مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List
مهرانه

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-10-11, 01:13 PM   #1
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,799
تشکر کرده : 26,435
تشکر شده 74,781 بار در 4,332 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3799

حالت من
مهربون

پیشفرض كركي عسلي ( شيريني مناسب عيد نوروز )

کرکی عسلی

شيريني بسياز خوشمزه كركي عسلي كه امسال عيد 91 درست كردم واقعا خوشمزه بود حتي نسبت به برنجي و نخودچي كه براي عيد درست ميكردم اين شيريني زودتر از حد معمول تموم شد

کرکی عسلی--- ازیتا اسماعیلی
ارد جوانه گندم 300 گرم ارد نخودچی 100 گرم ارد برنج 100 گرم پودر شکر 250 گرم روغن جامد صاف 150 گرم کره دوغ گرفته 100 گرم هل 2/1 ق چ عسل 1 ق س زعفران اب کرده 1 ق چ خلال پسته برای تزئین

فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید
کره+روغن با دور تند همزن 3 دقیقه هم زده میشود
+کم کم پودر شکر و 7 دقیقه هم زده شود
+هل و عسل و 2 دقیقه زده و همزن خاموش
اردها الک شده و مخلوط و کم کم اضافه و ورزداده شود . تا وقتی که خمیر از هم نپاشد.
+زعفران غلیظ و دو بار از چرخ گوشت رد شود.
2 ساعت در جای خنک استراحت دهید
گلوله هایی ورداشته و در کف دست پهن کنید با انگشت دانه نقش بیندازیدبا فاصله چیده و روی هر کدام پودر پسته بریزید.
20 دقیقه در طبقه وسط شیرینی ها پخته شوند
میتوانید 2 ق از ارد کم کرده و کاکائو اضافه کنید.
برای اینکه شیرینی رنگ تیره تری داشته باشد سینی شیرینی را در طبقه بالای فر قرار داده و به مدتپخت شیرینی کمی بیفزاید تا طعم و رنگ جدیدتری داشته باشید.

fe21#001.jpg

LGIM0312.jpg LGIM0316.jpg

من شیرینی رو قالب زدم
برای این مقدار خمیر شیرینی من لازم ندیدم خمیر چرخ بشه اما چرخ بکنید هم راحت ترین هم وقت کمتری ازتون میگیره
شیرینی تون رو اگر بذارید کمی رنگش تیره تر بشه نه اینکه بسوزه فقط رنگش تیره تر بشه طعم خوشمزه تری داره شیرینی های من رو هم ببنید بعضیهاشون یعنی سینی دوم رنگشون تیره تره

اگر شیرینی مطلوب و خوش طعمی میخواین از بهترین آرد برنج و جوانه گندم استفاده کنید و از الک پارچه ای رد کنید حتی پودر قندتون روهم از الک رد کنید اینجوری شیرینی نرم و با کیفیت عالی دارید.

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-02-24 انجام شده است علت: ترکیب سه پست
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
50 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-03-14), *Shima* (2013-11-26), *پانته آجون* (2013-02-24), .susan. (2013-02-20), 1956 (2014-03-10), Adeleh (2013-02-24), Araz (2012-10-12), ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), Bahari (2012-10-11), Beauty (2014-03-04), Belfi (2012-10-11), elisa76 (2014-03-06), elize (2012-10-21), hamraz (2012-10-11), Hanasakura (2012-10-11), Hanichef (2013-02-16), Khaleh Mary (2012-10-11), Mahshid (2012-10-20), marava (2013-02-24), marie (2014-03-22), marmar11 (2013-03-04), marzi.kh (2014-03-12), Matiiin (2012-10-11), miaayad-hoda (2013-02-23), Midway (2012-10-11), minamona888 (2014-02-05), Nahid59 (2012-10-11), Narges (2012-10-11), niloofar63 (2012-10-13), Pari65 (2014-03-08), parvane (2013-02-21), ROSHAN (2014-03-14), s1387p (2014-03-10), Sepnta (2013-02-24), setayesh66 (2012-10-17), Shady (2013-02-20), shohreh (2012-10-11), soodabeh (2014-02-26), فلونه (2013-02-26), قاشق چوبی (2013-02-20), veronika (2012-11-24), zahori (2013-10-25), zahra78 (2014-03-15), zariattari (2012-10-11), الیکا (2013-02-24), باران بهاري (2014-03-21), باران78 (2013-02-20), زهرا23 (2013-02-19), سیندرلا22 (2013-02-22), عسل شمس (2013-12-20)
قدیمی 2012-10-11, 05:33 PM   #2
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,799
تشکر کرده : 26,435
تشکر شده 74,781 بار در 4,332 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3799

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: كركي عسلي ( شيريني مناسب عيد نوروز )

نقل قول:
ارسالی توسط Midway مشاهده موضوع
مهرانه جون به جای کره میشه از مارگارین استفاده کرد؟
میشه استفاده کرد ولی با کره حیوانی یک چیز دیگه است اگر هم مارگارین و هم کره حیوانی استفاده کنید هم طعمشو تا اندازه ای حفظ کردین و هم مارگارینم استفاده کردین ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط از نظر طعم شاید تفاوت داشته باشه
در کل از کره ای استفاده کنید که طعمشو می پسندین بعضی کره ها بوی خوبی ندارن و تو شیرینی هم این بو رو تو خودشون حفظ می کنند

میزان پودر شکر : 250 گرم آرد جوانه گندم : 100 گرم
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), marie (2014-03-22), marmar11 (2013-03-04), Midway (2012-10-11), parvane (2013-02-21), veronika (2014-02-26), آفتاب بانو (2013-03-07), سیندرلا22 (2013-02-22)
قدیمی 2012-10-11, 06:29 PM   #3
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,799
تشکر کرده : 26,435
تشکر شده 74,781 بار در 4,332 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3799

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: كركي عسلي ( شيريني مناسب عيد نوروز )

نقل قول:
ارسالی توسط Shidak مشاهده موضوع
کره دوغ گرفته چی‌ هست؟ جایگزینش چیه؟
کره همون کره معمولی صبحانه و حیوانی هستش کره روی حرارت ملایم آب کنید و بذارید داخل یخچال تا کره ببنده از یک گوشه ظرف یک سوراخ ایجاد کنید و مایع سفید رنگی که دوغ کره نامیده میشه رو خارج کنید و بقیه کره رو استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2013-02-19 انجام شده است علت: سوال
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
.susan. (2013-02-20), ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), Mahshid (2012-10-20), marie (2014-03-22), Narges (2013-02-19), setayesh66 (2012-10-22), Shidak (2012-10-11), veronika (2012-11-24), سیندرلا22 (2013-02-22), عسل شمس (2013-12-20)
قدیمی 2013-02-20, 06:07 PM   #4
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,799
تشکر کرده : 26,435
تشکر شده 74,781 بار در 4,332 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3799

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: كركي عسلي ( شيريني مناسب عيد نوروز )

نقل قول:
ارسالی توسط sara mamani مشاهده موضوع
مهرانه جون میشه آدرس جایی رو که احتمالا خودتون ازش آرد جوانه گندم خرید کردین بفرمائید؟؟؟ من که جز مارک گلها چیزی پیدا نکردم... گلها هم بافتش اونقدر زبر و سخته که به درد آسیاب کردن هم نمی خوره...
دوست اگه مشهد زندگي مي كنيد من از روبروي باغ ملي تو خيابان امام خميني جنب داروخانه يك مغازه هست كلي كنسرو روغن مايع خارجي زيتون و .... چيده اسم مغازه يادم نيست ولي روبروي باغ مليه دقيقا كنار داروخانه من از اونجا گرفتم مارك آرد جوانه گندم من دانه طلائي هستش
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Sepnta (2013-02-20), veronika (2014-02-26), باران بهاري (2014-03-21)
قدیمی 2013-02-24, 11:57 AM   #5
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 3,799
تشکر کرده : 26,435
تشکر شده 74,781 بار در 4,332 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 9 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 11/20
Today ارسالها
5/5 sssss3799

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: كركي عسلي ( شيريني مناسب عيد نوروز )

دوستان زيادي چه خصوصي چه عمومي در مورد اين شيريني خوشمزه سوالاتي داشتن با اندك وقتي كه ديروز گيرم اومد اين شيريني رو براي رفع اشكالات دوستان در آستانه درست كردن شيريني هاي نوروزي درست كردم اميدوارم بدردتون بخوره

شيريني کرکی عسلی--- ازیتا اسماعیلی

************************************
مواد لازم :

آرد جوانه گندم 300 گرم
آرد نخودچی 100 گرم
آرد برنج 100 گرم
پودر شکر 250 گرم
روغن جامد صاف 150 گرم
کره دوغ گرفته 100 گرم
هل 2/1 ق چ
عسل 1 ق س
زعفران آب کرده 1 ق چ
خلال پسته برای تزئین

طرز تهيه :

*****************************
DSCF7952.jpg

فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید .

کره دوغ گرفته +روغن صاف قنادي (شماره 50 )را با دور تند همزن 3 دقیقه هم زده شود .

DSCF7954.jpg

+کم کم پودر شکر ( قند ) حدود 7 دقیقه هم زده شود

DSCF7955.jpg DSCF7956.jpg

+هل و عسل را اضافه و 2 دقیقه ديگر همزده و همزن را خاموش كنيد .

DSCF7958.jpg

آردها را با هم الک كنيد و مخلوط آردها را کم کم اضافه و ورز دهيد . تا وقتی که خمیر از هم نپاشد. ( براي من حدود دو قاشق سوپخوري آرد اضافه اومد )

DSCF7959.jpg DSCF7961.jpg

+زعفران غلیظ را اضافه و دوباره كمي ورز دهيد و دو بار از چرخ گوشت رد شود.( من از چرخ گوشت استفاده نكردم در حدود نصف دستور يا برابر دستور نيازي نديدم از چرخ گوشت استفاده بشه خمير به ورز دادن زياد نيازي نداره همين كه با مخلوط و بتونيد گلوله اي از خمير در دست درست كنيد و از هم نپاشد كافيست )

DSCF7962.jpg

2 ساعت در جای خنک استراحت دهید ( خمير كمي بعد از استراحت سفت ميشه بعد از استراحت خمير رو كمي ورز بديد )

DSCF7963.jpg

گلوله هایی ورداشته و در کف دست پهن کنید با انگشت دانه نقش بیندازیدبا فاصله چیده و روی هر کدام پودر پسته بریزید. ( يا مقداري از خمير برداشته لاي نايلون خمير را باز كنيد و به ضخامت نيم سانت خمير را پهن و قالب بزنيد )

DSCF7964.jpg DSCF7965.jpg DSCF7966.jpg DSCF7970.jpg

20 دقیقه در طبقه وسط شیرینی ها پخته شوند .

نحوه دوغ گرفتن كره :

اول كره را ذوب كنيد بگذاريد در جاي خنك كره ببندد از يك گوشه ظرف كره را سوراخ كنيد و دوغ جمع شده در زير كره را خارج كنيد .

DSCF7941.jpg DSCF7947.jpg

میتوانید 2 ق از آرد کم کرده و کاکائو اضافه کنید.
برای اینکه شیرینی رنگ تیره تری داشته باشد سینی شیرینی را در طبقه بالای فر قرار داده و به مدت پخت شیرینی کمی بیفزاید تا طعم و رنگ جدیدتری داشته باشید .

DSCF7972.jpg DSCF7974.jpg DSCF7975.jpg DSCF7978.jpg
مهرانه آنلاین است   پاسخ با نقل قول
50 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-03-14), *fahimeh* (2014-03-15), .susan. (2013-02-24), 12345t (2014-03-05), Adeleh (2013-10-25), Araz (2013-02-24), atena46 (2013-02-24), ღ.ترنم.ღ (2013-02-25), Bahari (2013-02-24), Beauty (2014-02-09), Belfi (2013-02-24), gisoo2 (2013-02-24), Hanasakura (2013-02-25), Hanichef (2013-03-06), Mahshid (2013-02-24), marie (2014-03-22), marmar11 (2013-03-04), Matiiin (2013-02-24), minamona888 (2014-02-05), Nahid59 (2013-02-24), nastaran_1345 (2014-04-12), Nika61 (2014-03-06), Pari65 (2014-03-08), PARMIDA (2013-03-11), parvane (2013-02-24), Rana.Y (2013-02-24), Roya-e-Bahar (2013-10-25), s1387p (2014-03-10), SAHAR NAAZ (2013-03-11), sara mamani (2014-04-04), Sepnta (2013-02-24), setayesh66 (2013-02-24), Shady (2013-02-24), Shirinkam (2013-03-07), soodabeh (2014-02-26), Tara8930 (2013-02-24), قاشق چوبی (2013-02-24), مامان عاشق (2014-02-10), پرچونه (2014-02-17), veronika (2013-03-06), white rose (2013-02-27), zahori (2013-10-25), zahra78 (2013-02-24), zariattari (2013-02-24), بانوی شرقی (2013-03-07), باران بهاري (2014-03-21), باران78 (2013-02-24), زهرا23 (2013-02-24), شبهای تهران (2013-03-10), عسل شمس (2013-12-20)
پاسخ

کلیدواژه
كركي, مناسب, نوروز, برنج, تره, شيريني, شیرینی, عيد, عسلي


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ژله شير عسلی Amitida ژله و دسرهای ژلاتینه 12 2014-04-21 09:16 PM
تغذيه در ايام نوروز Hedieh تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2012-03-01 11:33 AM
انتخاب رنگ مناسب دکوراسیون داخلی خانه MaarMaar دکوراسیون داخلی وچیدمان 11 2011-05-09 07:08 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:07 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد