تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های گیلان و مازندران

غذاهای استان های گیلان و مازندران

گیلان، مازندران و گلستان


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-22, 06:19 PM   #1
mania6370
کاربر جدید
 
آواتار mania6370
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: اینجا
ارسالها: 97
تشکر کرده : 571
تشکر شده 526 بار در 97 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of light
new02 خورش ترش با مرغ و دونه انار

سلام قابل توجه دوستانی که غذاهای ترش دوست دارن،من این دستورو میذارم اما شمالیهای عزیز اگر مشکلی در دستور من دیدن لطفا ببخشید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوستان توجه کنید این دونه های انارو برای من از شمال میارن اما تو بعضی شهرای دیگه ام داره باید بگردید پیدا کنید ارزششو داره،و مثل اینکه ترش و شیرین داره من ترششو استفاده میکنم و اینکه بعضی دونه انارا بی مزه اند موقع خرید لطفا توجه کنید
این غذا تقریبا شبیه خورش ناردونه ولی کمی فرق داره.
در ضمن ما دونفریم و خیلی کم غذا شما به اندازه شکم اعضای خانواده نگاه کنید وچون این غذا ترشه آدم هرچی میخوره سیر نمیشه بسکه خوشمزست، پس بیشتر ش کنین
راستی شمالیهای عزیز این غذا رو با غاز و اردک و بوقلمون هم درست میکنن.

حالا توجه کنید

مرغ،غاز و اردک و بوقلمون(هر کدومو دوست دارید من مرغو ترجیح میدم) ................. به مقدار لازم
پیاز ................. 1 عدد متوسط
دونه انار ترش ............ بستگی به مقدار خورش دارد
نمک،فلفل،زعفران،زردچوبه ........... به مقدار لازم



حالا همونطور که توی عکسام میبینید مرغ رو کمی نمک،فلفل،گلپر(اگه دوست داشتین)،زعفرون میزنیم،من گاهی اوقات یه پیاز کوچولوام میذارم کنار مرغم تا بوشو بگیره بعد بر میدارم شما به میل خودتون عمل کنین، به این ترتیب کمی که پخت در حدی که کمی نرم شه یعنی حالت نیم پز داشته باشه از روی شعله بر میداریم و مرغ را از آبی که دارد جدا میکنیم، آب مرغ را نگه دارید بعدا لازم داریم.:
سپس مرغ را در روغن کمی سرخ میکنیم، زیاد نه سفت میشود. وقتی سرخ شد به کناری میگذاریم.
بعد پیاز را خرد کرده کمی سرخ میکنیم تا طلایی شود،و زرد چوبه را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم، و بعد از آن دونه های اناررو اضافه میکنیم و روی شعله ی کم وبا در بسته کمی میذاریم تفت بخوره(نسوزه)
مرحله ی آخر(بهتره 10 دقیقه آخر انجامش بدین) سپس اون آب مرغی رو که گفتم بهش اضافه کنید و بگذارید کمی جوش که زد مرغ های سرخ شده را به آن اضافه کنید وبگذارید چند دقیقه بماند(زیاد نه) سپس غذا آمادس با برنج نوش جان کنید و لذت ببرید.

توصیه* مرغ را جدا در ظرفی سرو کنید و آب آن را در پیاله بکشید چون مرغ این آب را به خود میکشد و بهتر ایت حالت سرخ شدگی در مرغ بماند و شل نشود.

واقعا خوشمزست و ترش من که خیلی دوست دارم، امیدوارم شماهم بپسندید.
مشکلی بود در خدمتم

Attached Thumbnails
تصویر01.jpg   تصویر02.jpg  

تصویر04.jpg   تصویر05.jpg  

تصویر06.jpg   تصویر07.jpg  

تصویر09.jpg   تصویر10.jpg  

__________________
mania6370 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی mania6370 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-10-22), 136122 (2016-04-06), arezoojooni (2014-10-27), Azijam (2012-10-22), ღ sahar ღ (2012-10-22), baran78 (2013-08-01), Belfi (2012-10-22), derakhshan20 (2014-08-12), Khaleh Mary (2012-10-22), leili (2012-10-22), marzi.kh (2014-06-16), setayesh66 (2012-10-22), shamim90 (2015-04-25), sobhan91 (2012-10-22), sodabeh (2013-01-29), solmaz55 (2013-05-28), قاشق چوبی (2012-10-23), مامان <باران> (2014-06-16), veronika (2013-09-30), zamzam (2015-02-07), zariattari (2012-10-23), ziziho (2012-12-15)
قدیمی 2012-10-22, 07:33 PM   #2
Miriam
کاربر فعال
 
آواتار Miriam
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: My Husband's Heart
ارسالها: 561
تشکر کرده : 9,551
تشکر شده 10,689 بار در 1,017 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Miriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond reputeMiriam has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: خورش ترش با مرغ و دونه انار

نقل قول:
ارسالی توسط sobhan91 مشاهده موضوع
با دانه انار تازه که الان فصلش هست می شه درست کرد؟
بله حتما" میشه اتفاقا" خوشمزه تره
Miriam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Miriam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2014-06-16), مامان <باران> (2014-06-16), veronika (2013-09-30)
قدیمی 2012-10-22, 07:41 PM   #3
mania6370
کاربر جدید
 
آواتار mania6370
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: اینجا
ارسالها: 97
تشکر کرده : 571
تشکر شده 526 بار در 97 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of light
پیشفرض پاسخ: خورش ترش با مرغ و دونه انار

نقل قول:
ارسالی توسط sobhan91 مشاهده موضوع
با دانه انار تازه که الان فصلش هست می شه درست کرد؟
عزیزم من تا بحال با انار تازه درست نکردم,اما یه چیزی که هست این دونه انارا انارای کوچولوی ترشه که توی شمال هست و خشکش میکننو استفاده میکنن شما درست کن و خبرشو به ما بده شاید این بهتر بشه
__________________
mania6370 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی mania6370 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marzi.kh (2014-06-16), مامان <باران> (2014-06-16), veronika (2013-09-30)
قدیمی 2014-06-16, 11:16 AM   #4
مامان <باران>
مدیر انجمن
 
آواتار مامان <باران>
 
تاریخ عضویت: Jan 2013
موقعیت: زیر آسمون خدا
ارسالها: 2,027
تشکر کرده : 21,928
تشکر شده 31,468 بار در 2,213 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
مامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond reputeمامان <باران> has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خورش ترش با مرغ و دونه انار

اینم مال من...خیلی این غذارو دوست دارم
با مرغ هم با گوشت درست میکنم.دونه انارو هم عروس خاله ام از امل برام آورده.کمی شکر به خورشت اضافه میکنم طعمش ملس شه.گاهی اوقات کمی هویج خلالی سرخ شده هم میذارم کنارش...
Attached Thumbnails
IMG_2226_S.jpg   IMG_2304_S.jpg  

IMG_2313_S.jpg  
__________________
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست

(کوروش کبیر)
مامان <باران> آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی مامان <باران> عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2014-06-16), 136122 (2016-04-06), arezoojooni (2014-10-27), baran78 (2014-06-16), derakhshan20 (2014-08-12), mania6370 (2014-08-02), Maryam_chef (2014-06-16), marzi.kh (2014-06-16), Miriam (2014-06-16), samagh (2017-10-17), shamim90 (2015-04-25), zamzam (2015-02-07), آفتاب بانو (2015-11-15), زمردي (2014-08-13)
قدیمی 2014-08-12, 02:18 PM   #5
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 7,114
تشکر کرده : 21,146
تشکر شده 77,819 بار در 7,606 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 3 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: خورش ترش با مرغ و دونه انار

مرغ با دونه ی انار و رب آلو
Attached Thumbnails
Image2901.jpg  
__________________
سری به آشپزخونم بزن
اینستاگرام من
Maryam_chef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-04-06), derakhshan20 (2014-08-12), mary3 (2014-08-12), nasrin50 (2014-08-13), آفتاب بانو (2015-11-15)
پاسخ

کلیدواژه
مرغ, مزه, انار, برنج, تره, ترش, خورش, دونه


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خورش فسنجان (ترش، شیرین، ملس) Sardooneh خورش و قلیه 134 2018-05-20 03:15 PM
خورش ناردون *h-nik* غذاهای استان های گیلان و مازندران 17 2016-12-27 11:01 PM
خورش الو انار مارال خانم غذاهای استان های گیلان و مازندران 1 2013-12-28 04:01 PM
مدل شال گردن **Ghazal** بافتنی در روزمنو 96 2013-07-06 10:14 AM
اندر فواید انار گندم تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2012-05-13 02:49 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 11:13 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد