو دلشم یه پیاز خرد شده + 2 مشت پر گردو خرد شده + 6 عدد آلو خیس خورده + رب انار و آلوچه + نمک و فلفل
تو عکس بعد از پخت دنبال روناش نگردین قبل عکس مورد حمله قرار گرفته ![]()
__________________
![]() ![]() اینستاگرام من https://instagram.com/lafkadio?igshid=1t4ok7grlyv9f |
![]() |
![]() |
35 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 34999 (2012-11-04), Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2012-09-12), elize (2012-11-22), gole roz (2015-02-16), hamraz (2012-10-08), Hanasakura (2012-09-13), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Mahdiye* (2013-03-06), Miriam (2012-09-12), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-13), Pari65 (2014-02-02), parisa.j (2013-04-14), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2012-09-12), sainaap (2013-08-01), samagh (2017-12-14), setayesh66 (2012-09-16), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), veronika (2013-01-07), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-09-12), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-13), الهام 62 (2012-09-16), باران بهاري (2014-04-15), دنیا (2013-07-13), سمانه1366 (2012-09-13), عسل شمس (2013-10-04) |
![]() |
#68 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: خونه ی عشق...
ارسالها: 1,712
تشکر کرده : 8,477
تشکر شده 20,530 بار در 2,080 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مرغ شکم پر با سس مخصوص مامان پز
![]() ![]() از تو قابلمه گرفتم چون میدونستم پس از خروج از مطبخ دیگه به عکس نمیکشید ![]()
__________________
در جهان تا میتوانی ساده و یکرنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از دوست گرامی sama jan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2013-11-14), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-09-16), Mahboubehbanoo (2012-11-23), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-16), niloofar63 (2012-09-24), parisa.j (2013-04-14), Roya-e-Bahar (2013-08-01), sahar1425 (2012-09-24), Sepnta (2012-09-16), setayesh66 (2012-09-16), shamim90 (2014-02-12), sorour (2013-07-16), فاطمه مهر (2012-09-16), قاشق چوبی (2012-10-13), Vijeh (2013-04-18), zariattari (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-24), دنیا (2013-07-13) |
![]() |
#69 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: abadan
ارسالها: 394
تشکر کرده : 1,507
تشکر شده 3,875 بار در 399 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مرغ شکم پر که یک شب قبل با پیاز و نمک و کمی ادویه مرغ و زعفران خابوندم و روز بعد پیاز رو تفت دام با گردو خرد شده قیسی خرد شده و کشمش و سپس شکم مرغ رو پر کردم و بستم و توی فر گذاشتم.
|
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از دوست گرامی niloofar63 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 34999 (2012-11-04), Araz (2012-09-24), Azijam (2012-11-27), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2013-11-14), elize (2012-11-22), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2015-01-21), jorda (2013-04-28), Mahboubehbanoo (2012-11-23), narges0 (2013-01-27), nasrin50 (2012-09-24), parisa.j (2013-04-14), Roya-e-Bahar (2013-08-01), SAHAR NAAZ (2013-01-07), sainaap (2013-08-01), Sepnta (2012-09-24), setayesh66 (2012-10-08), shamim90 (2014-02-12), sorour (2013-07-16), مسافر62 (2013-11-10), پاندا (2012-12-25), zariattari (2012-09-24), Zigma (2013-01-19), آشپزخونه سپیده (2012-09-24), دنیا (2013-07-13) |
![]() |
#70 |
مدیر انجمن
![]() تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,780
تشکر کرده : 41,873
تشکر شده 65,916 بار در 4,014 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
مرغ شکم پر این دفعه تو شکمش. گردو چرخ شده + یک عدد پیاز بزرگگگگگگ رنده ریز کردم و آبشو هم گرفتم + رب انار + نمک و فلفل
دستور از مادر بزرگ شوهری که مال آستاراست بهش میگن لونگین ![]()
__________________
![]() ![]() اینستاگرام من https://instagram.com/lafkadio?igshid=1t4ok7grlyv9f |
![]() |
![]() |
44 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *ati* (2014-05-29), *Helena* (2013-01-06), 34999 (2012-11-04), Araz (2012-10-08), Azijam (2012-11-27), ღ sahar ღ (2012-10-14), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), baran78 (2012-12-25), Belfi (2012-11-27), hamraz (2012-10-08), Hanichef (2013-12-08), Honey (2012-11-27), jorda (2013-04-28), Khaleh Mary (2012-10-07), Mahboubehbanoo (2012-11-23), Mahdiye* (2013-01-07), mahta11m (2013-03-09), mamaneasal (2013-01-27), Miriam (2012-10-07), Pari65 (2014-02-02), parisa.j (2013-04-14), Rana.Y (2013-01-07), ROSHAN (2013-07-29), Roya-e-Bahar (2013-01-06), sainaap (2013-07-31), setayesh66 (2012-10-08), shamim90 (2014-02-12), shokkofe (2013-07-17), sorour (2013-07-16), فاطما (2013-01-08), مهرانه (2013-01-15), مامان زهرا و حسین (2012-11-27), مسافر62 (2013-11-10), پاندا (2012-12-25), veronika (2013-01-07), victoria (2013-01-26), Vijeh (2013-04-18), vivien (2012-10-07), zariattari (2013-01-07), آشپزخونه سپیده (2013-04-28), باران بهاري (2014-04-15), دنیا (2013-07-13), رها62 (2012-11-27), عسل شمس (2013-10-04) |
![]() |
|
کلیدواژه |
ماه رمضان, ماست, مرغ, مزه, نمک, گوجه فرنگی, گردو, پخت, پر, بوی مرغ, بال مرغ, برنج, ترشی, حلقه, دوختن, ذکر, شكم, شکم, عکس, عطر |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 4 (0 عضو و 4 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
|