کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > دسرهای سنتی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-07-24, 12:09 PM   #1
veronika
کاربر فعال
 
آواتار veronika
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 873
تشکر کرده : 44,334
تشکر شده 20,813 بار در 950 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
veronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond repute
new02 خاگينه خرما

خاگينه خرما يكي از غذا هاي سنتي شهر زنجان براي شب يلدا است.اما با توجه به پر انرژي و مقوي بودن آن; ميتوانيد از آن به عنوان سحري در ماه رمضان براي تامين كالري روزه داران صبور استفاده كنيد.

منبع:مجله ساناز و سانيا

مواد لازم:
روغن مايع/2قاشق سوپ خوري
خرما(شسته و بدون هسته)400 گرم
هل( پودر شده)1 قاشق چاي خوري
دارچين(پودر شده)1قاشق چاي خوري
گردو(خرد شده)100گرم
تخم مرغ/ 4تا 5 عدد
وانيل/1/8قاشق چاي خوري
ماست/1/3پيمانه
بكينگ پودر/1قاشق سوپ خوري
آرد گندم (الك شده)45گرم
پسته( پودر شده)3 قاشق سوپ خوري
شربت گرم

مواد لازم براي شربت:
شكر نرم و دانه ريز/400 گرم
زعفران( سائيده شده و حل شده در آب)2قاشق سوپ خوري
آب/1پيمانه

روش تهيه خاگينه:
فر را از 15 دقيقه قبل روي حرارت 180 درجه سانتي گراد گرم كنيدتابه تفلون به ابعاد 30 *25سانتي متري را با روغن مايع چرب كنيد
خرما را از چرخ گوشت رد كنيد سپس به همراه هل+دارچين+گردو+روغندر ظرفي كاملا مخلوط
كنار بگذاريد
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفي ديگر با همزن دستي كاملا مخلوط كنيد و وانيل را اضافه كنيد
ماست و بكينگ پودر را در ظرف ديگري با هم مخلوط كنيدسپس آن را به مخلوط تخم مرغ
اضافه كنيد
آرد رابه مخلوط بالا اضافه كنيدوهم بزنيدتا مواد صاف ويك دست شود(در صورت نياز از صافي كمي درشت ردكنيد)
مخلوط بالا را در تابه چرب شده بريزيدسپس آن را به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر بگذاريد
پس از اين مدت خاگينه را از فر بيرون بياوريد روي آن را به وسيله كاردك با مخلوط خرما بپوشانيد سپس روي آن را پودر پسته بپاشيدخاگينه را از يك طرف رول كنيد وشربت گرم را روي آن بريزيدو پس از سرد شدن آن را برش دهيد

روش تهيه شربت
يك پيمانه آب وشكر را در قابلمه مناسب بريزيد وروي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشدوشكر در آب حل شود.سپس زعفران را اضافه كنيد بعد از يكي دو جوش آن را از روي حرارت برداريد.

خاگينه خرما را ميتوان قبل از اضافه كردن شربت به مدت 24 ساعت در ظرف در بسته داخل يخچال نگهداري كنيد.

نكته
تجربه خودم اينكه من همه شربت رو براي خاگينه استفاده نكردم چون خيلي شيرين مي شد من فقط چند تا قاشق ازشربت روي خاگينه ريختم.
Attached Images
File Type: jpg DSC03086-001.jpg (39.8 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg DSC03089-001.jpg (49.6 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg DSC03090-001.jpg (46.1 کیلوبایت, 1 views)
veronika آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی veronika عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-24), *ati* (2013-11-17), *Zarri* (2013-07-25), Adeleh (2013-07-28), hasty7 (2013-07-24), Liliom (2013-10-31), Mahshid (2013-07-24), mamaneasal (2013-07-24), mehrnaz salmani (2013-07-26), melmel (2013-07-24), Nahid59 (2013-07-25), niya65 (2013-11-16), Pari65 (2013-07-24), pooan (2013-07-24), ROSHAN (2013-07-27), Sarashpaz-Sepideh (2014-07-21), Sepnta (2013-07-24), setayesh66 (2013-07-24), Simin1 (2013-07-24), surme (2013-07-24), فاطمه مهر (2014-05-16), کرشمه (2013-07-24), zahra_a (2013-07-24), ایلار جون (2013-07-24), بانوی کوچک (2014-10-31), باران78 (2013-07-24), زهرا23 (2013-07-26), سیندرلا22 (2013-07-24), شبهای تهران (2013-07-25)
پاسخ

کلیدواژه
خاگينه, خرما


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خرما توپی Salva شیرینی های سنتی و کلوچه ها 48 2014-10-15 07:54 PM
رولت خرما ღ.ترنم.ღ شیرینی های سنتی و کلوچه ها 4 2014-07-28 12:37 AM
كاپ كيك خرما باران78 مافین، کیک فنجانی و یزدی 6 2014-07-16 08:13 PM
شیرینی ارده و خرما باران78 شیرینی های خشک مدرن 8 2013-10-23 04:28 PM
مراحل بسته‌بندي خرما به روش كاملاً نوين (جهرم) beheshteh گزارش های تصویری 7 2011-07-04 08:50 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:35 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد