PDA

مشاهده نسخه کامل : رولت مرغ

Mahani
2010-12-29, 09:33 AM
رولت مرغ:

مواد لازم: (کافی‌ برای ۳ نفر)

نصف سینه مرغ

مقداری فلفل سفید

مقداری فلفل تند (یا پاپریکا)

مقداری نمک

مقداری سماق

مقداری کنجد

یک زرده تخم مرغ

کره و روغن زیتون از هر کدام یک ق س

طرز تهیه:

مرغ رو در غذا ساز یا چرخ گوشت‌های ۱،۲،۳ ریخته و خیلی‌ خیلی‌ خوب چرخ می‌کنین به توری که خودش به شکل گلوله یک جا جمع بشه. بعد فلفلها و نمک رو اضافه کنید و دوباره یک دو دور چرخ کنید.

مرغ را روی سلفون قرار داده، و با دست به ابعاد ۲۵* ۱۵ به شکل مستطیل باز کنین. سماق را روی مرغ بپاشین. تا تمام سطح مرغ رو بگیره. بعد کنجد‌ها رو بپاشین. سلفون رو از طول مستطیل به آرامی بلند کرده و با کمک سلفون مرغ را رول کنید (مطابق عکس). زرده تخم مرغ را روی سلفون گذاشته و تمام سطح رول را آغشته کنید. در این مرحله به دلخواه میتوانید روی مرغ کنجد بریز یا نون خشک. بسته به میلتون داره. من سنجد دوست دارم و کنجد ریختم. بعد سلفون رو دور رول بپیچید و حدود ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

بعد از این مدت رول را خارج کرده و ۱۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.

کره و روغن مایع رو در تابه ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید. رول را به تابه داغ انتقال داده و از هر طرف سرخ کنید تا مهر و موم شده و مرغ خشک نشود. بعد حرارت رو پایین آورده، در ظرف را بگذارید. و حدود ۵ تا ۸ دقیقه با در بسته بپزید. گاه گاهی‌ رول را پشت و رو کنید.

بعد از تابه خارج و ۵ دقیقه روی بنچ استراحت بدین و سپس برش بزنین و با سیب زمینی برشته و سالاد دلخواه سرو کنین.

نوش جان.

elnaz704
2010-12-29, 10:13 AM
رولت مرغ و اسفناج
مواد اولیه :
• سينه مرغ دو عدد
• اسفناج خردشده دو پيمانه
• سير خردشده يك حبه
• پياز خردشده يك عدد
• فلفل قرمز (ترجيحا فلفل دلمه‌اي) دو عدد
• روغن، نمك و زعفران به ميزان لازم

طرز تهيه:
سينه‌هاي مرغ را درون يك نايلون گذاشته و با بيفتك‌كوب روي آنها را بكوبيد تا جايي كه يك‌دست شود (نازك شود). مقداري نمك و زعفران را روي آنها ماساژ دهيد. اسفناج‌ها را در مقدار كمي روغن تفت داده و پياز را جداگانه درون تابه تفت دهيد. سير را به آن اضافه كرده و در آخر اسفناج و فلفل را اضافه كنيد. پس از چند دقيقه از روي حرارت بر ‌داريد. به اندازه يك قاشق غذاخوري از مواد داخل مرغ ريخته و به صورت رول از يك طرف بپيچيد و درون تابه آن را سرخ كنيد.
نكته:
در صورت دلخواه مي‌توان اين رولت‌ها را درون فويل پيچيده به طوري كه آب به درون آن نفوذ نكند مقداري آب را درون قابلمه جوش آورده و اين رول‌هاي پيچيده شده را درون آن گذاشته و به مدت 20 دقيقه بجوشانيد تا آنها كاملا پخته ‌شوند. اين نوع طبخ باعث مي‌شود اين غذا رژيمي محسوب شود.
مجله آشپزي خانواده سبز شماره 50

selin
2011-08-09, 12:24 PM
این هم رولت مرغ، که مرحله به مرحله نمایش داده می‌شه:
با تشکر از ماهانی عزیز{53}

selin
2011-08-09, 02:48 PM
موقعی که مرغ میزاریم تو قابلمه که بپزه توش آب میریزیم؟ وا نمیره؟

نه غزل جان، مرغ را خام چرخ می‌کنیم و بعد رولت را سرخ می‌کنیم، اصلا با آب کاری نداریم. دستور ماهانی کامل توضیح داده عزیزم.

mayam
2011-08-10, 08:00 AM
یه سوال
با همون سلفون سرخش میکنید؟ آب نمیشه؟

selin
2011-08-10, 11:22 AM
یه سوال
با همون سلفون سرخش میکنید؟ آب نمیشه؟

mayam جون عزیزم.{2 (5)}.........{21}{53}، عزیزم باید اول با سلفون بهش فرم بدی و بعدا سلفون رو ازش جدا میکنی‌ و سرخش میکنی‌

Betty
2011-08-14, 08:07 PM
...............................

baran_84
2011-08-16, 12:53 PM
با تشکر از ماهانی عزیز بابت این غذای خوشمزه مهمونا خیلی دوست داشتند{2 (6)}:11:

صدرا
2011-08-28, 12:01 PM
مرسی عالی بود:11::11:

Sarashpaz-Sepideh
2011-11-24, 05:39 PM
واي كه من عاشق مزه اين غذا شدم

براي خميرش دوتا تخم مرغ رو با كمي شير و نمك و زعفران و پودر سير و اب مخلوط كردم يه قاشق هم بهش آرد زدم و ريختم توي تابه گريل(اينايي كه راه راهه) و وقتي يكطرفش پخت ديگه لازم نيس برش گردونيين
از مواد مياني پرش كردم كه شامل

مرغ ريش ريش شده بود كه با زعفران توي كمي روغن تفتش دادم و فلفل دلمه اي سبز و نارنجي و گردو خرد كرده و گوجه فرنگي رنده شده بود اينا رو ريختم روي خميرم وهمه جا پخش كردم و به آرامي رولش كردم و با گوجه سرو شد
خيلي خيلي خوشمزه و اسونه !

Nahid59
2011-12-27, 04:43 PM
سپیده جون میشه یه اندازه دقیقتر از مواد رولت بدی میخوام درست کنم اندازه موادو دقیق نمیدونم{2 (30)}

Sarashpaz-Sepideh
2011-12-27, 09:57 PM
براي خميرش دوتا تخم مرغ رو با كمي شير(5 ق غ) و نمك و زعفران و پودر سير و اب (2ق غ)مخلوط كردم يه قاشق هم بهش آرد زدم

Honey
2011-12-28, 09:34 PM
تو رولت گوشت باید تخم مرغ نیم بند باشه تا بشه رولش کرد ایا اینم همینجوریه؟

silvana
2011-12-28, 10:01 PM
اصلا روعن لازم نیست؟؟و فقط یه قاشق ارد؟؟پس کاملا رژیمیه

Sarashpaz-Sepideh
2011-12-29, 08:23 AM
تو رولت گوشت باید تخم مرغ نیم بند باشه تا بشه رولش کرد ایا اینم همینجوریه؟

هاني جان بله زير شعله رو كم كن تا خوب بپزه وزيرش همونجور كه ميبيني سرخ بشه:11:

Sarashpaz-Sepideh
2011-12-29, 08:24 AM
اصلا روعن لازم نیست؟؟و فقط یه قاشق ارد؟؟پس کاملا رژیمیه
ميتوني روغن هم بزني گلم:3:

Hedieh
2012-01-03, 12:11 PM
مواد لازم:
سينه مرغ به ميزان لازم
شويد تازه خرد شده يك فنجان
قارچ خرد شده يك فنجان
هويج پخته خرد شده يك فنجان
نخود فرنگي پخته 4 قاشق غذا خوري
پياز خرد شده 2 قاشق غذا خوري
فلفل دلمه اي خرد شده 1 فنجان
فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك به ميزان لازم

طرز تهيه:
سينه مرغ رو با استفاده از گوشت كوب ميكوبيم تا تخت بشه.
همه ي مواد بالا رو به جز نمك و فلفل رو با هم مخلوط ميكنيم، حالا سينه مرغ رو برميداريم و روش نمك و فلفل و ميپاشيم، مقداري از موادمون رو روي هر تيكه سينه ميريزم و با ورق آلومينيوم ميپيچيمش و رولت مانندش ميكنيم، حالا به مدت 30 دقيقه با درجه 190 درجه سلسيوس ميذاريم خوب بپزه، وقتي اين زمان تموم شد از توي فر درش مياريم و ميذاريم خنك بشه، بعد از خنك شدن ورقه آلومينيوم رو جدا ميكنيم و رولتمون رو برش ميديم.
نوش جان {2 (30)}

38707

nasim2
2012-01-23, 10:34 AM
اينم رولت مرغ من

zfar
2012-04-19, 11:36 AM
متشکراز دستورت میشه تاوه معمولی استفاده کرد؟

Sarashpaz-Sepideh
2012-04-19, 11:38 AM
بله ميشه اون وقت ديگه خميرش راه راه نميفته {1}

mona2012
2012-12-26, 05:35 PM
..........{2 (5)}{clap}:3:

Hanasakura
2013-02-04, 01:49 AM
رولت من با فیله چرخ نشده ..داخلش هم پنیر و فلفل دلمه هست

*پانته آجون*
2013-02-20, 09:52 AM
خانومايي كه رولت مرغ درست كردين
رولتتون سس نداره ؟ بدون سس ميشه خورد؟

nazgoli
2013-10-14, 11:00 AM
طعم سماق تو این غذا چطوره ؟

مسافر62
2014-02-04, 09:44 PM
این رولت خیلی خوشمزه است باتشکر فراوان{1}
داخلش سوسیس سرخ شده و پنیر پیتزا وخودش سینه مرغ دو حبه سیر ویکم پیاز و فلفل و زرد چوبه و نمک که باهم دیگه چرخ شدن
باسس کچاب عالیه

Royaash
2014-04-25, 06:28 PM
رولت مرغ با دستور کرشمه

minamona888
2014-04-29, 09:02 AM
رولت مرغ
با سینه چرخ نشده که با پیاز و فلفل دلمه مرینیت شده . مواد داخلشم : گوشت چرخ شده.پیاز رنده شده. زرشک و ادویه. {2 (30)}{2 (30)}

Maryam2902
2014-07-18, 02:15 PM
اینم رولت مرغ من با دستور سراشپز سپیده عزیز
مرسی{77}
نزدیک افطار بود تزئینش خیلی ساده شد...

Mandana.N
2014-08-10, 05:35 AM
سینه مرغ 1 عدد
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
زعفران به مقدار لازم
فلفل دلمه ای
روغن زیتون
آرد سوخاری 200 گرم
قارچ اسلایس شده 50 گرم
ژامبون اسلایس شده 4 ورق
روغن سرخ کردنی

ابتدا سینه مرغ را با کمی لیمو ترش،نمک،فلفل،زعفران،فلفل دلمه ای خلالی و روغن زیتون طعم دار کنید و چند ساعتی با این مواد در یخچال نگه دارید.سپس سینه مرغ را برداشته و کتف آن را جدا کنید .
بعد سینه مرغ را از وسط باز کرده و کمی از آرد سوخاری را روی تخته کار بریزید تا سینه مرغ زمان کوبیده شدن به تخته کار نچسبد و کمی هم روی آن بپاشید.با بیفتک کوب سینه مرغ را با آرد سوخاری خوب بکوبید تا پهن شده و حالت مستطیلی به خود بگیرد.ژامبون ها را روی مرغ قرار داده و بعد قارچ اسلایس شده را روی ژامبون ها در یک طرف سینه مرغ قرار دهید و آن را رول کنید و بعد با خلال چوبی 2 طرف باز رول را به هم وصل کنید.
تابه را پر از روغن کرده و بگذارید تا روغن خوب داغ شئد.سینه مرغ رول شده را در داخل روغن انداخته و سرخ کنید و پس از سرخ شدن به آن برش های 2 سانتی متری زده و سرو کنید.

نوش جان

منبع:ماهنامه هنـر آشـپزی-شماره 95-فرهاد کثیری فر

maryama
2014-08-10, 09:42 AM
ماندانا حان تو همچین رولت هایی دوایر داخلی خوب مرغ پحته میشه؟

Mandana.N
2014-08-12, 02:57 AM
ماندانا حان تو همچین رولت هایی دوایر داخلی خوب مرغ پحته میشه؟

مریم جون سلام
بله کاملا پخته میشه.
روغن باید کاملا داغ شده باشه و حرارت هم ملایم باشه

Mahdiye*
2015-02-04, 06:13 PM
رولت مرغ
سینه چرخ شده مرغ+پودر سیر فلفل ونمک چرخ کردم وروی پلاستیک پهن کردم روش کدوی خام رنده شده +اسفناج پخته وپنیر صبحانه +کمی پودر سیر ریختم.مرغ رو رول کردم اول اطرافش رو سرخ کردم بعد به مدت 10دقیقه گذاشتم بپزه

Mandana.N
2015-07-21, 02:02 AM
رولت مرغ با دستور صفحه قبل

مامان <باران>
2015-12-20, 04:23 PM
سینه و ران مرغ و چرخ کردم.بهمراه نمک.فلفل.کمی زعفران یه کوچلو پیاز ریز رنده شده خوب ورز دادم چند ساعتی گذاشتم یخچال.
فلفل دلمه و هویج رو نگینی خورد کردم بهمراه ذرت .کمی پنیر پیتزا و چند ساقه جعفری خورد شده هم اماده گذاشتم.

یه دونه زرده تخم مرغ همزده هم کنار دستم اماده گذاشتم.
رو سطح میز ی پلاستیک فریزر پهن کردم .مرغ رو روی پلاستیک مستطیلی پهن کردم(نازک پهن نکنید)از مواد اماده شده ریختم رو مرغ بکمک پلاستیک رول کردم.
با قلمو ب همه جای مرغ رول شده زرده مالیدم گذاشتم تو ماهیتابه با کمی روغن زیتون اروم اروم سرخ شد.5 دقیقه اخر کار هم خیلی کم اب پرتقال ریختم روش ک رولت ابدار بشه.
موقع سرو هم روش کنجد.سماق پاشیدم

Sarashpaz-Sepideh
2016-07-05, 04:57 PM
رولت مرغ با دستور زیر که عینا از مامی سایت برداشتم و از دوستی که دستور رو ارایه دادن ممنونم خیلی دستور خوب و خوشمزه ای بود {53}
رولت مرغ من که در کلاس آشپزی به اسم رست چیکن آموزش دادن کمی شبیه دستور صفحه اوله که نجما جون گذاشتن ولی با کمی تغییرات که من عین دستور رو که آموزش دیدم میزارم خیلی خوشمزه و شیک میشه واسه مهمونیهامون

مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد......هویچ نگینی خرد و پخته شده 1 عدد........کنسرو نخود فرنگی یا نخود فرنگی پخته شده نصف لیوان..........سوسیس خرد شده یا رنده شده 3 عدد..........کالباس خرد شده 100 گرم.........تخم مرغ 1 عدد.....زعفران و نمک و ادویه به مقدار لازم......پیاز 1 عدد.....چیپس گوجه فرنگی 1 بسته بزرگ
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و مرغهارا با دستگاه به صورت پوره در می آوریم.........
بغد تمام مواد را با مرغ پوره شده مخلوط میکنیم.........حالا روی تخته کار نایلون باز کرده و چیپسمان را خرد کرده و روی نایلون پخش میکنیم......سپس مواد گوشتی را روی چیپس قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظرمان را روی گوشت انجام میدهیم هم میشود به صورت گرد حالت داد هم مثل من حالت سه گوش هر کدام را که دوست دارید ولی دقت کنید که چیپس خرد شده تمام سطح گوشت را بپوشاند.........بعد ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رستبیف را به ظرف منتقل میکنیم ......و در فر از قبل گرم با درجه 200 به مدت 25 دقیقه می پزیم...البته وسطهای پخت دوبار غذا را برمیگردانیم که تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود....وقتی که پخت بعد از اینکه کمی خنک شود برش زده و سرو میکنیم

من کمی تغییرات ایجاد کردم و سویس و کالباس رو حذف کردم و از جوزهندی
و آویشن و زعفران استفاده کردم ،چیپس هم نداشتم و نزدم ولی برای دفعات بعد امتحان میکنم برای روش هم یه سس سبک زعفرانی درست کردم با ترکیب پیاز رنده شده و سبک شده و‌زعفران مقداری اب مرغ و کمی آرد ذرت و اب لیموترش تازه

در عکس دوم هم بجای نخودفرنگی و هویج از فلفل سبز و رنگی استفاده کردم و بنظرم خودم و بقیه بهتر از اولی بود همچنین برای سس ش هم پیازم کاراملی شد و سسم تیره تر شد ولی دستور همون دستور ه برای عکس اول که مشاهده میکنید رنگ زرد قشنگی داره{4}{2 (14)}