کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع نان > خمیر ها

خمیر ها

خمیرهای سنتی، شور و شیرین


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-22, 12:25 PM   #1
toktam
کاربر جدید
 
آواتار toktam
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,913
تشکر شده 6,702 بار در 1,668 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
toktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض خمیر پیراشکی برای توی فر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ......................................... ١ ق غ

خمیر مایه ........................................... ١ ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر .................................................. . نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر .................................................. . ٣ ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

دستور از ترلان کافه

***توضیحات: این خمیر خیلی پف می کنه و واقعا لطیفه اما خیلی قابلیت شکل گیری نداره
یعنی اگه می خواهید پیراشکی ها رو به شکلهای خاص بپیچید بدونین نا امید میشین
چون خیلی پف میکنه بعد از پختی شکلی که بهش دادین از بین میره!
Attached Images
File Type: jpg ghif!.jpg (51.4 کیلوبایت, 23 views)
toktam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*عاطفه* (2011-01-13), afarin08 (2011-05-23), Afrodit (2011-04-01), Azijam (2012-01-23), ღ.ترنم.ღ (2012-07-04), Belfi (2013-06-18), dila (2011-06-03), Fatemeh1 (2011-04-01), Hanasakura (2011-04-02), Hanichef (2012-08-26), khanjon (2012-08-08), marmar11 (2013-06-18), Narges (2011-02-06), nazgoli (2011-01-09), parisa.j (2012-08-10), Roham (2012-06-05), samar (2014-07-05), sara mamani (2012-12-15), Sepnta (2012-12-30), Shidak (2011-04-01), somijoon (2011-09-22), Tara8930 (2013-09-08), torkan (2013-09-17), veronika (2013-12-04), zariattari (2013-06-18), آشپزخونه سپیده (2013-04-15), بادصبا (2011-01-11), ستاره خانم (2013-10-11)
قدیمی 2010-12-22, 12:33 PM   #2
toktam
کاربر جدید
 
آواتار toktam
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,913
تشکر شده 6,702 بار در 1,668 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
toktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض Re: خمیر پیراشکی برای توی فر

دستور شماره 2

مواد لازم:

آرد سفید..................................... ٣ لیوان

شیر خشک ................................. ٣ ق غ

خمیر مایه .................................... ١ ق غ

بکینگ پودر ................................... ١ ق م

شکر ........................................... یک و نصف ق غ

نمک ............................................ نصف ق چ

روغن زیتون یا کره آب کرده ................ ٣ الی ۴ ق غ

آب ............................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

خمیر مایه و شکر رو روی نصف لیوان آب ولرم بپاشید و بذارید عمل بیاد.

آرد، بکینگ پودر، نمک و شیر خشک رو با هم ترکیب کنید. روغن زیتون (یا کره آب کرده) رو به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم بریزید و با دست شروع کنید به ورز دادن و همزمان آب رو اضافه کنید و خمیرتون رو چنگ بزنید. اونقدری آب اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه. (من تقریباً ١ و ۴/١ لیوان آب ریختم)

وقتی خمیر درست شد روش رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً ١ ساعت استراحت کنه.


بازم دستور از ترلان کافه
***این خمیر به لطافت اون یکی نیست اما بازم خیلی خوشمزه است و خوبیش اینه که میشه قشنگ بهش شکل داد
Attached Images
File Type: jpg pirashki sadaf.jpg (31.6 کیلوبایت, 20 views)
toktam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*عاطفه* (2011-01-13), afarin08 (2011-05-23), Afrodit (2011-04-01), Azijam (2012-01-23), ღ.ترنم.ღ (2012-07-04), Belfi (2013-06-18), Fatemeh1 (2011-04-01), Hanichef (2012-08-26), khanjon (2012-08-08), marmar11 (2013-06-18), Mer3de (2012-07-04), Narges (2011-02-06), parisa.j (2012-08-10), Roham (2012-06-05), samar (2014-07-05), sara mamani (2012-12-15), Shidak (2011-04-01), Tara8930 (2013-09-08), torkan (2013-09-17), veronika (2013-12-04), zahra66 (2012-08-29), zariattari (2013-06-18), آشپزخونه سپیده (2013-04-15), بادصبا (2011-01-11), ستاره خانم (2013-10-11)
قدیمی 2011-04-01, 09:44 PM   #3
baran_84
کاربر جدید
 
آواتار baran_84
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: tehran
ارسالها: 87
تشکر کرده : 2,607
تشکر شده 1,232 بار در 168 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
baran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant futurebaran_84 has a brilliant future
پیشفرض پاسخ: خمیر پیراشکی برای توی فر

ببخشید این سوال رو می پرسم ولی اگرخمیر مایه استفاده نکنم تو خمیر خیلی بد میشه ؟ من برای فردا می خوام درست کنم ولی هرچی گشتم خمیر مایه پیدا نکردم
baran_84 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی baran_84 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-10), veronika (2013-12-04), آشپزخونه سپیده (2013-04-15)
قدیمی 2012-07-04, 02:49 PM   #4
Mer3de
کاربر جدید
 
آواتار Mer3de
 
تاریخ عضویت: Jun 2012
موقعیت: در سایت روزمنو
ارسالها: 48
تشکر کرده : 369
تشکر شده 677 بار در 52 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: خمیر پیراشکی برای توی فر

نقل قول:
ارسالی توسط baran_84 مشاهده موضوع
ببخشید این سوال رو می پرسم ولی اگرخمیر مایه استفاده نکنم تو خمیر خیلی بد میشه ؟ من برای فردا می خوام درست کنم ولی هرچی گشتم خمیر مایه پیدا نکردم
باران جان خمیر مایه باعث میشه خمیرت حالت نون بگیره به خودش

از نانوایی محل میتونی بگیری من همیشه همین کارو میکنم
برای نانوایی ها بهتر از عطاری هاست جون اونا مصرف روزانه دارن برا همین مایه خمیرشون تازه ست
بعدم حتما توی یخچال نگهش دار
Mer3de آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Mer3de عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-07-04), ღ.ترنم.ღ (2012-07-04), veronika (2013-12-04)
قدیمی 2012-12-30, 01:04 PM   #5
sama jan
کاربر فعال
 
آواتار sama jan
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: خونه ی عشق...
ارسالها: 1,800
تشکر کرده : 8,519
تشکر شده 20,285 بار در 2,114 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond reputesama jan has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: خمیر پیراشکی برای توی فر

مواد لازم برای خمیر :
آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر
آب ولرم نصف استکان
شکر یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ
شیر ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
روغن مایع ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
نمک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :
مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .
آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .
روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .
خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .
__________________

در جهان تا میتوانی ساده و یکرنگ باش
قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است
sama jan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی sama jan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marjan jan (2014-08-21), marmar11 (2013-06-18), Nahid59 (2012-12-30), Sepnta (2012-12-30), Tara8930 (2013-09-08), torkan (2013-09-17), veronika (2013-12-04)
پاسخ

کلیدواژه
فر, پیراشکی, توی, خمیر, روزانه


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
پیراشکی کرمدار و ساده maya1050 شیرینی های سنتی و کلوچه ها 96 2014-08-13 10:15 AM
طناب زدن ، یک روش عالی برای سوزاندن چربی ها ! Marjan ورزش 14 2013-04-21 10:30 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:14 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد