مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های گیلان و مازندران

غذاهای استان های گیلان و مازندران

گیلان، مازندران و گلستان


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-29, 09:48 AM   #1
maya1050
کاربر نیمه فعال
 
آواتار maya1050
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 203
تشکر کرده : 1,068
تشکر شده 1,773 بار در 234 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
maya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss203
new03 زیتون پرورده

مواد لازم:
زيتون بدون هسته : حدودآ200 گرم
سبزی معطر (چوچاق و خالواش ):حدود دو قاشق غذا خوری (میشه از نعنا و گشنیز هم استفاده کرد )
سير رنده شده سه - چهار حبه
گردو سابيده شده 50 گرم
رب انار يك قاشق غذاخوري
آب انار ترش نصف پيمانه
نمك و گلپر به مقدارلازم
دانه انار نصف پيمانه (اختیاری )
طرز تهیه :
سبزی معطر مولینکس شده را با سیر و گردو و اب انار ترش و رب انار ترش که با یک قاشق آب
رقیق شده و نمک و گلپر با هم مخلوط میکنیم و زیتون را هم به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم دو تا سه ساعت بماند تا مواد به خورد زیتون برود
میتوانیم زیتون پرورده را در شیشه دربسته و داخل یخچال نگهداری کنیم
Attached Images
File Type: jpg DSC01004.JPG (75.0 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg DSC01014.JPG (88.7 کیلوبایت, 2 views)
__________________
الهی ... گاهی ... نگاهی ...
maya1050 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی maya1050 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-01-29), Afrodit (2011-04-20), andia (2012-08-30), arman486 (2012-09-23), Azijam (2012-05-14), Fatemeh1 (2011-04-20), hamraz (2012-08-07), Hanasakura (2011-01-29), Khaleh Mary (2011-04-20), Mahani (2011-01-29), mami ghazal (2012-05-15), Marjan (2011-01-29), Monira (2011-06-12), Narges (2011-04-20), narges0 (2012-04-22), neda (2011-04-20), rasa (2011-04-19), Salva (2011-01-29), selin (2011-12-01), sodabeh (2013-01-24), solmaz55 (2013-05-10), surme (2013-10-29), قاشق چوبی (2012-11-06), مهتاب (2011-01-29), veronika (2013-09-26), zariattari (2012-11-06), افسانه (2011-04-20), خاطره علی (2013-11-23), شبنم 71 (2012-11-07), عسل فرفری (2011-01-29)
قدیمی 2011-04-20, 07:37 PM   #2
afarin08
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 607
تشکر کرده : 9,140
تشکر شده 3,642 بار در 578 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
afarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond reputeafarin08 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss607
پیشفرض پاسخ: زیتون پرورده (گیلان و مازندران)

زيتون بايد سبز باشه يا از ترشي زيتون ميشه استفاده كرد؟؟؟؟
afarin08 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی afarin08 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-30), Azijam (2012-05-14), Fatemeh1 (2011-04-20), hamraz (2012-08-07), mamaneasal (2013-07-23), narges0 (2012-04-22), surme (2013-10-29), veronika (2013-09-26), شبنم 71 (2012-11-07)
قدیمی 2011-04-20, 07:53 PM   #3
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,773
تشکر کرده : 20,820
تشکر شده 26,260 بار در 2,036 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1773
پیشفرض پاسخ: زیتون پرورده (گیلان و مازندران)

آفرین جان زیتون پرورده من همش با زیتون سبز دیدم و ترش هم نباید باشه چون خوشمزگی ان با ترشی رب انار است پس باید ساده باشه یا کمی نمکزده
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-04-20), andia (2012-08-30), hamraz (2012-08-07), mamaneasal (2013-07-23), Narges (2011-04-20), selin (2011-12-01), sodabeh (2013-01-24), surme (2013-10-29), فاطیما (2012-01-30), veronika (2013-09-26), شبنم 71 (2012-11-07)
قدیمی 2011-04-20, 08:48 PM   #4
neda
کاربر جدید
 
آواتار neda
 
تاریخ عضویت: Mar 2011
موقعیت: tehran
ارسالها: 72
تشکر کرده : 1,254
تشکر شده 570 بار در 85 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
neda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to beholdneda is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
1/20 19/20
Today ارسالها
0/5 sssssss72
پیشفرض پاسخ: زیتون پرورده (گیلان و مازندران)

سلام به همگی من یه سوال دارم فقط تورو خدا بهم نخندینا
چرا وقتی از بیرون زیتون پرورده میگیریم اون مواد روش تقریبا رنگش روشنه ولی وقتی خودم درست میکنم تیره میشه؟ به خاطره رب انارشه؟ یا گردو؟
__________________
بودنت بزرگترین و ادامه دار‌ترین معجزهٔ روز‌هایم است ...
neda آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی neda عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-30), Azijam (2012-05-14), hamraz (2012-08-07), mamaneasal (2013-07-23), narges0 (2012-04-22), surme (2013-10-29), فاطیما (2012-01-30), veronika (2013-09-26), خاطره علی (2013-11-23), شبنم 71 (2012-11-07)
قدیمی 2011-04-20, 08:55 PM   #5
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,773
تشکر کرده : 20,820
تشکر شده 26,260 بار در 2,036 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1773
پیشفرض پاسخ: زیتون پرورده (گیلان و مازندران)

ندا جان خنده نداره عزیزم ندونی و نپرسی خنده داره ندونی و بپرسی شهامت داری من هم هرچیز را ندانم که شاید به نظر دیگران ساده باشه بازم سوال میکنم
شاید از رب انار زیادی استفاده میکنی یا گردوت رنگش تیره شده و سفید نبوده
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-04-20), andia (2012-08-30), Azijam (2012-05-14), hamraz (2012-08-07), mamaneasal (2013-07-23), mami ghazal (2012-05-15), neda (2011-04-20), surme (2013-10-29), فاطیما (2012-01-30), veronika (2013-09-26)
پاسخ

کلیدواژه
محلی, گردو, پرورده, آشپزی، زیتون, برنج, ترنم, ترشی, خدا, زیتون


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (1 عضو و 1 میهمان)
mefmef
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
انواع پنیر Narges فرآورده های لبنیاتی 17 2013-11-20 05:11 PM
پاستا با سس زیتون و سویا دودی SHIVA پاستاها: اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل و ... 0 2011-10-19 07:10 PM
حتی مواد غذایی «فناناپذیر» هم تاریخ مصرف دارند ! Mahgol مجلـه عـلــمــی 0 2011-04-24 02:18 PM
به جاي ايبوپروفن روغن زيتون ميل كنيد عسل فرفری تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2011-02-22 10:20 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:38 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد