تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2013-03-01, 11:01 PM   #1
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,722 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly شیرینی نازک نارنجی

حتما اگر شیرینی های عیدتون رو درست کنید امکان نداره شما مقداری سفیده تخم مرغ اضافه نیارید این دستور شیرینی نازک نارنجی دستور آقای بابا رحیمی که راحت تهیه میشه و بافت کیکی مانند داره که راحت تهیه میشه . فقط یک کوچولو من تغییراتی توش دادم که این میشه

شیرینی نازک نارنجی

مواد لازم :

****************************

کره یا مارگارین : 60 گرم

روغن کاملا جامد یا روغن قنادی : 80 گرم

آرد : 200 گرم

سفیده تخم مرغ : 4 عدد

پودر قند : 240 گرم

شیر : 80 گرم

زعفران حل کرده : یک قاشق چایخوری سر خالی

پوست پرتقال رنده شده : 1 عدد پرتقال

نمک : 1 پنسه


طرز تهیه :

*************************

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8047.jpg
بازدید:	2
اندازه:	40.5 کیلوبایت
شناسه:	120374

فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

کره و روغن و پودر قند را با همزن برقی همزده تا نرم و یکدست و صاف شود .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8049.jpg
بازدید:	3
اندازه:	43.1 کیلوبایت
شناسه:	120375 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8050.jpg
بازدید:	2
اندازه:	46.7 کیلوبایت
شناسه:	120376

سفیده را اضافه و به همزدن ادامه داده تا یکدست شود .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8051.jpg
بازدید:	2
اندازه:	39.1 کیلوبایت
شناسه:	120377 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8052.jpg
بازدید:	2
اندازه:	37.6 کیلوبایت
شناسه:	120378

شیر را اضافه و کمی مخلوط کنید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8054.jpg
بازدید:	2
اندازه:	39.9 کیلوبایت
شناسه:	120379

زعفران و نمک و وانیل و آرد را اضافه و با همزن کمی هم زده تا خمیری صاف و یکدست بدست آید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8055.jpg
بازدید:	2
اندازه:	39.2 کیلوبایت
شناسه:	120380 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8058.jpg
بازدید:	2
اندازه:	44.8 کیلوبایت
شناسه:	120381

از خمیر در قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی چرب و آرد پاشی شده با فاصله به خمیر فرم داده و روی خمیر را پسته بریزید .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8064.jpg
بازدید:	2
اندازه:	44.1 کیلوبایت
شناسه:	120382 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8066.jpg
بازدید:	4
اندازه:	48.3 کیلوبایت
شناسه:	120383

شیرینی نازک نارنجی را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر پخت نمایید تا کناره شیرینی طلایی و رویه شیرینی بسته شود و اگر انگشت روی شیرینی گذاشتین به دست نچسبد .

این شیرینی بافت نرم و کیک مانند دارد و باید در ظرف درب دار نگهداری شود .

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8068.jpg
بازدید:	2
اندازه:	41.0 کیلوبایت
شناسه:	120384 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSCF8069.jpg
بازدید:	5
اندازه:	38.7 کیلوبایت
شناسه:	120385

نکته
4 عدد سفيده تخم مرغ در اين دستور 120 گرم ميشه معمولا سفيده هر تخم مرغ حدود 30 گرمه حالا با توجه به اندازه سفيده تخم مرغتون مي تونيد دستور رو كم و زياد كنيد

آخرین ویرایش توسط مهرانه در تاریخ 2014-11-16 انجام شده است علت: ترکیب دو پست
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*maria* (2013-03-01), Adeleh (2014-01-11), ana.hita (2016-03-04), Bahari (2013-03-02), baran78 (2013-03-01), Beauty (2013-10-13), Belfi (2013-03-02), gisoo2 (2013-03-02), hamraz (2013-03-09), Hanichef (2013-10-04), kimiamami (2015-03-14), Mahshid (2013-03-02), maman khatereh (2013-03-02), mamaneasal (2013-03-02), marie (2013-12-26), marmar11 (2013-03-04), miaayad-hoda (2013-03-02), Mitra@ (2013-03-06), Nahid59 (2013-03-02), NedaBahari (2015-04-14), Nika61 (2014-09-03), Rana.Y (2013-03-01), Roya-e-Bahar (2013-03-02), SAHAR NAAZ (2013-03-02), samagh (2014-11-28), setayesh66 (2013-03-02), Shady (2013-03-02), signorina (2013-11-11), Soli (2015-01-08), Tara8930 (2013-03-02), قاشق چوبی (2013-03-08), veronika (2013-03-06), white rose (2013-03-01), zariattari (2013-03-02), سیندرلا22 (2013-03-07), شبهای تهران (2013-03-02)
قدیمی 2013-03-07, 08:19 PM   #2
سیندرلا22
کاربر فعال
 
آواتار سیندرلا22
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 7,434
تشکر شده 11,506 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: شیرینی نازک نارنجی

کاش یه دستور شیرینی هم میذاشتین که با 4تا زرده تخم مرغ باشه اگه من این شیرینی رو درست کنم با زرده تخم مرغ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
__________________
خداوندا تقدیرم را زیبا بنویس، کمک کن که آنچه را که تو زود می خواهی من دیرنخواهم و آنچه را که تو دیر می خواهی، من زود نخواهم.
سیندرلا22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-03-01), Nika61 (2014-09-03)
قدیمی 2013-03-07, 08:42 PM   #3
Bahari
کاربر فعال
 
آواتار Bahari
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 861
تشکر کرده : 6,950
تشکر شده 14,822 بار در 954 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Bahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی نازک نارنجی

نقل قول:
ارسالی توسط سیندرلا22 مشاهده موضوع
کاش یه دستور شیرینی هم میذاشتین که با 4تا زرده تخم مرغ باشه اگه من این شیرینی رو درست کنم با زرده تخم مرغ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانمی معمولا سفیده رو فدای زرده می کنیم نه برعکس البته این که شوخی بود ولی منظور اینه که زرده کلی کاربرد داره تو شیرینی پزی و یکی اش همون طور که بهتون گفتم پفک گردوییه خوشمزه و پرطرفداره
Bahari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Bahari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2013-03-08), Beauty (2014-03-01), marie (2013-12-26), Nika61 (2014-09-03), فلونه (2015-01-27), مهرانه (2013-03-08), سیندرلا22 (2013-03-07)
قدیمی 2013-03-07, 09:17 PM   #4
سیندرلا22
کاربر فعال
 
آواتار سیندرلا22
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 7,434
تشکر شده 11,506 بار در 1,301 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: شیرینی نازک نارنجی

ببخشید اگه مجبورم اسپم بزنم دستور اولی خوبه یا نه 3تا زرده می خواد بقیه 5 تا 6تا ویکی دیگه 100 گرم بهاری جون از کدوم دستور استفاده کنم اگه شیرینی دیگه ای هم داشتی که زرده توش بود ممنون میشم اطلاع بدین من هفته آخر نزدیک عید می خوام بدرستم
__________________
خداوندا تقدیرم را زیبا بنویس، کمک کن که آنچه را که تو زود می خواهی من دیرنخواهم و آنچه را که تو دیر می خواهی، من زود نخواهم.
سیندرلا22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-03-01), marie (2013-12-26), Nika61 (2014-09-03)
قدیمی 2013-03-08, 10:14 AM   #5
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,769
تشکر کرده : 33,881
تشکر شده 96,722 بار در 5,419 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 12 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: شیرینی نازک نارنجی

این شیرینی رو بخاطر این گذاشتم که بیشتر دوستان می نالن که از سفیده های باقیمانده دستورشون چکار کنند

این شیرینی بخاطر داشتن سفیده زود خشک میشه باید در ظروف در بسته بیرون از یخچال نگهداری بشه و بهش رطوبت نرسه
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adeleh (2014-02-01), Beauty (2014-03-01), elimamymahan (2013-04-04), mahbobe66 (2013-05-21), marie (2013-12-26), Nika61 (2014-09-03), Shirinkam (2013-03-08), Soli (2015-01-08), Somayeh71 (2014-11-21), _parisa.sh (2016-10-13), سیندرلا22 (2013-03-08), شبهای تهران (2014-04-04)
پاسخ

کلیدواژه
نارنجی, نازک, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 6 (0 عضو و 6 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی شطرنجی Bahari کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 33 2015-05-12 10:00 AM
شیرینی خشک زعفرانی Bahari شیرینی های خشک سنتی 2 2015-04-02 11:32 AM
شیرینی چهار مغز مینیاتوری shohreh شیرینی های خشک سنتی 1 2014-04-25 04:52 PM
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی قهوه :: Matiiin کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 54 2013-04-06 08:06 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 11:20 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد