کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > انواع خوراک با ماهی، میگو و ...

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-02-01, 12:08 PM   #1
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,100
تشکر کرده : 5,424
تشکر شده 18,039 بار در 1,237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض

میگو های پفکی من.
نمیدونستم کجا باید بذارمشون

میگو پفکی
مواد لازم به ازای 2نفر

میگو پاک کرده 250گرم
آرد سفید به میزان لازم
آرد جوجه سوخاری با ادویه مخصوص(من از مارک ونوشه درستیدم که خیلی خوش طعمه)
تخم مرغ 2عدد
زعفران چند پر
روغن مخصوص سرخ کردن
سیب زمینی سرخ شده برای تزیین

میگوها رو که پاک کردید حتما رگ کمرش رو بگیرید بشویید و روشون مقداری نمک بپاشید.البته این پودر جوجه سوخاری ها نمک دارن پس دقت کنید در مصرف نمک.چون این روده و محل تجمع زایدات دفعی میگو هستش. روش کار مانند شنیسل هستش اما میتونین روش و خمیر فیش اند چیپس رو هم برای این کار استفاده کنید.

تخم مرغ رو به همراه زعفران خوب بزنید.زعفران بوی زخم میگو را گرفته و به خوش طعم شدن اون کمک شایانی میکنه.(برای سرخ کردن ماهی هم زعفران پودر شده رو با مخلوط ارد و ادویه هاتون قاتی کنین و بعد ماهی رو توش بزنید و سرخ کنید.)

میگوهای اماده رو در رد سفید غلطانده سپس در مخلوط تخم مرغ و زعفران زده و اغشته میکنیم و نهایتا در پودر جوجه سوخاری اماده میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.نیاز به روغن فراوان نیس.
شعله رو پایین بیارید و اجازه بدین در حرارت پایین میگوها بپزن و هم اینکه طلایی بشن.اگه حرارت زیاد باشه ارد میسوزه و جالب نمیشه.

این غذا باسس و سیب زمینی سرخ شده و صد البته سبزی خوردن خوش طعم و خوش مزه میشه.

اگر مایل باشین از روش فیش اند چیپس برای میگوهای پفکی تون استفاده کنید:

آرد سفید 4قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه فوری 1قاشق مربا خوری سر پر
شکر 1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
آب ولرم 1/4 پیمانه(بسته به نوع ارد که رطوبت گیریش چقدر باشه)
ادویه،زعفران و هرچی دوس داشتین برای برطرف کردن بوی میگو

در ظرفی ارد سفید +خمیر مایه+شکر و نمک+ ادویه ها و زعفران رو مخلوط میکنیم و اونقدر اب ولرم روش میریزیم که خمیری به غلظت ماست بهمون بده. سرش رو میذاریم حدود یک ربع بمونه تا حجیم بشه و خوب پف کنه.البته هرچی خمیر مایه تازه تر بشه ور اومدن بیشتر و سریعتر صورت میگیره و بالعکس.
خمیر که اماده شد خیلی ساده ست دیگه.میگوها رو در این خمیر زده و خوب بهش اغشته میکنیم و بعد در روغن داغ که باید نسبتا فراوان باشه سرخش میکنیم با حرارت کم.

این عکس پایین به طریقه ی فیش ان چیپس و عکس بالا به روش خودم هست.میبینید که تفاوت چندانی ندارند

نوش جان
Attached Images
File Type: jpg DSC03183.jpg (94.6 کیلوبایت, 16 views)
File Type: jpg DSC03184.jpg (93.8 کیلوبایت, 11 views)

آخرین ویرایش توسط Shidak در تاریخ 2012-01-28 انجام شده است
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Afrodit (2011-06-20), ღ.ترنم.ღ (2012-12-29), dorsaa (2011-02-02), elize (2012-08-10), hamraz (2012-07-10), jenifer (2011-02-01), leili (2012-01-27), Mahani (2011-04-19), Mahshid (2012-05-05), Marjan (2011-02-03), marmar11 (2013-02-17), mary61 (2011-02-01), melmel (2013-01-08), miaayad-hoda (2012-12-29), muniekita (2011-07-28), Nahid59 (2013-12-16), Narges (2011-02-03), NedaBahari (2014-10-15), Nelda (2011-02-02), Shidak (2011-02-03), solmaz55 (2013-11-08), sorour (2013-12-02), toktam (2011-02-03), فاطیما (2012-01-02), veronika (2013-06-10), تمشك (2011-02-03), سحرناز (2011-06-12)
قدیمی 2011-03-12, 11:10 AM   #2
سایان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایان
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: پشت هیچستان
ارسالها: 208
تشکر کرده : 1,471
تشکر شده 2,892 بار در 266 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: میگو پفکی

این دستور واقعا عالیه و میگو بوی بد هم نمیده

مواد لازم :

ميگو 1 كيلو

پياز يك عدد ( درشت )

آرد 3/2 ليوان

آبليمو يك قاشق سوپخوري

ماست دو قاشق سوپخوري
زعفران نصف قاشق چايخوري

تخم مرع يك عدد

نمك مقدار لازم

بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري

فلفل مقدار لازم



--------------------------------------------------------------------------------

طرز تهيه :



ابتدا ميگو را پوست كنده ، شسته و سپس درون آب پياز ( يك عدد پياز درشت را پوست كنده رنده كرده و آن را بين دو دست فشرده و آب پياز را درون يك ظرف مي ريزيم ) با مقداري آبليمو و فلفل سياه ريخته و مخلوط مي كنيم . در ظرف را بسته و يك ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم . مايع مخصوص ميگو پفكي را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بيكينگ پودر و نمك تهيه مي كنيم ( مايع نبايد زياد سفت يا شل باشد ، در صورتيكه مايع سفت شد با اضافه كردن كمي ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست مي كنيم ) سپس ميگوها را از آب پياز خارج كرده و داخل مايع ريخته ، مخلوط كرده و در ظرف را گذاشته و نيم ساعت درون يخجال قرار مي دهيم .

يك ظرف كوچك ( براي اينكه روغن بايد تمام سطح ميگو را بگيرد ) نچسب را روي حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ريخته و مي گذاريم داغ شود ، پس از اينكه روغن كاملاً داغ شد حرارت را پائين كشيده و ميگوها را يكي يكي داخل روغن مي ريزيم وقتي يك طرف آن طلايي شد ، ميگو را بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود ، ضمناً حرارت بايد طوري باشد كه روغن نسوزد .
Attached Images
File Type: jpg 8l4.jpg (94.8 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg meigooo.jpg (92.1 کیلوبایت, 15 views)
__________________
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به قعر دریا ببرند،آن ماهی آسوده که همیشه در سطح آب می بینی مرده است...!
سایان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی سایان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-03-12), afarin08 (2011-03-12), Afrodit (2011-06-20), ღ.ترنم.ღ (2012-12-29), dorsa_68 (2013-03-09), elize (2012-08-10), farinaz3 (2014-07-02), gone with the wind (2011-12-02), hamraz (2012-07-10), Hanasakura (2011-03-12), Honey (2012-07-22), jenifer (2011-03-12), Khaleh Mary (2011-04-05), leili (2012-01-27), Mahani (2011-04-19), Mahsan (2012-08-07), Mahshid (2012-05-05), Marjan (2011-03-12), marmar11 (2013-02-17), mary61 (2011-03-12), marzi.kh (2013-12-09), melmel (2013-01-08), miaayad-hoda (2012-09-16), muniekita (2011-07-28), Nahid59 (2013-12-16), Narges (2011-03-12), NedaBahari (2014-10-15), Neshat (2011-10-20), roya* (2013-04-24), Sardooneh (2011-07-27), selin (2011-12-02), Shidak (2011-03-12), soode (2013-10-28), sorour (2013-12-02), toktam (2011-04-05), فاطمه مهر (2014-04-22), فاطیما (2012-01-02), veronika (2013-06-10), الهام 62 (2014-06-22), زهره* (2011-03-13)
قدیمی 2011-03-12, 02:52 PM   #3
*Darya*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Darya*
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 338
تشکر کرده : 5,457
تشکر شده 1,662 بار در 348 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: میگو پفکی

واییی سایان جون دلم آب شد خیلی خوشمزه و خوشکله
حالا این سس که کنارش گذاشتید چی هست؟
__________________
الهی ، تو چه بی انتها میبخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوئیم . . .
*Darya* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی *Darya* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
faezehBanoo (2014-01-01), hamraz (2012-07-10), marzi.kh (2013-12-09), فاطیما (2012-01-02), veronika (2013-10-19), سایان (2011-03-12)
قدیمی 2011-03-12, 05:38 PM   #4
سایان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایان
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: پشت هیچستان
ارسالها: 208
تشکر کرده : 1,471
تشکر شده 2,892 بار در 266 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: میگو پفکی

دریا جان من معمولا مایونز و با چیزای دیگه قاطی میکنم مثلا با سس فرانسوی و آبلیمو و فلفل و ریحون خشک ممکنه بهش کمی خردل یا کچاپ هم بزنم .به هر حال بهتره مزش کمی تند و ترش باشه
__________________
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به قعر دریا ببرند،آن ماهی آسوده که همیشه در سطح آب می بینی مرده است...!
سایان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی سایان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
elize (2012-08-10), farinaz3 (2014-07-02), lela (2012-02-19), solmaz55 (2013-11-08), فاطیما (2012-01-02), veronika (2013-06-10), آييريا (2012-03-24)
قدیمی 2011-03-15, 02:56 PM   #5
سایان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایان
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: پشت هیچستان
ارسالها: 208
تشکر کرده : 1,471
تشکر شده 2,892 بار در 266 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: میگو پفکی

میگوی جدید با پودر جدید دقیقا مثل سوخاری های بیرون شد
Attached Images
File Type: jpg 047.jpg (55.3 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg 0257.jpg (87.3 کیلوبایت, 7 views)
__________________
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به قعر دریا ببرند،آن ماهی آسوده که همیشه در سطح آب می بینی مرده است...!
سایان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی سایان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-04-05), Afrodit (2011-06-20), ღ.ترنم.ღ (2012-12-29), Beauty (2013-06-26), elize (2012-08-10), faezehBanoo (2014-01-01), farinaz3 (2014-07-02), hamraz (2012-07-10), jenifer (2011-04-05), Khaleh Mary (2011-04-05), lela (2012-02-19), Mahani (2011-04-19), Mahshid (2012-05-05), marmar11 (2013-02-17), marzi.kh (2013-12-09), miaayad-hoda (2012-12-29), muniekita (2011-07-28), Nahid59 (2013-12-16), Narges (2011-04-04), nazanin_71 (2014-10-25), NedaBahari (2014-10-15), Neshat (2011-10-20), pariya (2011-03-16), roya* (2013-04-24), Sardooneh (2011-06-13), selin (2011-12-02), setayesh66 (2012-08-03), sogand.sh (2011-12-02), solmaz55 (2013-11-08), soode (2013-10-28), sorour (2013-12-02), toktam (2011-04-05), فاطیما (2012-01-02), veronika (2013-06-10), الهام 62 (2014-06-22), زهره* (2011-03-16), سیندرلا22 (2013-01-04)
پاسخ

کلیدواژه
میگو, ماست, مزه, پفکی, برنج, خردل, سوپ, سوخاری

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 9 (0 عضو و 9 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
قارچ سوخاری Yekta پیش غذا و فینگر فود 37 2014-06-24 01:08 PM
فارفاله میگو با سس قارچ MaarMaar انواع خوراک با ماهی، میگو و ... 1 2012-09-15 12:35 AM
میگو - روش تشخیص مقایسه‌ای میگو سالم‌ و فاسد Marjan ریزه کاری های خانه داری 2 2011-09-13 01:17 PM
تست کاپ میگو mary61 پیش غذا و فینگر فود 1 2011-02-09 10:18 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 11:53 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد