کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های گیلان و مازندران

غذاهای استان های گیلان و مازندران

گیلان، مازندران و گلستان


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-24, 11:51 AM   #1
maya1050
کاربر نیمه فعال
 
آواتار maya1050
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 203
تشکر کرده : 1,068
تشکر شده 1,810 بار در 235 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
maya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond reputemaya1050 has a reputation beyond repute
پیشفرض ترشه کباب

مواد لازم :
مرغ
سیب زمینی
گوجه
رب گوجه فرنگی
آبغوره
نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و زعفرون

طرز تهیه :
مرغ رو به زعفرون (با زردچوبه هم میشه ) و نمک آغشته میکنیمو خوب سرخ می کنیم
بعد سیب زمینی ها رو خلالی کرده و به نمک و زردچوبه آغشتهمیکنیمو سرخ می کنیم
گوجه ها رو هم حلقه حلقه میبریم و تو روغن سرخ میکنیم
بعد مرغ و سیب زمینی و گوجه رو با هم قاطی میکنیم بهش اب جوش و رب و دارچین میزنیم و با حرارت خیلی کم میذاریم بپزه تا سیب زمینی بهش لعاب بده و جا بیفته غذامون
وقتی که غذامون آماده شد یه مقدار ابغوره یا نارنج بهش اضافه میکنیم تا ترش بشه و یه جوش که زد غذامون از رو گاز بر میدارم
من اونروز گوجه نداشتم و نریختم
امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد
Attached Images
File Type: jpg DSC00951.JPG (92.7 کیلوبایت, 7 views)
__________________
الهی ... گاهی ... نگاهی ...
maya1050 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی maya1050 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-04-13), **Ghazal** (2013-04-20), Azijam (2012-08-07), ღ.ترنم.ღ (2012-04-18), Belfi (2012-12-28), hamraz (2012-12-29), Hanichef (2013-09-08), Mahani (2011-01-24), Mahboubehbanoo (2013-02-22), Marjan (2011-01-24), nasrin50 (2012-12-28), s1387p (2012-12-28), Salva (2011-01-24), Sepnta (2013-09-08), surme (2013-09-26), veronika (2013-09-26), Vijeh (2012-12-28), zahori (2013-09-08), اسکارلت (2014-08-25), باران78 (2013-09-08), سودابه (2012-07-28)
قدیمی 2012-12-28, 05:37 PM   #2
Vijeh
کاربر فعال
 
آواتار Vijeh
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
موقعیت: گيلاني ساكن مشهد
ارسالها: 973
تشکر کرده : 13,975
تشکر شده 23,040 بار در 1,231 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Vijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ترشه کباب

ترش کبابی که من درست میکنم موادش همینه ولی من اول مرغ رو سرخ میکنم بعدش آب و آبغوره و نمک رو تو قابلمه میریزم ، جوش که اومد مرغ رو بهش اضافه میکنم ،اونوقت گوجه ها رو تو یه کم روغن سرخ میکنم و تو همون روغن رب رو هم تفت میدم و به خورش اضافه میکنم(زردچوبه رو هم با رب تفت میدم) و بعد رب رو میریزم تو قابلمه ، چند تا جوش که زد، گوجه ها رو آضافه میکنمو دارچین و فلفل هم میزنم و شعله رو کم میکنم تا خورشم جا بیافته آخرش وقتی تو ظرف کشیدم،سیب زمینی هایی رو که قبلا سرخ کردم رو روی خورش میچینم
نکته:میشه دو تا بادمجون قلمی رو هم قبلش سرخ کنیم و با گوجه فرنگی به خورش اضافه کنیم
Attached Images
File Type: jpg IMG_0102.jpg (37.1 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg IMG_0104.jpg (41.4 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg IMG_0108.jpg (77.7 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg IMG_0111.jpg (44.0 کیلوبایت, 3 views)
__________________
کلام قدرتمند ترين و وحشتناک ترين ابزار است؛ به راحتي تخريب مي کند و به همان راحتي دلي را به دست مي آورد
Vijeh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از دوست گرامی Vijeh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-02-07), **Ghazal** (2013-04-20), Adeleh (2013-09-11), Araz (2012-12-28), aynazjon (2013-11-16), Belfi (2012-12-28), hamraz (2012-12-29), Hanichef (2013-09-08), Mahboubehbanoo (2013-01-11), M_sha (2013-09-09), Nahid59 (2012-12-28), Narges (2013-01-09), nasrin50 (2012-12-28), Rose (2013-03-30), s1387p (2012-12-28), Sarashpaz-Sepideh (2012-12-28), Sepnta (2013-09-08), setayesh66 (2012-12-28), Simin1 (2013-09-08), solmaz55 (2013-09-11), surme (2013-09-26), قاشق چوبی (2013-10-20), مامان زهرا و حسین (2012-12-28), پاندا (2012-12-28), veronika (2013-09-26), zahori (2013-09-08), zahra_86 (2013-09-04), اسکارلت (2014-08-25), باران78 (2013-09-08), زهرا23 (2013-03-08), سپیده مامان امیرعلی (2013-04-12)
قدیمی 2013-09-08, 04:20 PM   #3
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,318
تشکر کرده : 32,669
تشکر شده 29,262 بار در 1,605 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ترشه کباب

من مرغ رو که نمک و فلفل و زرچوبه زدم، اول سرخ می کنم با روغن کم البته...از تابه خارج م یکنم و توی همون تابه و روغن، آب، نمک، زرچوبه و فلفل و رب می زنم و مخلوط میکنم... مرغها رو توش می چینم و درش رو میذارم تا مرغ بپزه و نرم بشه ....وقتی مرغ پخت توش آب نارنج (نداشتم آبغوره) می ریزم توش .ووووی....خوشمززززززززززززه. ..وای دهنم آب افتاد به خدا
سیب زمینی و گوجه و بادمجون قلمی هم جدا سرخ می کنم و آخرش روی مرغها می چینم تا اونام خوشششمزززززه شن

IMG_1009.jpgIMG_1010.jpg

IMG_1013.jpgIMG_1025.jpg
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-02-07), Adeleh (2013-09-08), Araz (2013-09-08), Maryam_chef (2013-09-08), Miriam (2013-09-08), M_sha (2013-09-09), Sepnta (2013-09-08), Simin1 (2013-09-08), solmaz55 (2013-09-11), surme (2013-09-26), قاشق چوبی (2013-10-20), veronika (2013-09-26), Vijeh (2013-09-11), zahori (2013-09-08), اسکارلت (2014-08-25), باران78 (2013-09-08), سپیده مامان امیرعلی (2013-10-12)
پاسخ

کلیدواژه
کباب, گوجه فرنگی, ترشه, حلقه


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کباب رزم آرا mana کباب 2 2012-08-12 09:03 AM
جوجه کباب استانبولی Hanasakura غذاهای ترکی 0 2011-10-19 04:55 PM
کباب سبزیجات جالیزی mana غذاهای گیاهی و غذا با سبزیجات 0 2011-10-17 06:03 PM
کباب شلغم mana غذاهای گیاهی و غذا با سبزیجات 0 2011-10-17 06:03 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 09:42 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد