کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > بیسکوئیت و کوکیز

بیسکوئیت و کوکیز

انواع بیسکوئیت و کوکی ها


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-07, 11:13 AM   #1
simple
کاربر نیمه فعال
 
آواتار simple
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 206
تشکر کرده : 1,326
تشکر شده 3,309 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
simple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss206
پیشفرض بیسکوئیت با آیسینگ

دوست جونا ، این تاپیک رو باز کردم برای اونایی که میخوان بیسکوییت های خوشگلی برای روز عشق درست کنند
مواد لازم( حدود ۵۰ تا ۶۰ تا شیرینی‌ متوسط بهمون میده) .شاید بیشتر

۴۰۰گرم شکر
۴عدد تخم مرغ درشت

۲قاشق چایخوری وانیل
۹۰۰گرم آرد

۴۰۰گرم کره یا مارگارین
( یه مقدار آرد واسه آرد پاشی سطح کارمون)


1.تو یک کاسه بزرگ شکر ، وانیل و تخم مرغ رو قاطی‌ می‌کنیم ، در حد فقط قاطی‌ شدن یعنی‌ هولوحوش ۱ دقیقه با هم زن دستی
2. آرد رو اضافه می‌کنیم و همینطور کره رو و شروع می‌کنیم به هم زدن تا خوب همه مواد با هم قاطی بشند

3. حالا خمیرو رو سطح کارمون میذاریم ( اول باید آرد پاشی کنیم سطح کارمونو) و شروع می‌کنیم به ورز دادن خمیر
4. وبعد از
۳ دقیقه ورز دادن خمیر رو لای یک پلاستیک خوب میپیچونیم و میذاریم تو یخچال واسه ۲ ساعت ( هرچی‌ بیشتر بمونه بهتره)
5. وقتی‌ از یخچال بیرون آوردیم تا خمیر سرده خمیرو باز می‌کنیم
6. و با هر قالبی که دوست داشتید برششون میدیم
7. و میذاریم تو سینی فر. فری که قبلا داغ شده با درجه حرارت
۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد و هولوهوش ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میذاریم بپزه
و وقتی‌ سرد شد میریم واسه تزیینش ( میتونید یه روز قبلش درست کنید شیرینیهاتونو)

رویال ایسینگ با سفیده تخم مرغ مواد لازم :

۲تا سفیده تخم مرغ ( تخم مرغ درشت) ۶۰ گرم
۲قاشق چایخوری آب لیمو ( اگه تازش باشه که خیلی‌ بهتره)
۳پیمانه یا ۳۳۰ گرم پودر شکر یا Icing Sugar( اگه شکرو آسیاب می‌کنید چند بر این کارو انجام بدید تا حسابی‌ یک پودر شکر لطیفی داشته باشیم )
وانیل ۱ قاشق چایخوری


تو یه کاسه بزرگ تخم مرغ و آب لیمو و وانیل رو با هم مخلوط می‌کنیم در حده فقط قاطی‌ شدن واسه ۲۰ تا ۳۰ ثانیه حالا پودر شکر میریزیم و با سرعت کم شروع می‌کنیم به هم زدن تا زمانی‌ که دیدیم حسابی‌ پف کرد و خودشو گرفت .
تا زمانی‌ که بخوایم ازش استفاده کنیم میذاریمش تو ظرف در دار یا روشو با یه دستمال مرطوب میپوشونیم.


. نکته خیلی‌ خیلی‌ مهمی‌ که برای رویال ایسینگ باید همیشه یادتون باشه اینه که هیچ وقت زمانی‌ که تازه درست کردین و هنوز کار تزئین رو شروع نکردین حتی واسه ۱دقیقه تو مجاورت هوا نزارید بمونه چون سریع خشک میشه و دیگه ما نمیتونیم باهاش شیرینی هامنو و کیکمنو تزیین کنیم ، حتما همیشه زمانی‌ که درست کردید و دارید کار تزئین رو انجام میدی روش یک دستمال نخی نمدار میکشید . 2. وقتی‌ خواستید تو یخچال نگهش دارید تو ظرف دردار میزارید و میتونید واسه ۶ ماه تو فریزر نگهش دارید و هر وقت نیاز داشتید میزارید بیرون یخچال تا یخش آب شه و با همزن به مدت یک دقیقه می‌زنیم تا دوباره پف کنه و کیفیت روز اولشو دوباره به دست بیاره
. ما با این رویال ایسینگی که دستورشودادم میتونیم انواع گٔل رز بسازیم ، چون ما برای ساختن انواع گٔل به خصوص گٔل رز : نیاز داریم که رویال ایسینگمون یه مقدار سفت باشه تا خودشو بگیره و گلبرگها ول نشن ، اما اگه بخوایم واسه استفاده از ماسوره و انواع ستاره و یا کاور دادن روی کیک استفاده کنم به این مقداری که رویال ایسینگ درست کردیم یک قاشق غذاخوری آب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا نرمتر بشه اما اگه بخوایم واسه روکش دادن شیرینیها استفاده کنیم باید رویال ایسینگمون حالت روونی داشته باشه به این صورت که هر مقدار رویال ایسینگی که لازم دارید می‌ریزید تو ظرفتونو برای دفعه اول نصف قاشق چایخوری آب اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیمو اگه دیدی هنوز حالت روان نداره باز به همون مقدارآب ‌تا زمانی‌ که دیدیم وقتی‌ که با قاشق یه مقدار رویال ایسینگ رو برمیداریم و وقتی‌ میریزیمش دوباره تو همون کاسه تا ۷ میشمریم و وقتی‌ نزدیک ۷ شدیم رویال ایسینگی که ریختیم ناپدید میشه
یعنی‌ حل شده با رویال ایسینگی که تو کاسه بود .
رنگ مورد نظرمنو وقتی‌ رویال ایسینگ رو درست کردیم اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا رنگ یک دستی‌ به دست بیاریم.


من نصف دستور رو درست کردم و بازم 40تایی شدوشاید هم بیشتر
منبع دستور هم از وبلاگ خوب ژولیت و گابریل است
اینم عکس شیرینی هایم که توو سایت قبلی هم گذاشته بودم
امیدوارم این مطلب براتون مفید باشه
Attached Images
File Type: jpg biscuit-icing1.jpg (89.8 کیلوبایت, 13 views)
File Type: jpg biscuit-ising.jpg (95.2 کیلوبایت, 15 views)
simple آفلاین است   پاسخ با نقل قول
68 کاربر زیر از دوست گرامی simple عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-05-29), 15690 (2013-12-04), Azijam (2012-08-15), azita418 (2014-03-03), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), Bahari (2012-12-29), banoo3 (2012-12-04), baran_84 (2011-10-04), Belfi (2013-01-15), Chef-Sheri (2014-02-19), donya (2013-05-20), elinaz (2011-10-14), gisoo2 (2012-12-07), hamraz (2013-05-16), Hanichef (2013-06-16), Homa2 (2012-12-06), Honey (2012-01-07), Khaleh Mary (2011-02-07), ladyship (2013-09-08), Mahani (2011-02-07), maman khatereh (2013-11-06), marie (2013-09-22), Marjan (2011-02-07), marmar11 (2013-02-10), maryam joon19 (2014-02-21), masi (2011-10-25), Matiiin (2013-04-25), melmel (2013-12-31), Mer3de (2012-07-08), miaayad-hoda (2012-12-04), Nahid59 (2013-05-20), Narges (2011-10-04), Niyaz Chef (2013-05-20), Pana (2012-01-16), Princess (2011-11-19), Rana.Y (2013-01-13), roya* (2013-04-23), Sajedeh (2013-04-24), Sakineh (2013-12-02), Salva (2011-02-07), sara68 (2013-06-16), setayesh66 (2012-12-03), Shamimi (2013-05-20), shirin2 (2011-02-07), Shirinkam (2013-05-11), SHIVA (2011-11-21), signorina (2012-07-04), sogand.sh (2012-01-07), sorour (2013-12-21), فاطمه مهر (2013-08-03), فاطما (2013-03-23), قاشق چوبی (2013-05-26), نادیه (2013-07-30), vanooshe (2013-04-27), veronika (2013-01-09), Vijeh (2014-02-15), zariattari (2012-12-04), آمن گلی (2013-07-03), آشپزخونه سپیده (2012-12-03), افسانه (2011-10-03), الهام 62 (2014-08-03), حمیده25 (2013-12-23), دنیا (2013-05-13), رها62 (2012-12-04), زهره* (2011-02-07), زهرا23 (2013-02-11), سیندرلا22 (2013-07-24), عسل فرفری (2011-02-07)
قدیمی 2011-10-04, 05:41 PM   #2
افسانه
کاربر جدید
 
آواتار افسانه
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 47
تشکر کرده : 5,568
تشکر شده 7,106 بار در 1,111 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
افسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 19/20
Today ارسالها
0/5 sssssss47
پیشفرض پاسخ: بیسکوییت با آیسینگ

خوشمزه و رمانتیک
Attached Images
File Type: jpg ۳۸.jpg (94.9 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg ۳۷.jpg (94.5 کیلوبایت, 2 views)
افسانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
41 کاربر زیر از دوست گرامی افسانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
9876 (2012-06-11), Amitida (2011-11-04), Azijam (2012-08-15), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), baran_84 (2011-10-04), Belfi (2013-01-15), donya (2013-05-20), gisoo2 (2012-12-07), hamraz (2013-05-16), Hanasakura (2011-10-04), Hanichef (2013-06-16), Honey (2012-01-07), Khaleh Mary (2011-10-04), ladyship (2013-09-08), maman khatereh (2013-11-06), Marjan (2011-10-04), marmar11 (2013-02-10), masi (2011-10-25), Matiiin (2013-04-25), miaayad-hoda (2012-12-04), Narges (2011-10-04), Princess (2011-11-19), sahar.dolatabadi (2012-01-08), sara68 (2013-06-01), setayesh66 (2012-12-03), Shirinkam (2013-05-11), SHIVA (2011-11-21), signorina (2012-12-07), sogand.sh (2012-01-07), sorour (2014-04-26), فلونه (2014-02-21), فاطما (2013-03-23), vanooshe (2013-04-27), veronika (2013-01-09), zariattari (2012-12-04), آشپزخونه سپیده (2012-12-03), الهام 62 (2014-08-03), دنیا (2013-05-13), رها62 (2012-12-04), زهرا23 (2013-02-11), سیندرلا22 (2013-07-24)
قدیمی 2012-01-07, 05:31 PM   #3
Princess
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Princess
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 492
تشکر کرده : 4,823
تشکر شده 4,711 بار در 504 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Princess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss492
پیشفرض پاسخ: بیسکوییت با آیسینگ


Easter Egg Cookies


مواد لازم برای کوکی ها :

1 و 1/2 پیمانه آرد
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/4 قاشق چیخوری نمک
1/2 پیمانه شکر ریز
1/4 پیمانه کره (نرم شده )
1قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 تخم مرغ بزرگ

برای آیسینگ کوکی ها :

2 پیمانه پودر قند
3 قاشق غذاخوری شیر بدون چربی
1/4 قاشق چای خوری وانیل
رنگ خوراکی (دلخواه)


طرز تهیه :
اول مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط میکنیم .

در یک کاسه شکر و کره رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن .

سپس وانیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم و در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر و... را کم کم اضافه میکنیم و با سرعت کم میزنیم تا در نهایت خمیر لطیفی بدست بیاد !

خمیر رو 1 ساعت در یخچال قرار میدیم .

بعد از یه ساعت که خمیرو دراوردیم ؛ اونو بین دو ورق پلاستیک میزاریم و با وردنه باز میکنیم (ضخامتش تو دستور اصلی گفته 1/4 اینچ اما خمیر من حدود 2.5 میل ضخامت داشت .)
بعد از اینکه قالب زدیم کف سینی فر رو کاغذ روغنی میزاریم و میچینیم توش !

قبلش باید فر رو با حرارت 190درجه روشن کنیم ... کوکی ها میرن تو فر به مدت 8-10 دقیقه یا تا وقتی که یکمی قهوه ای بشن ... (واسه من بیشتر طول کشید)

*نکته: کوکی ها سایزشون بیشتر میشه پس تو سینی خیلی کنار هم نچینیدشون
*بازم نکته : این بیسکویت مزه کره و اینا نمیده

تهیه آیسینگ : پودر قند و شیر و وانیلو مخلوط میکنیم تا نرم بشن بعد رنگ دلخواهمونو میریزیم توش و بعدش آماده ست ! به همین راحتی
(البته من درست نکردم )

اینم عکس اصلی و عکس کوکی های من :
Attached Images
File Type: jpg Cookie.jpg (56.0 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg Image2119.jpg (92.6 کیلوبایت, 2 views)
__________________
تــ❤ــو و چــ✿ـــشمانتــ ؛

مــ❤ــن و لــ✿ـــبخندمــ ؛


غــ✿ـــوغایے برپاســ✿ـــتــ !


آخرین ویرایش توسط Princess در تاریخ 2012-01-07 انجام شده است
Princess آفلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی Princess عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*sogoli* (2012-02-13), 09111 (2014-01-01), 9876 (2012-06-11), asallll (2012-01-07), Azijam (2012-08-15), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), Belfi (2013-01-15), ChefShadi (2012-01-07), donya (2013-05-20), gisoo2 (2012-12-07), hamraz (2013-05-16), Hanichef (2013-10-03), Honey (2012-01-07), Khaleh Mary (2012-01-11), ladyship (2013-09-08), marie (2013-09-22), marmar11 (2013-04-27), Matiiin (2013-04-25), miaayad-hoda (2012-12-04), Narges (2012-02-14), Neda-V (2012-01-11), Pana (2012-01-16), roya* (2013-04-23), sara68 (2013-06-16), setayesh66 (2012-12-03), signorina (2012-07-04), sogand.sh (2012-01-07), فلونه (2014-02-21), فاطمه مهر (2013-08-03), فاطما (2013-03-23), ماهمون (2012-02-25), vanooshe (2013-04-27), veronika (2013-01-09), zahra.z (2013-04-15), zariattari (2012-12-04), آشپزخونه سپیده (2012-12-03), الهام 62 (2014-08-03), دنیا (2013-05-13), زهرا23 (2013-02-11), سیندرلا22 (2013-07-24)
قدیمی 2012-01-11, 05:07 PM   #4
mozarm
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 5
تشکر کرده : 17
تشکر شده 22 بار در 13 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mozarm در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss5
پیشفرض پاسخ: بیسکوییت با آیسینگ

سلام
من رویال آیسینگ رو با همین دستور درست کردم ولی اصلا سفت نمیشه حتی چند ساعت هم بیرون از یخچال در هوای آزاد گذاشتم و بیسکوییت ها مثل سنگ سفت شد ولی آیسینگ هنوز حالت چسبندگی داشت و نرم بود چرا ؟
س دوم: چطور میتونم بیسکوییت نرمتری درست کنم ؟
mozarm آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی mozarm عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
دنیا (2013-05-14), سیندرلا22 (2013-07-24)
قدیمی 2012-01-11, 05:20 PM   #5
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,382 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss592
پیشفرض پاسخ: بیسکوییت با آیسینگ

مقدار شکر رو کمتر کنید و مقدار کره رو هم کمتر کنید, بیسکوییت نرم تری خواهید داشت
رویال آیسینگ رو با همین دستور درست کردید؟
ضخامت رویال آیسینگ روی بیسکوییت زیاد بود؟
ChefShadi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), donya (2013-05-20), Hanichef (2013-10-03), Honey (2012-07-09), miaayad-hoda (2012-12-04), Narges (2013-10-22), رها62 (2012-12-04), سیندرلا22 (2013-07-24)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, مزه, هالووین, کوکیز, آیسینگ, بیسکوییت, بیسکوئیت, روزمنو, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
بیسکوئیت شکلاتی Benyamin بیسکوئیت و کوکیز 24 2014-03-11 06:41 PM
کرم رویال آیسینگ Sardooneh انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک 8 2014-01-20 04:51 PM
بیسکوئیت تزئینی با آیسینگ به روش ترنزفر Matiiin بیسکوئیت و کوکیز 8 2014-01-19 01:36 AM
بیسکوئیت آبنباتی marmar11 بیسکوئیت و کوکیز 0 2013-02-20 10:11 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:06 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد