![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
تشکر کرده : 7,434
تشکر شده 11,507 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
گل فراموشم مکن
آموزش بافت چند روش برای دوخت داره با رنگ زرد یک حلقه طلایی ببافید. روش اول با رنگ آبی در هر زنجیره این حلقه به ترتیب زیر ببافید یک پایه کوتاه دو بافت پایه بلند یک پایه کوتاه روش دوم ۵ گلبرگ به روش زیر ببافید و در نهایت به حلقه متصل کنید. ۴ زنجیره بزنید. ۳ رج ببافید. رج چهارم در دانه اول و دوم ٫ دو دانه ببافید. رج پنجم را ساده ببافید. رج ششم یک درمیان یک دانه کم کنید یعنی یک دانه ببافید یک دانه نبافید. روش سوم ۷ زنجیره بزنید. دو طرف آن را به هم متصل کنید تا یک حلقه تشکیل شود. داخل این حلقه را به ترتیب زیر ببافید: یک پایه کوتاه دو بافت پایه بلند یک پایه کوتاه روش چهارم من این روش رو خیلی بیشتر می پسندم. ۶ تا زنجیره بزنید و در زنجیره ها به این ترتیب ببافید. یک پایه کوتاه یک بافت نیم دوبل دو بافت دوبل یا پایه بلند یک نیم دوبل یک پایه کوتاه حالا بافت را برنگردید بلکه آن را از طرف دیگر زنجیره ها به همین ترتیب ببافید. و در نهایت آن را به حلقه متصل کنید. امیدوارم لذت ببرید باتشکر از وبلاگ بپر بدوز بباف
10 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 13662 (2013-10-07), marmar11 (2013-07-10), saharr (2013-07-10), setayesh66 (2013-07-10), Shamimi (2013-07-17), solmaz55 (2013-07-22), surme (2013-07-10), فروغ تفرشی (2013-12-09), veronika (2013-11-04), دنیا (2013-08-14) |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]()
گل سر
بافت این گل خیلی ساده ست و حتی مبتدی ها هم می تونند اون رو ببافند. ۲۷ زنجیره بزنید. در دانه اول ۵ بافت پایه بلند بزنید. دو دانه را نبافید در دانه سوم مجدد ۵ بافت پایه بلند بزنید. این کار را تا پایان زنجیره ها ادامه بدهید. دانه هایی را که بافته ایم برمی گردیم این بار دانه اول را ۵ زنجیره بزنید دانه دوم یک بافت پایه بلند همین طور دانه سوم و چهارم و دانه ۵ را مجدد ۵ زنجیره بزنید. این کار را تا پایان کار تکرار کنید. حالا بافتتان را به صورت یک گل بپیچید. گل بافته شده را می توانید به یک کلیپس مو یا گیره مو وصل کنید و از آن به عنوان گل سر استفاده کنید. باتشکر از دوست خوبم زهرا
![]() |
#3 |
کاربر فعال
![]()
آموزش گلهای آفتاب گردان
اول حدود 10 تا زنجیره میزنی و دوسرشو به هم وصل میکنی و 40 تا دونه پایه بلند داخلش میبافی و دوباره دوسر کا رو به هم وصل می کنی (چون تعداد گلبرگا 8 تاست باید تعداد پایه هایی که میزنی به 8 تقسیم پذیر باشه) ردیف بعد رو با رنگ زرد شروع به بافت می کنی، چون 40 تا پایه بافتی پس هر گلبرگ میشه 5 تا دونه 5 تا پایه بلند میزنی بعد روی همون پایه بر می گردی و دانه اول و آخر رو نمی بافی که میشه 3 تا ، دوباره برمی گردی و اول و آخرو نمی بافی که میشه یکی و اون یکی رو هم کور می کنی بعدش میری سراغ بقیه گلبرگ ها تا تموم بشه
8 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 13662 (2013-10-07), marmar11 (2013-07-10), Shamimi (2013-07-17), solmaz55 (2013-07-22), surme (2013-07-10), فروغ تفرشی (2013-11-23), مریم بانووو (2014-01-01), veronika (2013-11-04) |
![]() |
#4 |
کاربر فعال
![]()
برای بافت گل شش پر مورد نظر طبق الگوی زیر عمل میکنیم:
۱) اول طبق الگو با استفاده از دایره جادویی بافت دایره رو شروع میکنیم، یک زنجیره برای شروع کار زده و ۱۲ پایه کوتاه میبافیم و با بافت نامرئی به زنجیره ابتدایی متصل کرده ردیف اول رو به پایان میبریم. (میتونیم به رنگی متفاوت ببافیم) ۲) سپس برای بافت گلبرگها به این طریق عمل میکنیم: * ۱۳ زنجیره میزنیم . در زنجیره دوم یک پایه کوتاه در زنجیره سوم یک پایه متوسط و در مابقی تا زنجیره یازدهم پایه بلند میبافیم. مجددا در زنجیره دوازدهم یک پایه متوسط و در زنجیره سیزدهم یک پایه کوتاه میبافیم. (میتونیم این قسمت رو طبق عکس بالا با رنگی متفاوت ببافیم تا گلبرگهایی دو رنگ داشته باشیم.) * کار رو بر میگردونیم و بر روی هر گره از ردیف قبل یک بافت نامرئی میزنیم. یعنی ۱۲ بافت نامرئی. * در انتهای ردیف یک زنجیره زده بر روی زنجیره اول و دوم یک پایه کوتاه میبافیم. در زنجیره سوم یک پایه متوسط زده و در مابقی زنجیرهها یک پایه بلند میبافیم تا زنجیره دوازدهم. در زنجیره ۱۲ یک پایه متوسط و در زنجیره ۱۳ یک پایه کوتاه میبافیم ( در این حالت در هر دو طرف ۱۳ زنجیره بافت خواهیم داشت یعنی زنجیرهها در وسط گلبرگ واقع میشن) و در نهایت گلبرگ رو با یک بافت نامرئی به پایه کوتاه مرکز گل متصل میکنیم. (اگر زنجیره ای که برای شروع کار زدیم رو (بر روی دایره جادویی) بعنوان مبدأ شمارش در نظر بگیریم، بافت بر روی دایره برای افراد راست دست در خلاف جهت حرکت عقربههای ساعت صورت میگیره یعنی پایه کوتاه سمت چپ زنجیره میشه پایه کوتاه شماره یک. اما ما در اینجا برای بافت و اتصال گلبرگها باید برعکس و در جهت عقربههای ساعت حرکت کنیم یعنی پایه کوتاه سمت راست زنجیره، اولین پایه کوتاه ما محسوب میشه!) ۴: برای بافت گلبرگ بعدی باید یک بافت نامرئی در پایه کوتاه بعدی ببافیم (پایه کوتاه دوم در سمت راست زنجیره چرخشی) و مجددا ۱۳ زنجیره زده مراحل ذکر شده رو تکرار کنید. ۳) در نهایت گلبرگ ششم رو هم با بافت نامرئی به پایه کوتاه آخر متصل کرده یک زنجیره زده ادامه نخ رو قطع کرده و میکشیم و سپس نخ رو از سوزن رد کرده بوسیله اون از گرههای پشت گل رد کرده و ضمن سفت و محکم کردن، اون رو پشت گل مخفی کرده کار رو تمیز میکنیم. ۴) میتونیم از مروارید و سنگ و…برای تزیین گل استفاده کنیم.
![]() |
کلیدواژه |
قلاب, گلهای, آموزش, بافی, بافت, بافتنی, بافتنیبافت, راحت, زیبا, شده |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
آموزش بافت تاپ دختربچه (قلاب بافی) | Sorhe | قلاب بافی برای کودکان | 6 | 2018-07-29 07:16 AM |
آموزش بافت کیف با قلاب | مامان <باران> | دنیای قلاب بافی (کاردستی، تزئینی، فانتزی و ...) | 37 | 2015-09-09 02:52 PM |
آموزش بافت دستکش دخترانه با قلاب | Sorhe | قلاب بافی برای کودکان | 4 | 2014-11-23 10:09 AM |
کیف قلاب بافی کوچک - آموزش بافت | Adriyana | دنیای قلاب بافی (کاردستی، تزئینی، فانتزی و ...) | 3 | 2013-10-23 07:21 PM |
فهرست مباحث بافتنی و قلاب بافی | مامان <باران> | ارتباط با مدیر انجمن های بافتنی و قلاب بافی | 1 | 2013-09-24 12:54 PM |
|