کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سوپ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-06, 08:32 PM   #1
elili
کاربر نیمه فعال
 
آواتار elili
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 137
تشکر کرده : 459
تشکر شده 1,189 بار در 155 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
elili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond reputeelili has a reputation beyond repute
پیشفرض سوپ جو

این سوپ خیلی خیلی خوشمزه است و به همه توصیه میکنم حتما بپزن و نوش جان کنن. مطمئن باشید مشتری میشید خانواده من که خیلی خوششون اومد.
مواد لازم:
جو پرک 1 لیوان
هویج :دو عدد متوسط
ذرت : نصف لیوان
قارچ: 6عدد متوسط
جعفری ساطوری شده: به اندازه دو قاشق غذا خوری(البته من نریختم)
سینه مرغ :1 عدد
پیاز و سیر: هرکدوم 1 عدد
خامه و آبلیمو سلیقه ای
مواد لازم برای سس بشامل
آرد : یک قاشق غذا خوری
شیر: یک لیوان
کره: 10 گرم

اول مرغ رو با پیاز و سیر بذارید بپزه و بعد که سرد شد مرغ ریش ریش کنید و پیاز و سیر با پشت قاشق له کنید. آب مرغ بردارید بعدا به مواد اضافه میکنیم. جو بذارید کامل بپزه و بعد هویجٰ و قارچ و آب مرغ رو اضافه کنید وقتی هویج نرم شد(بهتره تو این مرحله که قارچ اضافه کردید در قابلمه روش باشه تا قارچ ها سیاه نشن.) مرغ با سیر و پیاز و جعفری ساطوری و ذرت اضافه کنید( من از کنسرو ذرت استفاده کردم). نمک و آبلیمو به اندازه دلخواه اضافه کنید. در انتها سس بشامل اضافه کنید بذارید یکم بپزه تا غلیظ بشه و قوام بیفته. در انتها وقتی از روی شعله برداشتید میتونید به اندازه دلخواهتون بهش خامه اضافه کنید اما زیاد بهم نزنید چون ممکنه خامه ببره.
واسه درست کردن سس بشامل اول کره رو آب کنید و آرد بهش اضافه کنید یکم که آرد تفت دادید تا بوی خامی نده کم کم شیر را اضافه کنید.
اینم عکسش امیدوارم از طعمش خوشتو بیاد.
Attached Images
File Type: jpg سوپ جو 2.jpg (91.8 کیلوبایت, 20 views)
elili آفلاین است   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از دوست گرامی elili عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-02-06), Azijam (2012-05-18), ღ.ترنم.ღ (2013-12-31), bahareh (2011-08-13), dorsaa (2011-05-19), faranak ghazi (2012-09-09), gisoo2 (2014-05-16), hamraz (2012-05-22), Hanichef (2012-02-07), Hedieh (2012-02-08), jenifer (2011-03-12), Khaleh Mary (2011-03-11), Mahshid (2012-05-12), marie (2014-09-20), mayam (2011-08-07), melmel (2013-07-24), Narges (2011-02-08), NedaBahari (2014-07-07), Niyaz Chef (2013-11-16), prastoo (2012-06-04), Shamimi (2013-07-17), tamana (2013-05-13), Taraneh20 (2014-12-07), قاشق چوبی (2013-12-12), veronika (2013-02-17), zahra66 (2012-12-05), zariattari (2012-05-22), آشپزخونه سپیده (2012-07-31), الیکا (2013-05-26), بوژنه (2014-08-14), حمیده پهلوانپور (2014-09-05)
قدیمی 2011-02-08, 03:50 PM   #2
mary61
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mary61
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 405
تشکر کرده : 2,754
تشکر شده 3,785 بار در 655 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ جو

من این سوپ و با یه بسته جو پرک اماده و یک لیتر شیر پزیدم
Attached Images
File Type: jpg 06022011908.jpg (97.2 کیلوبایت, 0 views)
__________________
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضگان این برحه از تاریخ ما بودیم
mary61 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی mary61 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-03-11), Azijam (2012-05-18), ღ.ترنم.ღ (2013-12-31), bahareh (2011-08-13), dorsaa (2011-05-19), elili (2011-02-08), hamraz (2012-05-22), jenifer (2011-03-12), Khaleh Mary (2011-03-11), mayam (2011-08-07), Narges (2011-02-08), Niyaz Chef (2013-11-16), prastoo (2012-06-04), Sardooneh (2011-02-23), Shamimi (2013-07-17), veronika (2013-02-17), zahra66 (2012-12-05), آشپزخونه سپیده (2012-07-31), الیکا (2013-05-26), بوژنه (2014-08-14)
قدیمی 2011-02-22, 03:36 PM   #3
Ema
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
ارسالها: 11
تشکر کرده : 0
تشکر شده 151 بار در 10 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Ema یک هاله روحانی دور اوستEma یک هاله روحانی دور اوست
پیشفرض پاسخ: سوپ جو

شش قاشق جو پوست کنده را 6 ساعت خیس کنید ( برای زود پز شده میتوانید بعد از خیس خوردن در میکسر خرد کنید) با نیم لیتر آب مرغ بگذارید نیم ساعت بپزد بعد یک عدد هویج را نگینی خرد شده بریزید و در نهایت یک پیمانه و دو قاشق آبلیمو موقع سرو کردن اضافه کنید با جعفری ساطوری میتوانید تزیین کنید.
من برای تسریع کار ، چندبسته های جو را بعد خیس خوردن توی غذا ساز خرد میکنم وتو فریزر میذارم . هر موقع خواستم سوپ درست کنم عرض نیم ساعت آماده است با لعاب عالی.
Ema آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Ema عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aram (2011-03-10), Azijam (2012-05-18), bahareh (2011-08-13), Khaleh Mary (2011-03-11), Marjan (2011-02-22), Niyaz Chef (2013-11-16), Salva (2011-02-22), Shamimi (2013-07-17), soode (2013-06-04), الیکا (2013-05-26)
قدیمی 2011-02-22, 07:06 PM   #4
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,498
تشکر کرده : 9,071
تشکر شده 9,527 بار در 1,654 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ جو

اما جوون ممكنه توضيح بيشتري بدين اين سوب رو با شير درست ميكنيد يا با رب ؟مراحل و مقدار مواد رو هم بيزحمت توضيح بديد و اينكه مثلا 6 قاشق براي جند نفره
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آنلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2013-12-31), Dianna (2013-11-24), Khaleh Mary (2011-03-11), Niyaz Chef (2013-11-16), Shamimi (2013-07-17), الیکا (2013-05-26)
قدیمی 2011-03-11, 11:42 AM   #5
aram
کاربر نیمه فعال
 
آواتار aram
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: سنندج
ارسالها: 284
تشکر کرده : 6,928
تشکر شده 2,744 بار در 281 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
aram has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond reputearam has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ جو

سوپ جو بدون شير
Attached Images
File Type: jpg س.jpg (93.4 کیلوبایت, 2 views)
__________________
ترجيح ميدم جوري زندگي كنم كه انگار خدايي هست و بعد كه بميرم بفهمم كه نيست، تا اينكه جوري زندگي كنم كه انگار خدايي نيست و بعد كه بميرم بفهمم كه هست....!!!
aram آفلاین است   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از دوست گرامی aram عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-05-18), ღ.ترنم.ღ (2013-12-31), dorsaa (2011-05-19), hamraz (2012-05-22), Hanichef (2012-02-07), jenifer (2011-03-12), Khaleh Mary (2011-03-11), Mahshid (2012-05-12), marie (2014-09-20), masi (2011-03-11), mayam (2011-08-07), Narges (2011-04-10), Niyaz Chef (2013-11-16), prastoo (2012-06-04), saeide26 (2014-11-14), Sardooneh (2011-04-10), Shamimi (2013-07-17), Shidak (2011-03-11), toktam (2011-05-19), قاشق چوبی (2012-12-13), veronika (2013-02-17), Vijeh (2012-12-31), zahra66 (2012-12-05), zahrazz (2012-03-11), آشپزخونه سپیده (2012-07-31), الیکا (2013-05-26)
پاسخ

کلیدواژه
جو, خدا, سلامت, سوپ, شير, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 02:13 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد