کارگاه آموزش شیرینی پزی در روزمنو : آموزش کیک اسفنجی با تزئین - مدیریت رعنا جون
مسابقه آشپزی 47 - تزئین بیسکوئیت با رویال آیسینگ و تم باب اسفنجی
مسابقه عکاسی موضوعی شماره 3 در روزمنو - یک قاچ هندوانه
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > ورزش و تناسب اندام > ورزش

پاسخ

امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-10, 06:41 PM   #1
beheshteh
کاربر فعال

آواتار beheshteh

تشکر کرده : 1,341
تشکر شده 3,157 بار در 504 پست
beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss547
پیشفرض برنامه های پیشنهادی برای بدنسازی بانوان

با سلام
تصمیم دارم اینجا برنامه هایی که خودم استفاده کردم و اثرش رو دیدم اینجا بگذارم امیدوارم مفید باشه،انشاله بقیه دوستان مثل مرجان عزیز که تجربه دارن کمک میکنن تا تاپیک پربار و مفید بشه

سوالها رو لطفا در تاپیک بدنسازی مطرح کنین چراکه اونجا فقط جواب داده میشه
*saba* (2013-03-15), Marjan (2011-02-11)
قدیمی 2011-02-10, 06:52 PM   #2
beheshteh
کاربر فعال

آواتار beheshteh

beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute beheshteh has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss547
پیشفرض پاسخ: برنامه های پیشنهادی برای بدنسازی بانوان

برنامه هفتگی اول- چهار روز در هفته:

هدف:چربی سوزی+ کم کردن دور کمر

کلیه حرکاتی که دنبال هم نوشته میشن بهشون حرکات سوپر گفته میشه که بین هم انجام میشن که در روز اول یک مثال میزنم امیدوارم متوجه بشین.بین این حرکات نباید بیش از 30 ثانیه فاصله باشه

روز اول:

پرس بالاسی نه دمبل 12/10/8/8.....................پشت بازو کابل ایستاده 15.................زیر شکم لب نیمکت 25 الی 30...................... (*4)

مثال: در بالا ابتدا پرس بالا سی نه 12 تا بدون فاصله پشت بازو 15 تا و سپس زیر شکم انجام شده و دوباره از اول پرس بالا سی نه اینبار 10 تا بدون فاصله پشت بازو و بعد زیر شکم و به همین منوال
منظور از (*4) اینست که این ست 4 بار به این ترتیب تکرار میشود

پرس سی نه دمبل موازی 10 تا............باترفلای12 تا.........(*3)

پشت بازو دمبل تک پشت گردن 10 تا ..............پشت بازو کابل 12 تا.................(*3)

پرس زیر سی نه 10 تا......................پلاوردمبل 12 تا.................(*3)

کیک بک 10 تا ..................دیپ 15 تا ..........(*3)
*Darya* (2011-02-10), *saba* (2013-03-15), farkhonde (2011-09-04), Mahgol (2011-05-25), Marjan (2011-02-11)
قدیمی 2011-02-10, 06:57 PM   #3
beheshteh
کاربر فعال

آواتار beheshteh

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss547

توضیح حرکات:

پرس بالا سی نه:

برای پرس بالا سی نه تخته باید شیب رو به بالا داشته باشه مثل شکل زیر:

و حرکتی که شما باید انجام بدین به شکل زیر هست:

*Darya* (2011-02-10), *saba* (2013-03-15), myaroosak (2011-10-25)
قدیمی 2011-02-10, 07:01 PM   #4
beheshteh
کاربر فعال

آواتار beheshteh

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss547

پشت بازو با کابل:

پاها به عرض شانه باز ارنج ها حتما باید چسبیده به پهلوها باشن و کابل به پایین کشیده میشود

*Darya* (2011-02-10), *saba* (2013-03-15), Marjan (2011-02-11)
قدیمی 2011-05-25, 11:34 PM   #5
saghar1944
کاربر جدید

آواتار saghar1944

تشکر کرده : 4
تشکر شده 4 بار در 2 پست
saghar1944 در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss2

سلام من گودی بیش از حد کمردارم که توام آرآی مشخص شده فیزیوتراپی هم رفتم هیچ فایده ای نداشته لطفا راهنمایی کنید چه ورزشهایی انجام بدم که گودی کمرم نرمال بشه
saghar1944 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی saghar1944 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*saba* (2013-03-15), myaroosak (2011-10-25)
قدیمی 2011-10-20, 04:42 PM   #6
افسانه
کاربر نیمه فعال

آواتار افسانه

موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,581
تشکر شده 6,492 بار در 1,094 پست
افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss150

بچه ها مربی به من میگه اسپینیگ برم، یه جور ایروبیک روی دوچرخه ی ثابت هست. کالری سوزی بالا داره و خیلی هم شاد هست، سوالی که من از مربی پرسیدم ولی قانعم نکرد اینه: ۴۵ دقیقه دوچرخه زدن به زانو آسیب نمیزنه؟(مربی میگه نه اصلا، تازه خیلی هم مفیده)
افسانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
sarmineh (2011-10-20)
قدیمی 2011-10-20, 08:10 PM   #7
Marjan
کاربر فعال

آواتار Marjan

تشکر کرده : 8,195
تشکر شده 7,296 بار در 1,246 پست
Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute Marjan has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1158

نقل قول:
ارسالی توسط افسانه مشاهده موضوع
بچه ها مربی به من میگه اسپینیگ برم، یه جور ایروبیک روی دوچرخه ی ثابت هست. کالری سوزی بالا داره و خیلی هم شاد هست، سوالی که من از مربی پرسیدم ولی قانعم نکرد اینه: ۴۵ دقیقه دوچرخه زدن به زانو آسیب نمیزنه؟(مربی میگه نه اصلا، تازه خیلی هم مفیده)
افسانه جوون هیچ تضمینی وجود نداره که اسیب نرسه من که زیاد موافق دوچرخه نیستم
افسانه (2011-10-20)
قدیمی 2011-10-20, 09:44 PM   #8
افسانه
کاربر نیمه فعال

آواتار افسانه

افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute افسانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss150

نقل قول:
ارسالی توسط Marjan مشاهده موضوع
افسانه جوون هیچ تضمینی وجود نداره که اسیب نرسه من که زیاد موافق دوچرخه نیستم
من یه مطلبی پیدا کردم، البته نمیدونم روی سخنش با من هست،یا نه؟ شاید برای جوونتر هاست که بارداری نداشتن
قدیمی 2011-10-20, 09:47 PM   #9
افسانه
کاربر نیمه فعال

آواتار افسانه

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss150
پیشفرض دوچرخه اسپينينگ به درد چه کساني مي‌خورد؟

دوچرخه‌ اسپينينگ به دوچرخه‌هاي ثابتي گفته مي‌شود که در باشگاه‌هاي بدن‌سازي، زياد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. استفاده از اين دوچرخه، يکي از روش‌هاي رايج در ورزش‌هاي هوازي است که در مقايسه با راه‌پيمايي و تند راه رفتن، ويژگي خاصي ندارد و حتي به نسبت کمتري، ظرفيت هوازي را افزايش مي‌دهد و به علت استفاده از عضله‌هاي 4 سر راني، با خستگي زودتري همراه است. استفاده از اين دوچرخه‌ها تنها به عنوان يک نوع ورزش هوازي به افراد توصيه نمي‌شود؛ بلکه بايد همراه با پياده‌روي تند يا دويدن آهسته باشد. به علاوه، افرادي که قصد دارند عضله‌هاي 4 سر ران و عضله‌هاي لگن و ساق‌شان را تقويت کنند مي‌توانند از اين نوع دوچرخه‌ها استفاده کنند. در عين حال، استفاده از دوچرخه‌هاي دستي براي تقويت اندام فوقاني به خصوص عضلات شانه و قفسه سينه توصيه مي‌شود. از طرفي اين دوچرخه‌ها مجهز به سيستم تنظيم مقاومت هستند که مي‌توان با افزايش مقاومت، ورزش‌هاي هوازي را شدت داد و به تبع آن، قدرت عضلاني خود را بالا برد. البته بسته به شدت برنامه ورزشي، زمان و دور چرخ مقاومت تعيين مي‌شود. بنابراين برنامه ورزشي در افراد مسني که قصد دارند از اين دوچرخه‌ها استفاده کنند، بهتر است در ابتدا به مدت نيم ساعت دوچرخه‌سواري و زمان بين 2 يا 3 ست 10 تا 15 دقيقه‌اي تقسيم شود.

استفاده از اين دوچرخه‌ها به همه افراد به خصوص افرادي که مشکل تعادل دارند يا مبتلا به صرع هستند يا اختلال بينايي يا مشکلات ارتوپدي پا دارند، توصيه مي‌شود. به دليل اينکه افراد تعادل بيشتري روي آنها دارند و با خطر کمتري مواجه هستند. در ضمن اين ورزش براي افرادي که دچار پوکي استخوان هستند، به دليل اينکه حين دويدن يا راه رفتن امکان شکستگي در اين افراد بسيار است، توصيه مي‌شود؛ به شرط اينکه زياد روي فرمان دوچرخه خم نشوند و تنه‌شان حالت ايستاده و صاف داشته باشد.
افراد ديابتي که دچار زخم پا هستند و راه رفتن طولاني باعث زخم شدن پاهايشان مي‌شود نيز بهتر است از اين دوچرخه‌ها استفاده کنند. استفاده از اين دوچرخه‌ها براي افرادي که اخيرا روي زانوي خود عمل جراحي انجام داده‌اند يا خانم‌هاي جواني که مشکل زانو دارند و بيشترين ناراحتي، درگيري مفصل کشکک و استخوان ران‌شان است، توصيه نمي‌شود. در صورتي که اين افراد زاويه پا را با رکاب تنظيم کنند مي‌توانند از اين دستگاه استفاده کنند در غير اين صورت بيش از حد خم شدن زانوها باعث تشديد درد مي‌شود.

در ضمن هنگام استفاده از اين دستگاه بهتر است که دوچرخه‌ متناسب با شرايط فرد تنظيم شود يعني فاصله زين با زمين و زين تا رکاب‌ها و زين با فرمان متناسب باشد. سايز دوچرخه‌ نيز بايد مناسب باشد و مهم‌تر از همه اينکه دوچرخه‌هاي موجود در سالن‌هاي بدن‌سازي داراي تنظيم مقاومت هستند و افراد تازه‌کار بايد حداقل در يکي‌دو هفته اول از تنظيم مقاومت خودداري کنند.

پي‌نوشت‌ها:
نويسنده:دکتر احمد باقري‌مقدم*

منبع:www.salamat.com
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
Marjan (2011-10-20)
قدیمی 2011-10-20, 11:13 PM   #10
neda_m
کاربر نیمه فعال

آواتار neda_m

تشکر کرده : 1,346
تشکر شده 1,252 بار در 369 پست
neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future neda_m has a brilliant future
فعالیت Longevity
3/20 19/20
Today ارسالها
0/5 ssssss357

افسانه جون باشگاه کجا میری نمیدونم چرا تنبلیم میاد پا ندارم واسه رفتن یا کلاس رقص حیلی دوست دارم برم
افسانه (2011-10-21)
پاسخ

کلیدواژه
پیشنهادی , بانوان , بارداری , بدنسازی , برنامه

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 7 (0 عضو و 7 میهمان)

امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump