کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > فست فود و اسنک

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-28, 09:00 PM   #1
Matiiin
کاربر فعال
 
آواتار Matiiin
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 557
تشکر کرده : 22,549
تشکر شده 15,614 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Matiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز

اسنک سمبوسه

ملاحت کامیار

مواد لازم:


سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
گشنیز خرد شده/100 گرم
پودر تخم گشنیز/1 قاشق غذاخوری
پودرزیره ی سبز/ 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم
روغن/ 3 قاشق غذاخوری
نان لواش/به مقدار لازم
کره آب شده/ 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.( حتما ادویه ها را باید تفت دهیم تا بوی بهتری به غذا بدهد).
پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز را نیز اضافه می کنیم، سپس گشنیز خرد شده را همراه سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم.
نان لواش را به صورت نوارهای 40*10 سانت برش می دهیم و به اندازه ی 2 قاشق از مواد سمبوسه میان نان قرار می دهیم.
سپس نان را همانند شکل به صورت مثلث تا می زنیم و اطراف آن ها را به کمی کره آغشته کرده و در دستگاه قرار می دهیم و در دستگاه را می بندیم و به مدت 8 دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها کاملا برشته و اماده شوند.

نکته :
*دستگاه حتما باید 5 دقیقه قبل از کار به برق زده شود.
*این اسنک مخصوص کسانی است که تمایل ندارند از نان تست استفاده کنند یا نان تست در دسترس ندارند.
Attached Images
File Type: jpg 1dfb670c617a2f1e37a2a3fc5b350d2b.jpg (34.4 کیلوبایت, 47 views)
Matiiin آنلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-16), 10022 (2013-09-22), Araz (2012-10-29), Azijam (2012-11-01), ღ.ترنم.ღ (2012-10-28), Belfi (2012-10-28), Hanichef (2013-06-16), Honey (2013-07-14), Mahshid (2013-06-17), marmar11 (2013-02-07), Nahid59 (2013-07-14), Nanusch (2012-11-11), Narges (2013-02-07), parisa_d (2013-02-12), Razieh (2012-12-12), Royaash (2013-07-31), Sepnta (2013-06-16), setayesh66 (2012-10-29), shamim90 (2013-07-17), Shamimi (2013-07-17), shohreh (2012-10-28), signorina (2012-11-20), Simin1 (2013-07-14), sorour (2013-07-18), surme (2013-06-17), فاطیما (2012-10-29), ملاحت (2013-02-07), white rose (2012-10-29), zariattari (2013-02-12), باران78 (2013-07-17), رها62 (2012-12-16), زری کیومرثیان (2012-11-29)
قدیمی 2012-10-28, 09:05 PM   #2
Matiiin
کاربر فعال
 
آواتار Matiiin
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 557
تشکر کرده : 22,549
تشکر شده 15,614 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Matiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond reputeMatiiin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز

اینم اسنک سمبوسه من
که برای جشن تولدم درست کردم
من برای مواد میانی از گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای استفاده کردم.
اسنکها رو قبل از شروع مهمونی پیچیدمو تو سینی گذاشتم و چند دقیقه قبل از عصرونه تو دستگاه گذاشتم و داغ و تازه سرو کردم.
خوبیه این اسنک اینه که به کلی روغن واسه سرخ کردنشون نیاز نداریم.
مجبورم نیستیم پای گاز بایستیم.
تو دستگاه میذاریم و به مهمونا میرسیم 8 دقیقه بعد میریم سراغشون و سری بعد...
مهمونای من که خیلی خوششون اومد شما هم امتحانش کنید مطمئنا خوشتون میاد.
Attached Images
File Type: jpg M74.jpg (84.3 کیلوبایت, 8 views)
Matiiin آنلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-16), Araz (2012-10-29), Azijam (2012-11-01), ღ.ترنم.ღ (2012-10-28), Belfi (2012-10-28), f.hosseinpour (2012-12-07), faranak ghazi (2013-02-07), Hanichef (2013-06-16), Honey (2013-02-07), Mahdiye* (2013-05-04), Mahshid (2013-06-17), marmar11 (2013-02-07), maryama (2013-06-17), Nanusch (2012-11-11), Narges (2013-07-17), nazgoli (2013-02-03), Pari65 (2013-02-07), parisa_d (2013-02-12), RahaS2 (2013-12-31), Razieh (2012-12-12), Royaash (2013-07-31), Sepnta (2012-10-28), setayesh66 (2012-10-29), shamim90 (2013-07-17), Shamimi (2013-07-17), signorina (2012-11-20), Simin1 (2013-07-14), spring daughter (2013-12-29), surme (2013-06-17), tozhi (2013-06-01), فاطیما (2012-10-29), white rose (2012-10-29), zariattari (2013-02-12), zhale (2013-02-23), بوژنه (2013-07-14), باران78 (2013-02-07), رها62 (2012-12-16)
قدیمی 2013-07-15, 10:08 AM   #3
1956
کاربر فعال
 
آواتار 1956
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: کرج .7 تیر
ارسالها: 652
تشکر کرده : 1,769
تشکر شده 2,313 بار در 689 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز

متین جون شماکه داخل. ساندویچ ساز درست کردین مثل سرخ کرده برشته وخشک شد نونتون?
__________________
1956 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی 1956 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-07-31), Matiiin (2013-07-31), Sepnta (2013-07-15), shamim90 (2013-07-17), Shamimi (2013-07-17), Simin1 (2013-07-31), sorour (2013-07-18)
قدیمی 2013-07-17, 12:10 AM   #4
shamim90
کاربر جدید
 
آواتار shamim90
 
تاریخ عضویت: Jun 2013
موقعیت: متولدتهران ساکن شهرسرسبزشهریار
ارسالها: 67
تشکر کرده : 13,305
تشکر شده 1,167 بار در 88 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
shamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud ofshamim90 has much to be proud of
butterfly پاسخ: اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز

نقل قول:
ارسالی توسط Matiiin مشاهده موضوع
اسنک سمبوسه

ملاحت کامیار

مواد لازم:


سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
گشنیز خرد شده/100 گرم
پودر تخم گشنیز/1 قاشق غذاخوری
پودرزیره ی سبز/ 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم
روغن/ 3 قاشق غذاخوری
نان لواش/به مقدار لازم
کره آب شده/ 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.( حتما ادویه ها را باید تفت دهیم تا بوی بهتری به غذا بدهد).
پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز را نیز اضافه می کنیم، سپس گشنیز خرد شده را همراه سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم.
نان لواش را به صورت نوارهای 40*10 سانت برش می دهیم و به اندازه ی 2 قاشق از مواد سمبوسه میان نان قرار می دهیم.
سپس نان را همانند شکل به صورت مثلث تا می زنیم و اطراف آن ها را به کمی کره آغشته کرده و در دستگاه قرار می دهیم و در دستگاه را می بندیم و به مدت 8 دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها کاملا برشته و اماده شوند.

نکته :
*دستگاه حتما باید 5 دقیقه قبل از کار به برق زده شود.
*این اسنک مخصوص کسانی است که تمایل ندارند از نان تست استفاده کنند یا نان تست در دسترس ندارند.
سلام ببخشید ساندویج ساز من مارکش kenwoodهستش اما اسنکهای خیلی برشته ا ی بهم نمیده میخواستم بدونم همینجوریه یا برای من اینطوره
shamim90 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی shamim90 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-07-31), Matiiin (2013-07-31), Shamimi (2013-07-17), Simin1 (2013-07-31)
قدیمی 2013-07-20, 04:23 PM   #5
maryam.m
کاربر جدید
 
آواتار maryam.m
 
تاریخ عضویت: Jul 2013
موقعیت: کرمان
ارسالها: 33
تشکر کرده : 14
تشکر شده 255 بار در 37 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
maryam.m وجودش جواهر استmaryam.m وجودش جواهر استmaryam.m وجودش جواهر است
پیشفرض پاسخ: اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز

سلام


ببخشید نوع پیچیدن نان سمبوسه را آموزش تصویری میدید لطفاً

من خودم می پیچم اما می گن 1 مدل دیگه هم هست میشه کمکم کنید؟
maryam.m آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی maryam.m عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
10022 (2013-09-22), Azijam (2013-07-31), Matiiin (2013-07-31), RahaS2 (2013-12-31), shamim90 (2013-07-21), Simin1 (2013-07-31)
پاسخ

کلیدواژه
اسنک, تست, زیره سبز, سمبوسه, ساندویچ, ساز


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 10 (0 عضو و 10 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
اسنک در ساندویچ میکر شکلاتی فست فود و اسنک 87 2014-11-05 08:28 PM
.: ساندویچ ساز :. MaarMaar لوازم خانگی 48 2014-08-19 11:10 AM
انواع سس های ساندویچ شکلاتی دیپ، سس و چاشنی 5 2014-02-28 01:05 PM
اسنک هلندی *SARA* فست فود و اسنک 1 2013-07-14 03:36 PM
ساندویچ های گریل sarina-kian سانـدویـچ 0 2011-08-14 11:13 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:29 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد