کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-06, 01:17 AM   #1
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن شاهین شهر
ارسالها: 1,037
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,676 بار در 957 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1037
پیشفرض شیرینی نارگیلی

خب دیگه کم کم باید اماده بشیم برای عید ..!!! کسانی که تجربه ی بیشتری دارن لطفا کمک کنن.


خب برای شیرینی نارگیلی دستورهای زیادی هست ...
اولیش رو از وبلاگ شف طیبه برداشتم ... اما باید بگم زیاد باحال نبود. .. حداقل اصلا مزه ی نارگیلی های بیرون نمیده.


مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 قشق غذاخوری
پودرنارگیل 1 لیوان


فر را روی 170 درجه قرار بدید. سفیده رو بزنید تا کاملا پف کنه و برفی بشه. بعد شکر رو اضافه کنید ( مقدار شکرش کمه و کلا کم شیرین از آب درمیاد. پس بچشیدش و اگه شیرین نبود یه قاشق دیگه بهش اضافه کنید.) و باز هم بزنید تا به کیفیت مرنگ برسید.
حالا پودر نارگیل رو اضافه میکنیم.( کیفیت خمیر رو توی تصویر بهش دقت کنید که شل یا سفت درستش نکنید) چون تخم مرغها سایز استاندارد ندارند و تازه کارها ممکنه نتونند سفیده رو کاملا از زرده جدا کنند و مقدارش کمتر بشه ، امکان شل یا سفت شدنش زیاده . پس نارگیل رو کم کم اضافه کنید و اگه دیدید نارگیل تموم شد و هنوز شله میتونید 1 ق غ شیر خشک اضافه کنید. آرد نریزید که کیفیتش خوب نمیشه.


توی اکثر رسپیها اومده که مواد رو توی قیف بریزید و شکوفه بزنید ولی تجربه به من ثابت کرده که ملون بالر بهترین ابزار برای این کاره! پس با یه ملون بالر مواد رو اسکوپ کنید و اگه نتونستید راحت خارجش کنید کافیه با یه قاشق مرباخوری بزنید زیرش تا بیرون بیاد. ( آیسکریم اسکوپ خیلی برای این شیرینی بزرگه و امکان اینکه مغزپخت نشه زیاده. و تازه توی مهمونی مقرون به صرفه نیست! یه ملون بالر بخرید که همش 1500 تومن بیشتر نیست) الته با دو تا قاشق مرباخوری هم میشه کار کرد ولی چون خمیر سفتی داریم و توی فر هم تغییر فرم نمیده، پس بهتره که قبل از فر خوشگل باشند! البته میتونید توی کف دست هم گلوله اش کنید ولی قبلش باید با قاشق اندازه بگیرید که همه یک اندازه از آب دربیان
توی فر به مدت 15 دقیقه قرار بدید و بعد از خارج کردن از فر 5 دقیقه صبر کنید و بعد از کاغذ جداش کنید. قانونا ( اگه جاییش رو اشتباه انجام نداده باشید) خیلی راحت از کاغذ جدا میشه. توجه داشته باشید که به هیچ وجه کاغذ روغنی رو چرب نکنید چون صد درصد ته شیرینی ها میسوزه!
Attached Images
File Type: jpg IMG_0248.jpg (51.7 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg IMG_0247.jpg (50.0 کیلوبایت, 9 views)

آخرین ویرایش توسط Sardooneh در تاریخ 2011-02-19 انجام شده است
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-10-04), Adeleh (2014-01-27), Afrodit (2011-03-14), andia (2012-08-25), Beauty (2013-10-13), Belfi (2013-02-24), Chef-Sheri (2014-01-21), hamraz (2012-08-07), Hanichef (2013-11-23), Hedieh (2012-03-07), Homa2 (2012-08-07), jenifer (2011-02-06), Mahani (2011-02-06), Mahshid (2013-11-19), mamanasal99 (2012-01-09), marie (2013-12-23), marmar11 (2013-03-07), mary61 (2011-02-06), marzi.kh (2014-03-08), melmel (2014-01-02), M_R_Z_khanomi (2014-05-28), Narges (2011-02-06), nazgoli (2011-02-06), Niyaz Chef (2014-01-22), s1387p (2013-01-06), samiiraa (2012-09-02), Sardooneh (2011-02-06), sarina-kian (2011-02-06), sevda2013 (2014-01-29), SHIVA (2012-03-18), solmaz55 (2014-01-28), tarloon (2012-03-08), ماهمون (2013-12-17), یواشکی (2013-02-24), veronika (2012-11-24), vshab (2011-02-28), z.arghavani (2013-01-29), Zari Joon (2011-04-14), zariattari (2012-12-17), آشپزخونه سپیده (2012-12-17), الهام 62 (2014-01-27), زهرا23 (2013-03-07), شهین (2014-03-08), عسل فرفری (2011-02-06)
قدیمی 2011-02-06, 07:08 AM   #2
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,099
تشکر کرده : 5,416
تشکر شده 17,873 بار در 1,236 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1099
پیشفرض پاسخ: شیرینی نارگیلی

من تا بحال درست نکردم اما دستورهای زیادی که دارم حداقل تو تعداد سفیده زیاد تخم مرغ مشترکن حدودا 6 سفیده ی تخم مرغ رو میخوان و جالب که شیرینی گردویی همین حدود زرده ی تخم مرغ.هر وقت خواستین درست کنین باید 2تاشو بپزین که نه زرده ها هدر بره نه سفیده ها.
مثلا یه دستور:
پودر شکر 2.5 فنجان
پودر نارگیل 2 فنجان
سفیده تخم مرغ 5عدد
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-25), azera (2013-12-26), dila (2011-02-07), hamraz (2012-08-07), Mahshid (2013-11-19), mamanasal99 (2012-01-09), marie (2013-12-23), marmar11 (2013-03-07), mary61 (2011-02-06), marzi.kh (2014-03-12), Niyaz Chef (2014-01-22), SHIVA (2012-03-18), یواشکی (2013-02-24)
قدیمی 2011-02-06, 10:10 AM   #3
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 670
تشکر کرده : 3,021
تشکر شده 9,439 بار در 775 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss670
پیشفرض پاسخ: شیرینی نارگیلی

نقل قول:
ارسالی توسط mary61 مشاهده موضوع
ممنون اقا بنیامین
من یه سوال داشتم یکی دوستام البته تو امریکا از بچه های سایت اشپز ان لاین نارگیلی که درست می کرد گفت یه شیر توش میریزه به اسم Condensed milkاین مواد لازمش بود که برام گذاشته بود

7oz (ounce) nargil
7oz sweetened Condensed milk ke mishe goft ye shiri hast ke shekar dakhelesh hast va kheyli ghalize, dakhele ye ghooti

3 gh ghazakhori ham khameye sobhane
این شیری که گفته بود رو میشه پیدا کرد؟ یا میشه شیر عسلی به جاش استفاده کرد؟
ماری جان condensed milk همون شیر عسلی هست.

evaporated milk شیری هست که ۶۰ درصد آبش رو تبخیر کردن و غلیظ شده ولی‌ شیرین نیست.

butter milk همون دوغ هست. تو اون سایت دیدم یکی‌ نوشته شیر کره ای. که کللن اشتباه هست. دوغ یک در صد چربی‌ هم نداره.


__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-25), Benyamin (2011-02-06), hamraz (2012-08-07), mahmonir (2013-03-09), Mahshid (2013-11-19), marie (2013-12-23), mary61 (2011-02-06), Niyaz Chef (2014-01-22)
قدیمی 2011-02-06, 06:34 PM   #4
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن شاهین شهر
ارسالها: 1,037
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,676 بار در 957 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1037
پیشفرض پاسخ: شیرینی نارگیلی

نقل قول:
ارسالی توسط nazgoli مشاهده موضوع
بنیامین جان ممنون از شیرینی فقط یک سوال شما از چه لیوانی استفاده کردی؟

لیوان های معمولی دسته دار ....!

مثل این که رویا خانم نشون داده ... ! هرجا 1 لیوان گفته شد ...یعنی لیوانی که حدود 125 گرم ارد بگیره ..!

Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-25), Beauty (2013-10-13), hamraz (2012-08-07), Mahshid (2013-11-19), marie (2013-12-23), nazgoli (2011-02-14), Niyaz Chef (2014-01-22), یواشکی (2013-02-24), zariattari (2012-12-17), الهام 62 (2014-01-27)
قدیمی 2011-02-07, 01:39 AM   #5
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 670
تشکر کرده : 3,021
تشکر شده 9,439 بار در 775 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss670
پیشفرض پاسخ: شیرینی نارگیلی

نقل قول:
ارسالی توسط Benyamin مشاهده موضوع
ماهانی شما باترمیلک خوردی ؟
بعضی جاها نوشته برای جایگزین باتر میلک میشه از 1 پیمانه شیر و 1 ق ابلیمو یا سرکه استفاده کرد ! اره اینجوریاست ؟ من یک بار امتحان کردم خوب نشد ..!


بنیامین جون نمیدونم ترکیه رفتی‌ یا نه؟ دقیقا مثل دوغ‌های پاستوریزه و بسته بندی ترکیه هست. با دوغ ترش ما خیلی‌ فرق می‌کنن. غلیظ، بی‌ نمک، بی‌ طعم. و واقعیتش اصلا خوشمزه نیستن. یعنی‌ با تجربه ما که از دوغ داریم اصلا نمیخونن. ما یه حسن اَیرانچی (اَیران یعنی‌ دوغ) داشتیم تو شهرمون، که این آقا یه دوغ‌هایی‌ درست میکرد دو لیتر میخوردی بازم سیر نمیشدی. ولی‌ دوغ‌های سایر ممالک اصلا این طوری نیستن، فقط واسه آاش دوغ یا کیک اینا خوبه نه واسه خوردن.


__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-25), hamraz (2012-08-07), Mahshid (2013-11-19), marie (2013-12-23), Niyaz Chef (2014-01-22)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, نارگیلی, کیک, خدا, شیرینی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 148 2014-06-28 02:52 PM
شیرینی قلقلی نارگیلی neda انواع شیرینی تر و خامه ای 8 2013-06-12 08:05 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:59 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد