![]() |
|
|
#1 | ||||||||
|
مدیر سراسری
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
تشکر کرده : 23,452
تشکر شده 24,793 بار در 1,736 پست
|
مرکز مشاوره کودکان در روزمنـو
![]() با مدیریت پاییز عزیزم
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار خانه ی ما اینجاست
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 186
تشکر شده 1,123 بار در 259 پست
|
نرگس عزیز ممنون از لطفت .
مامانهای مهربون مشکلات و سوالاتی که در مورد کودکتون براتون پیش اومده رو در اینجا می تونید مطرح کنید و بنده هم در اولین فرصت جواب خواهم داد . |
||||||||
|
|
|
| 4 کاربر زیر از دوست گرامی Paeiz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : |
|
|
#3 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
موقعیت: 0871
تشکر کرده : 1,940
تشکر شده 1,656 بار در 216 پست
|
سلام پاییز جون دختر من سه ماه دیگه پنج سالش میشه یه مشکلی که باهاش دارم اینه که هرچی رو تو خیابون یا تو تلویزیون میبینه میخواد و میگه باید برام بخری. منم همیشه به حرفش گوش نمیدم و براش دلیل میارم که به درد تو نمیخوره ولی کو گوش شنوا اینقدر تکرار میکنه که کلافم میکنه چیزهایی هم میخواد که تهیه کردنش واقعا مقدور نیست یا غیر ممکنه مثلا میگه باید برام اسب بخرین یا هواپیما اونم واقعیشو نه اسباب بازی. حالا دیروز توی یه پرنده فروشی نزدیک خونمون یه سنجاب دیده میگه باید برام بخرینش از دیروز تا حالا هزار بار تکرار کرده بریم سنجابه رو بخریم چرا برام نمیخریش ؟
![]() ![]() ![]() منتظر پاسخت هستم با احترام فراوان
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,329
تشکر شده 2,820 بار در 244 پست
|
پاییز جان لطفا راجع به لجبازی بچه ها هم برامون بنویس و چکار کنیم که از سرشان بیفته
![]()
|
||||||||
|
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
پروشات (2011-03-12)
|
|
|
#5 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
موقعیت: اون سر دنیا!
تشکر کرده : 1,985
تشکر شده 631 بار در 117 پست
|
پاییز جان فقط خواستم عرض ارادت و احترام داشته باشم
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
کاربر فعال
موقعیت: ملبورن،استرالیا
تشکر کرده : 3,590
تشکر شده 3,374 بار در 586 پست
|
پاییز جون نرمین من هم همین مشکل رو داره ولی یه طور دیگه مثلا هر دو دقیقه گریه می کنه که چیزی رو می خواد وانقدر گریه می کنه جیغ می زنه که کلافم می کنه
یه چیز دیگه هم این که هرچیز جدیدی که می خریم حتی اگه برای نادین باشه هم گریه می کنه تا بهش بدیم مثلا دو روز پیش رفتیم برای نادین تخت وصندلی غذا گرفتیم چون نرمین نمی ذاشت از وسایل خودش برای نادین هم استفاده کنیم برای همین با وجود سه تخت ویه میز نهار خوری که نرمین اصلا روش نمی شینه رفتیم ویه تخت صندلی غذا برای نادین گرفتیم همین که زدیدشون بهش گفتیم که تخته چون بزرگتره برای تو باشه وما تخت قدیمی خودت رو به نادین می دیم ولی صندلی غذا مال نادین هست در اصل هردو شون رو برای نادین خربیده بودیم ولی شوهرم گفت که نمی خوام نرمین ناراحت بشه به خاطر همین تخت رو بهش دادیم ولی بااین وجود نمی ذاره نادین رو تخت خودش بخوابه وگاهی وقتا لج می کنه وگریه می کنه که هردوشون مال منه صندلی غذارو هم هروقت نادین رو می نشونم روش گریه می کنه ومیگه مال منه ودیگه از این کاراش کلافه شدم ونمی دونم چه عکس العنلی باید نشون بدم ممنون از لطفت
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست. |
||||||||
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
موقعیت: اهواز
تشکر کرده : 447
تشکر شده 880 بار در 285 پست
|
پاييز جون سلام از بودنتتو اين سايت خوشحالم . من خيلي نگران محمدم هستم ولي چيزهايي كه باعث نگراني منه بنظر ديگرون نگران كننده نيست وحالا ميخوام از شما بپرسم ايراد از منه يا كارهاي پسرم . مثلا پسرم اصلا با بزرگترها رودرواسي نداره و حرفهاش مثل يه آدم بزرگ بهشون ميزنه گاهي اين كارش حمل بر بي ادبي و پررويي ميشه .يا الان مدتيه با يكي از مراجعه كننده ها كه پسر نوجواني است دوست شده كه من اصلا راضي نيستم ولي با اون ميره نمازخونه و نماز ميخونه يا كارهاي فرهنگي به مقتضاي سنش انجام ميده ولي من از اين موضوع نگرانم
|
|
|
|
#8 | ||||||||
|
کاربر فعال
موقعیت: ملبورن،استرالیا
تشکر کرده : 3,590
تشکر شده 3,374 بار در 586 پست
|
میریام جون ببخش می پرسم پسرت چندسالشه؟
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست. |
||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: tehran
تشکر کرده : 186
تشکر شده 1,123 بار در 259 پست
|
نقل قول:
اما پیشنهاد من اینه که اون سنجاب رو براش بخرید اما قبل از خرید بگید اون مال تو و همه مسوولیت هاش پای خودته و کاری کنید اون حیوون فقط توی اتاق خودش بمونه و کمی البته کمی دخترتون احساس سختی کنه اما این کار رو انجام بدید و وقتی اون حیوون رو خریدید نحوه نگهداری و مراقبت ازش رو به دخترتون یاد بدید این کار هم برای اینکه به اون مسوولیتی رو داده باشید خوبه و هم اینکه میفهمه خواستن هر چیز کمی دردسر داره . |
|||||||||
|
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
aram (2011-03-08)
|
![]() |
|
| کلیدواژه |
| >>> , <<< , فرشته , قصه , لباس , لبخند , میریام , مار , محلی , مزه , مشکلات , مشاوره , نقاشی , کوه , کودک , کودکان , کیف , کتاب , آرایش , الگو , بازی , برنج , تره , تغذیه , حبوبات , خدا , داستان , روانشناسی , روزه , سلامت , سوپ , سرگرمی , شير , شعر , عکس |
| در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|
|
|