![]() |
|
قلاب بافی برای کودکان قلاب بافی و مدل های مناسب برای کودکان |
![]() |
|
امکانات | حالات نمایش |
![]() |
#1 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,637
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دوستان هنرمندآموزش کلاههای پسرانه با قلاب و نقشه بافتشون و اگر توضیحی دارند رو اینجا بزارین.
عکس کلاه پسرامو تو تاپیک بافتنی هایی که خودمون بافتیم گذاشته بودم اما دیدم چون این مدل کار تلفیقی از قلاب و دومیله و برای تزیین کار که قسمت مهم کار هم هست از قلاب استفاده شده و به درخواست دوست خوبمون آراز جون روش بافت کلاه بچه هامو اینجاهم میزارم. ![]() این مدل اصلیه که الگوی من بود. اول یک کلاه بادومیل به اندازه سرشون بافتم شما میتونین با قلاب ببافین.بعد به اندازه پهنای قسمت رو گوشی از لبه کلاه دونه گرفتم. دونه ها حتما باید فرد باشند که وقتی در هر رج سه دونه وسط رو یکی میکنی تعداد دونه ها کم بشه تا به اندازه مورد نظر و به شکل سه گوش برسه. برای چشمها با قلاب ونخ رنگ سفید شروع کردم درست مثل بافت لیف و هر چندتا پایه که میبافتم یک پایه هم اضافه میکردم تا بافتم جمع و به اصطلاح کاسه ای نشه. یکیشو بافتم تموم شد و دومی رو در رج آخر به اولی وصل کردم. برای بینی هم از قلاب و نخ رنگ زرد استفاده کردم. ابتدا به اندازه ای که میخواستم پهنای بینی باشه زنجیره زدم و رج بعد روی همه زنجیره ها پایه کوتاه زدم.از رج بعدی از هر طرف یک پایه کوتاه کمتر زدم تا شکل مثلث رو به خودش بگیره و در آخر برای تمیزی بیشتر دور تا دور بینی رو بافت نامرئی زدم. گوشها راهم درست مثل چشمها بافتم فقط با این تفاوت که به از سه رج دیگه پایه اضافه نکردم تا حالت کاسه به خودش بگیره.بعد داخل گوشها رو از الیافی که داخل عروسکهای بافتنی و .... رو پر میکنن پر کردم و به دو طرف کلاه در جای گوشها کوک زدم. جای چشمها و بینی را هم مشخص کرده و خیلی معمولی کوک زدم یعنی اصلا نخم رو نکشیدم تا چین نیفته. سپس دو عدد دکمه در وسط جای چشمها دوختم. سرانجام اندازه بلندی بند آویز های (به دلخواه هر اندازه که خواستین میتونه باشه) کلاه رو دوبرابر کرده(از دو رنگ سفید و مشکی استفاده کردم)و از میان بافت رو گوشی کلاه عبور داده و شروع به گیسباف معمولی کردم. نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه اما هر جا سوالی داشتی در خدمتم. آخرین ویرایش توسط مامان <باران> در تاریخ 2013-10-07 انجام شده است |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر خیلی فعال
![]() تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: زیر آسمون البرز
تشکر کرده : 10,637
تشکر شده 18,471 بار در 2,279 پست
Tagged: 3 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 45,502
تشکر شده 21,743 بار در 952 پست
Tagged: 0 Thread(s)
![]()
اينم يك كلاه ساده براي پسرم بافتم
![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از دوست گرامی veronika عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
![]() |
#4 |
کاربر جدید
![]() تاریخ عضویت: Dec 2013
موقعیت: شيراز
تشکر کرده : 510
تشکر شده 1,450 بار در 73 پست
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
كلاه بافتني به همراه آموزش آن
http://upload7.ir/images/05758540834337843971.jpg http://upload7.ir/images/34843956490434073365.jpg
![]() |
#5 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Feb 2012
تشکر کرده : 8,426
تشکر شده 10,561 بار در 930 پست
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
کلیدواژه |
قلاب, کلاه, پسرانه, آموزش, بافت |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آموزش بافت کلاه دختر بچه با قلاب | مامان <باران> | قلاب بافی برای کودکان | 25 | 2017-01-01 06:15 PM |
آموزش بافت کیف با قلاب | مامان <باران> | دنیای قلاب بافی (کاردستی، تزئینی، فانتزی و ...) | 37 | 2015-09-09 02:52 PM |
آموزش بافت شال گردن با قلاب | مامان <باران> | قلاب بافی برای بانوان | 13 | 2014-11-08 02:40 PM |
آموزش بافت پاپوش نوزاد (دومیل) | *Zarri* | بافتنی برای کودکان | 7 | 2014-08-15 07:18 PM |
آموزش بافت گلهای قلاب بافی شده | سیندرلا22 | دنیای قلاب بافی (کاردستی، تزئینی، فانتزی و ...) | 3 | 2013-07-10 11:52 AM |
|