کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سوپ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-14, 01:51 AM   #1
الهام
کاربر نیمه فعال
 
آواتار الهام
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 144
تشکر کرده : 221
تشکر شده 965 بار در 237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
الهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud ofالهام has much to be proud of
پیشفرض سوپ شیر - سوپ سفید

مواد لازم:

جو خیس کرده نصف لیوان

هویج رنده شده نصف لیوان

مرغ حدود 200 گرم

قارچ(دلخواه) 200 گرم

ذرت پخته شده(دلخواه) نصف لیوان

شیر 3 لیوان

آرد 1ق غ

کره 50 گرم

نمک و فلفل کمی


روش پخت:
جو+هویج+مرغ را در 1-1.5 لیتر آب میریزیم تا کاملا بپزد.من حدود نیم ساعت تا 1 ساعت در زودپز می پزم.
نمک و فلفل+ذرت پخته + قارچ سرخ شده را می افزاییم.
سس سفید یا بشامل را که به ترتیب زیر درست کرده ایم می افزاییم و بعد دو لیوان شیر باقی مانده را می افراییم و حدود 15 دقیقه می گذاریم تا جا بیفتد.
وقتی آماده شد می توانید رویش را با کمی گشنیز و جعفری خرد شده تزئین کنید.

سس سفید یا بشامل: آرد را در کره کمی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود. 1 لیوان از شیر را کم کم می افزاییم و هم میزنیم تا یکدست شود. وقتی روی سس شروع به حباب زدن کرد آماده است.(این سس در تهیه لازانیا و بسیاری غذاهای دیگر به کار می رود)

این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذه و از اون غذاهاییه که طعم فوق العاده اش رو هرگز فراموش نمی کنید.
Attached Images
File Type: jpg soope shir.jpg (58.7 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg supeshir2.JPG (45.5 کیلوبایت, 0 views)
الهام آفلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی الهام عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-13), *گل مریم* (2012-12-20), amanita (2011-01-14), Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Bahar-chef (2013-09-28), Betty (2011-01-14), elize (2012-07-24), hamichef (2014-03-30), hamraz (2012-09-29), hoda6413 (2012-07-17), Khaleh Mary (2011-08-09), kyana (2014-04-20), leila_2 (2013-07-20), Mahshid (2012-05-12), mana (2011-11-22), Maneli (2012-08-02), Matiiin (2013-09-28), mayam (2011-08-09), muniekita (2011-07-28), neda (2011-04-04), princessN (2013-05-04), ROSHAN (2013-07-31), samar (2014-02-19), sara_59 (2013-08-26), Sardooneh (2011-08-09), selin (2011-11-23), Shamimi (2013-07-17), surme (2013-08-21), Tasha (2014-07-10), فاطیما (2012-08-08), ماهمون (2013-09-22), پری349 (2014-02-22), veronika (2013-02-17), zamzam (2014-02-28), ریحان (2011-05-31), سودابه (2012-07-21), صبوره (2012-07-23)
قدیمی 2011-08-09, 07:26 AM   #2
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,013 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ شیر (سوپ سفید)

من چرا اين تاپيك رو نديده بودم
اين سوپ شير كه خيلي دوست دارم.
Attached Images
File Type: jpg DSC04017.jpg (75.4 کیلوبایت, 9 views)
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
39 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-13), *Darya* (2011-08-09), *گل مریم* (2012-12-20), Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Bahar-chef (2013-08-24), elize (2012-07-24), hamraz (2012-09-29), hannane (2013-07-24), Homa2 (2012-09-28), Khaleh Mary (2011-08-09), leila_2 (2013-07-20), leili (2013-01-12), Mahdiye* (2013-01-12), Mahshid (2012-05-12), Maneli (2012-08-02), marzi.kh (2014-04-16), masi (2011-11-22), Matiiin (2013-09-28), Narges (2011-08-09), ROSHAN (2013-07-31), sara_59 (2013-08-26), selin (2011-11-23), Shamimi (2013-07-17), sodabeh (2013-01-06), surme (2013-08-21), Tasha (2014-07-10), فاطیما (2012-08-08), مسافر62 (2013-11-12), یاسمین ع (2013-07-09), پری349 (2014-02-22), veronika (2013-02-17), zahra_86 (2014-07-23), zamzam (2014-02-28), zariattari (2012-08-29), zarii. (2013-11-02), آلیس (2011-08-09), الهام 62 (2012-04-03), سحر عاصم (2013-09-23)
قدیمی 2011-08-09, 07:51 AM   #3
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,013 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ شیر (سوپ سفید)

اينم يكي ديگه
Attached Images
File Type: jpg DSC03651.jpg (83.7 کیلوبایت, 5 views)
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-13), *Darya* (2011-08-09), *گل مریم* (2012-12-20), Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Bahar-chef (2013-08-24), elize (2012-08-20), hamraz (2012-09-29), Khaleh Mary (2011-08-09), leila_2 (2013-07-20), leili (2013-01-12), Mahdiye* (2013-01-12), Mahshid (2012-05-01), Maneli (2012-08-02), marzi.kh (2014-04-16), masi (2011-11-22), Matiiin (2013-09-28), Narges (2011-08-09), ROSHAN (2013-07-31), selin (2011-11-23), Shamimi (2013-07-17), Tasha (2014-07-10), فاطیما (2012-08-08), پری349 (2014-02-22), veronika (2013-02-17), zahori (2013-07-15), zamzam (2014-02-28), zariattari (2012-12-08), zarii. (2013-11-02), آلیس (2011-08-09), الهام 62 (2012-04-03), ریحان (2011-08-09), سحر عاصم (2013-09-23)
قدیمی 2011-08-09, 11:35 AM   #4
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 672
تشکر کرده : 5,353
تشکر شده 10,013 بار در 783 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ شیر (سوپ سفید)

من جو رو با يه كمي آب ميذارم ميپزه و بعد ديگه همش شير اضافه ميكنم..

هويج نگيني استفاده ميكنم..رنده شده دوست ندارم.
سس سفيد هم دوست ندارم..

من از عصاره مرغ حدود 5 تا قرص استفاده ميكنم..اليت يا گالينا بلانكا يا نستاله.

جو وقتي ميپزه خودش حسابي لعاب ميندازه و غليظ ميشه..نيازي به سس سفيد يا بشامل نداره..من دوست ندارم ولي خب ممكنه خيلي ها بريزن.

ذرت و قارچ و كره رو هم با هم اضافه ميكنم تا كره به خورد بقيه مواد بره..

تو خونه ما كه خيلي طرفدار داره اين سوپ.
اگه دوست داشتين يه كمي خامه رو با آب سوپ ميتونيد قاطي كنيد و به عنوان تزئين بريزيد روي سوپ..مثل عكس اولي كه گذاشتم.
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-08-09), Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Bahar-chef (2013-08-24), elize (2012-08-20), hamraz (2012-09-29), leili (2013-01-12), mayam (2011-08-13), Narges (2011-08-09), ROSHAN (2013-07-31), Shamimi (2013-07-17), sodabeh (2013-01-06), Tasha (2014-07-10), فاطیما (2012-09-03), مسافر62 (2013-11-12), پری349 (2014-02-22), veronika (2013-02-17), vivien (2011-08-09), zariattari (2012-08-29), zarii. (2013-11-02), الهام 62 (2012-04-03)
قدیمی 2011-08-09, 11:41 AM   #5
*Darya*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Darya*
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 338
تشکر کرده : 5,457
تشکر شده 1,660 بار در 348 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute*Darya* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: سوپ شیر (سوپ سفید)

میشه به جای کره روغن ریخت؟بعد اون وقت شیر بخوام اضافه کنم نمیبره؟
__________________
الهی ، تو چه بی انتها میبخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح میگوئیم . . .
*Darya* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی *Darya* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-29), Bahar-chef (2013-09-28), hamraz (2012-09-29), ROSHAN (2013-07-31), Sardooneh (2011-08-09), Shamimi (2013-07-17), فاطیما (2012-09-03), پری349 (2014-02-22), zarii. (2013-11-02), الهام 62 (2012-04-03)
پاسخ

کلیدواژه
ماه رمضان, ماست, مزه, افطاری, سفید, سوپ, شير, شیر, عاشقشم


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (1 عضو و 1 میهمان)
Yekta
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ماهی سفید simple انواع خوراک با ماهی، میگو و ... 7 2014-09-09 03:50 PM
غذایی سبك برای مبتلایان به دیابت *ونوس* غذاهای رژیمی 1 2013-12-10 04:48 PM
نان لوف سفید Salva نان های مدرن 4 2012-10-05 09:47 PM
سوپ سفید در کاسه نونی Narges سوپ 0 2011-11-17 06:56 PM
کیک برگه سفید Salva کیک های کره ای 0 2011-01-02 01:24 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:49 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد