تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی

غذاهای استان های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارومیه


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-06-21, 05:37 PM   #1
sajimaji
کاربر نیمه فعال
 
آواتار sajimaji
 
تاریخ عضویت: Dec 2012
موقعیت: آذربایجان غربی- ارومیه
ارسالها: 165
تشکر کرده : 814
تشکر شده 1,011 بار در 164 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud ofsajimaji has much to be proud of
پیشفرض کلا جوش

این غذا خیلی ساده اس و خیلی سریع پخته میشه و من عاشقشم (امیدوارم شما هم خوشتون بیاد) و نوعی غذای دانشجویی می باشد
من این غذا رو از مادر شوهرم یاد گرفتم
مواد لازم :
دوغ : 1 پارچ (گاز دار نباشه)
برنج : 2 پیمانه(بهتره از دانه بلندا نباشه ساده باشه بهتره)
نعناع داغ
نخود پخته : 1 لیوان سرخالی و شاید کمتر
روش کار:
برنج رو با یکم نمک و آب میزاریم تا بپزه
وسطای کار که برنج در حال پختنه بهش نخود رو هم اضافه میکنیم
وقتی که برنج خوب پخت و حل شد و آبشو کشید و به غلظت افتاد دوغ رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا دوغ نبره(میتونید وقتی دوغ رو اضافه میکنین از رو گاز بردارین و بعد مجدد روی گاز قرارش بدین)
من ذرت پخته هم با نخود اضافه میکنم.
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	PICT0048.jpg
بازدید:	0
اندازه:	24.7 کیلوبایت
شناسه:	141739 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	PICT0050.jpg
بازدید:	0
اندازه:	25.3 کیلوبایت
شناسه:	141740
نهایتا توی ظرف میکشیم و روش به مقدار نسبتا زیاد نعناع داغ میریزیم.
من از تزیین شده (کلاجوش) عکس ندارم
حتما به زودی عکس تزیین شده رو میزارم
__________________
وقتی خداوند شما را در مقابل پرتگاهی قرار داد کاملا به او اعتماد کنید... یا شما را می گیرد یا اینکه یادتان می دهد چگونه پرواز کنید.

آخرین ویرایش توسط sajimaji در تاریخ 2013-06-21 انجام شده است علت: مشخص کردن نوع دوغ
sajimaji آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی sajimaji عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
amertad (2013-09-19), baran78 (2013-06-21), leila banoo (2013-07-06), Maryam_chef (2013-06-21), فاطمه مهر (2015-08-02), یاسمن (2013-06-23)
پاسخ

کلیدواژه
کلا, جوش, غذای دانشجویی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 04:50 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد