روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > دینی و مذهبی > هزار قله ی عشق

هزار قله ی عشق

خاطرات، وصیتنامه و خاطرات همسران شهدا

User Tag List

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-11-17, 01:44 PM   #1
ماهمون
کاربر خیلی فعال

آواتار ماهمون

تشکر کرده : 12,429
تشکر شده 25,343 بار در 2,731 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly همسفر شقایق

این تاپیک ویژه ثبت وصیتنامه شهدای عزیزمونه

تا جایی که امکان داره متنهای طولانی رو درج نکنین و سعی کنین قسمت بندی شون کنین تا خوندنش جذاب تر بشه برای همه مون انشالله
Attached Thumbnails
64801_08.jpg  

آخرین ویرایش توسط ماهمون در تاریخ 2011-11-17 انجام شده است
ماهمون آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-11-27), elahe jon (2012-11-28), fa_nna (2013-09-09), lamiya (2013-09-16), Mahshid (2011-11-19), mana (2011-11-22), narges0 (2012-11-29), Samane (2011-11-19), الهام 62 (2012-03-17)
قدیمی 2011-11-19, 01:04 PM   #2
ماهمون
کاربر خیلی فعال

آواتار ماهمون

ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly پاسخ: همسفر شقایق

وصیت نامه شهید علی اکبر رحمانیان

وصيت نامه خانوادگى :
من براى اعتلاى كلمه الله وبراى‌وبراى برقرارى جمهورى اسلامى درسرتاسر جهان وتحقق بخشيد ن به كلام پيامبرانه امام عزيز دراين راه گام نهادم واين را كاملا به شما گفته ام دنيا مى گذرد كه خداوند درقرانش فرموده است كانهم يرونها لم يلبثو اى عشيااو حيات واقعى عند الرب ورزق واقعى درپيشگاه خالق است ،شما سعادت مرامى خواستيد پدرومادرعزيز م مطمئن باشيد تضمين گرديده است خواهران وبرادران اما م عزيز را رهبرخويش قرارداده وگوش به فرمان آن بزرگوارباشيد وازتمام قوما ن وخويشان خصوصا دايى ها -خاله ها -عموها - برايم حلال بودى بطلبيد و اما تو اى همسر عزيزم كه دراين مدت طولانى وفادارى خودت را برايم ثابت كردى حلالم كن ومراببخش فرزندانم احمد وزينب را خوب تربيت كنيد همسرو پدرومادرم وپدرومادرش مرا حلا ل نمايند ازماليه دنيا چيزى ندارم همين قليل هم براى همسروفرزندانم باشد خداوند شمارا با اهل بيت رسول (ص) ومارانيزمحشورفرمايد 20/11/63

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند تبارک و تعالی مرا از گناهان ببخشاید.

وصیتی ندارم.

وصیتم وصیت شهدای عزیز است.

دوستان عزیزم نیز مرا حلال نمایید.

امروز که این را می نویسم تنها فکرم اینست که فردا در درگاه باری تعالی مورد دو پرسش بزرگ واقع شوم:

1- زیارت کعبه و عدم استفاده

2- گفتن و عمل نکردن

خدایا با لطف و کرم تو به سویت می آیم، هر چند سراپا گناهم.

والسلام

علی اکبر رحمانیان ـ 64/11/20
Azijam (2012-11-27), elahe jon (2012-11-28), Fatemeh1 (2011-11-19), fa_nna (2013-09-09), lamiya (2013-09-16), Mahshid (2011-11-19), mana (2011-11-22), Narges (2012-02-01), narges0 (2012-11-29), Samane (2011-11-19), Sarashpaz-Sepideh (2011-11-20), الهام 62 (2012-03-17), بادصبا (2011-11-19)
قدیمی 2011-11-20, 10:20 PM   #3
ماهمون
کاربر خیلی فعال

آواتار ماهمون

مدال های افتخار

وصیت نامه شهید محمدرضا شمس آبادی

خدایا شکر می کنم تو را بی حد که من در عصری قرار گرفتم که اسلام این دین همیشه زنده و حیات بخش دوباره جان گرفت و امروز احکام اسلام و قرآن پیاده می شود.

زندگی رنگ معنویت پیدا کرده، لذات و خوشی های ظاهری دنیا جایش را به لذات و خوشیهای معنوی داده و خط بطلان بر ارزش های دروغین نقش بسته در ذهنمان از نظام قبل کشیده.

وصیتی جز وصیت دیگر شهدا ندارم جز اینکه اسلام احتیاج به یاری دارد و بر شما امت مسلمان است که اسلام را دریابید تا در پیشگاه خداوند و امام زمان رو سفید باشید و پشتیبان مصمم ولایت فقیه باشید که تنها راه پیاده شدن احکام اسلام در این عصر که بر جهان کفر حکومت می کند، می باشد و همیشه آن راهی را انتخاب کنید که اجرتان محفوظ بماند و بدانید امانتی را صاحبش خواسته است و این هیچ نگرانی ندارد. چرا که همه خواهند رفت اما خوشا به سعادت آن کس که آگاهانه راهش را انتخاب کند و در راه رضای خدا و برای حفظ قرآن فدا شود. اینجاست که خونش هدر نرفته و بیشترین بها دریافت گردیده.

06/03/1363

عبدا... محمدرضا شمس آبادی
Azijam (2012-11-27), elahe jon (2012-11-28), fa_nna (2013-09-09), lamiya (2013-09-16), Mahshid (2011-11-23), mana (2011-11-22), Narges (2012-02-01), narges0 (2012-11-29), Sarashpaz-Sepideh (2011-11-20), الهام 62 (2012-03-17)
قدیمی 2011-11-22, 01:28 PM   #4
ماهمون
کاربر خیلی فعال

آواتار ماهمون

مدال های افتخار

وصیت نامه شهید عبدالمهدی مغفوری

بسم الله الرحمن الرحیم

رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقينَ إِمامًا‌‍

همسر عزیزم، زهرا خانم سلام امیدوارم در راه انجام وظایف و تکالیف شرعی و الهی خودت موفق بوده باشی. اعتراف می کنم که در این مدت زندگی شوهر خوبی برای تو نبوده م و اینک امیدوارم که از خطاهایم در گذری و اشتباهاتم را نادیده بگیری و از خداوند بزرگ برایم درخواست آمرزش بنما. تو خود می دانی برایت در این مدت روشن شد که آنچه برای بنده مهم بود، عمل به تکلیف شرعی و انجام وظیفه بود و اگرچه در انجام آنها کوتاهی می کردم ولی حداقل در صحبت هایم این مطلب واضح و روشن بود و لذا تنها چیزی هم که از تو می خواهم این است که به وظایف شرعیت عمل نمایی و آن گونه باشی که خداوند متعال و نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه معصومین سلام الله علیهم اجمعین خواسته اند و و به کرمش که بچه هایم همین گونه بار بیایند.(البته این سفارش بنده حقیر به تمام خواهران و برادران ایمانیم هست.)

اینک چند مطلب است که لازم است با تو در میان بگذارم:

1- اگر از وسائل و یا کتابها و نوارهای مربوط به سپاه و همچنین جزوه های مربوط به سپاه چیزی در خانه هست آنها را به سپاه برگردان.

2- بنده از مال دنیا چیزی نداشتم و اگر هم چیزی هست، هرچه شرع مقدس در مورد آنها حکم کرده باید انجام شود، ولی مایلم که دو عدد قالیچه ماشینی به عنوان یادگار به منزل پدرم داده شود. همچنین مبلغ هفت هزار تومان به صندوق قرض الحسنه شهید نصیری لاری سیرجان و هفده هزار تومان به صندوق قرض الحسنه بقیه الله کرمان که مربوط به سپاه اسلام برادر کیانشکی هست(حساب 1116) بدهکارم و مبلغ پنج هزار تومان به برادر وهاب(پاسدار بسیج) بدهکارم. همچنین از ایشان خواهش کرده بودم که راجع به پدرم با بیمارستان شهید باهنر تسویه حساب بنماید که اگر این کار را کرده باشد این مبلغ را نیز به ایشان بدهکارم. لذا می توانید با فروش موتورسیکلت و با بعضی وسایل دیگر بدهکاریها را بپردازید.

3- بچه هایم همگی در اختیار خودت باشند و کسی حق ندارد آنها را از تو بگیرد. سفارش می کنم که آنها را تحت صحیح ترین تربیتها (تربیت اسلامی) قرار بده و از اینکه بچه ها در اختیار افراد بداخلاق و به دور از تربیت اسلامی قرار گیرند و یا اینکه با آنها معاشرتهای طولانی داشته باشند جداً پرهیز کن.0

4- بعد از من انتخاب زندگی با خود توست( منظورم ازدواج است که اختیار داری ازدواج نمائی یا ننمائی) و هیچ کس در این رابطه نمی تواند متعرض تو بشود ولی هرکجا که بودی سعی کن که فقط رضایت خداوند تعالی در زندگیت مطرح باشد.

5- هر چند وقت یکبار حتماً با بچه ها دیداری از خانواده پدرم داشته باش. در این رابطه باید عرض کنم همانگونه که در وصیتنامه ای که به پدر و مادرم نوشتم درباره تو به آنها سفارش کرده ام، درباره آنها نیز به تو سفارش می کنم که با گرمی و صمیمیت با آنها رفتار نمایی و مواظب باش که خدای ناکرده رابطه بین شما تیره نشود.

6- اگر خداوند تعالی فرزندی به تو عنایت کرد، اگر دختر بود اسم او را مرضیه و اگر پسر بود اسمش را مرتضی بگذار.

7- در رابطه با تذکرات فوق و سایر مواردی که پیش می آید کسی نمی تواند خارج از شرع مقدس اسلام بر تو تکلیفی را اعمال نماید و ضمناً راجع به سایر مسائلی که پیش خواهد آمد و یا لازم بوده تذکر داده شود و من آنها را فراموش کردم و یا در نظر نداشتم که یادداشت کنم و در این رابطه لازم است کسی اعمال نظر کند، من پدرم را به عنوان وکیل خودم و ولی تو قرار می دهم که با توجه به موارد فوق، امور ضروری را با الطاف پدرانه و بزرگوارانه خودش به انجام برساند. ( البته با عرض پوزش و معذرت از محضر پدر بزرگوارم.)

عرض دیگری ندارم و از همین موقعیت استفاده می کنم و سلام خودم را خدمت فرزندانم، مریم خانم، فاطمه خانم و آقا مصطفی تقدیم می دارم و امیدوارم که خداوند متعال آنها را در زمرۀ عبادالله المخلصین قرار دهد(آمین). از فرزندانم می خواهم که که خدا را از یاد نبرند و از آنها معذرت خواهی می کنم چون پدر خوبی برای آنها نبوده ام و ممکن است که آنها را به ناحق زده باشم و یا ترسانده باشم و آزار و اذیت کرده باشم و یا تکلیف خودم را در قبال آنها انجام نداده باشم. امیدوارم که مرا ببخشید ...2/10/65
Azijam (2012-11-27), elahe jon (2012-11-28), fa_nna (2013-09-09), lamiya (2013-09-16), Mahshid (2011-11-23), mana (2011-11-22), Narges (2012-02-01), narges0 (2012-11-29), الهام 62 (2012-03-17)
قدیمی 2011-11-24, 11:14 AM   #5
ماهمون
کاربر خیلی فعال

آواتار ماهمون

مدال های افتخار

وصیت نامه شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی رحمةالله علیه

خداوندا! اين تو هستي که قلبم را مالامال از عشق به راهت، اسلامت، نظامت و ولايتت قرار دادي.
خدايا تو مي‌داني که همواره آماده بوده‌ام آنچه را که تو خود به من دادي در راه عشقي که به راهت دارم نثار کنم، اگر اين نبود آنهم خواست تو بود.

پروردگارا! رفتن در دست توست، من نمي‌دانم چه موقع خواهم رفت، ولي مي‌دانم که از تو بايد بخواهم مرا در رکاب امام زمان (علیه السلام) قرار دهي و آنقدر با دشمنان قسم خورده‌ات بجنگم تا به فيض شهادت برسم.

از پدر و مادرم که حق بزرگي بر گردن من دارند مي‌خواهم مرا ببخشند، من نيز همواره برايشان دعا کرده‌ام که عاقبتشان به خير باشد.

از همسر گرامي و فداکار و فرزندانم مي‌خواهم که مرا ببخشند که کمتر توانسته‌ام به آنها برسم و بيشتر مي‌خواهم وقف راهي باشم که خداوند متعال به امت زمان ما عطا فرموده،‌ آنچه از دنيا برايم باقي مي‌ماند حق است که در اختيار همسرم قرار گيرد...

خداوندا! ولي امرت حضرت آيت‌الله خامنه‌اي را تا ظهور حضرت مهدي (علیه السلام) زنده و پاينده و موفق بدار،

آمين يا رب‌العالمين‌ / من‌الله التوفيق / یا حق
Attached Thumbnails
sayaad_w.jpg  
Azijam (2012-11-27), fa_nna (2013-09-09), lamiya (2013-09-16), Mahshid (2011-11-27), Narges (2012-02-01), narges0 (2012-11-29), الهام 62 (2012-03-17)
پاسخ

کلیدواژه
قرآن, معروف, نماز, همسفر, امام حسین, ایمان, بیت, جبهه, خدا, دعا, روزه, سلامت, شقایق, شهید, شهادت, شهدا

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump