![]() |
![]() |
#1 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 556
تشکر کرده : 22,550
تشکر شده 16,381 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام به همه
![]() اینم آشپزخونه ی منه ![]() مدت زیادی نیست که آشپزی و قنادی میکنم اما تو همین مدت کوتاه هم حسابی عاشقشون شدم ![]() مخصوصا قنادی ![]() ساعتهایی که تو آشپزخونه میگذرونم بهترین و زیباترین لحظات عمر منه ![]() من عاشق درست کردن و البته طراحی دسرم و اینجا هم میخوام تجربیاتم تو این زمینه با شما به اشتراک بذارم و همچنین از راهنمایی های شما استفاده کنم. امیدوارم که واستون مفید باشه ![]() ترویج دادن هنر کار شایسته ایه و اگه با نیت ترویج عشق و محبت باشه صد البته زیباتر هم میشه.کارایی که با عشق و علاقه انجام میدیم هرچند گاهی به نظرخودمون راضی کننده نشده باشه اما در نظر دیگران همیشه مورد پسند قرار میگیره چون جهان اطراف ما عشق رو خوب درک میکنه و بهش پاسخ میده. ![]() امیدوارم همیشه با عشق آشپزی کنید. ![]() |
![]() |
![]() |
64 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | **Ghazal** (2014-01-28), .susan. (2012-10-13), 136122 (2015-03-25), 890143629 (2015-03-12), Adeleh (2014-05-29), Adriyana (2013-04-22), ahrar (2014-06-11), Araz (2012-10-05), atoosa (2013-12-26), Azijam (2012-10-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), baran78 (2014-07-27), Betty (2012-10-05), Chef-Sheri (2013-09-28), donya (2013-05-05), elize (2012-10-11), fatemeh1378 (2013-12-07), Gilaneh (2012-11-18), gole roz (2015-02-14), hamed-pme (2013-10-02), hamraz (2012-10-06), Hanichef (2013-05-11), hasti5 (2012-10-05), kaktos (2013-05-07), Mahshid (2012-10-05), mahta11m (2013-03-09), maman khatereh (2013-02-28), Mandana.N (2013-12-29), maryam.r (2012-10-08), Maryam_chef (2013-05-11), miaayad-hoda (2012-10-06), Mitra@ (2012-10-10), monayii (2014-01-05), murismano (2012-12-20), Narges (2012-10-05), narges yas (2012-10-17), NedaBahari (2014-08-08), paria.gol (2014-12-07), Rana.Y (2012-10-05), reyhane66 (2012-10-06), ROSHAN (2013-08-26), roya* (2013-04-17), samiiim (2013-02-04), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2013-05-05), Sepnta (2012-10-05), setayesh66 (2012-10-05), shamim90 (2014-02-16), shin (2012-10-11), shohreh (2012-10-05), Soli (2012-11-07), sorour (2013-07-22), مهرانه (2012-10-05), مامان زهرا و حسین (2012-11-28), یسناگلی (2014-10-14), پاندا (2012-10-07), vara (2012-10-07), veronika (2013-02-01), Vijeh (2012-12-19), white rose (2012-10-05), zamzam (2013-05-24), الیکا (2013-05-13), دنیا (2012-10-07), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-05) |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 556
تشکر کرده : 22,550
تشکر شده 16,381 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دسر راه راه
که روز معلم برای مامانم درست کردم. ![]() از ژله ی آلوئه ورا (یک پیمانه آب جوش + یک پیمانه شیر سرد) و ژله ی تمشک لایه ی اول هم دسر نارگیل محصول دراژه است. |
![]() |
![]() |
107 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | .susan. (2012-10-13), 136122 (2015-03-25), 890143629 (2015-03-12), Adeleh (2012-10-05), Adriyana (2013-04-22), ahrar (2014-06-11), Amitida (2012-10-05), Araz (2012-10-05), atefe.godarzi (2012-10-06), Azijam (2012-10-16), azita.gh (2013-01-23), aziz0062 (2014-04-12), ღ.ترنم.ღ (2012-10-06), baran78 (2015-09-19), Belfi (2012-10-05), Chef-Sheri (2013-09-28), darya100 (2012-10-15), donya (2013-05-05), elize (2012-10-11), fahime (2012-12-20), farinaz3 (2012-10-06), fateme.sh (2012-10-07), fatemeh1378 (2013-12-07), Gilaneh (2012-11-18), gole roz (2015-02-14), hamichef (2013-12-01), hamraz (2012-10-06), Hanasakura (2012-10-07), Hanichef (2013-11-11), hasti5 (2012-10-05), hasty7 (2013-05-07), hemila (2013-05-12), Homa2 (2013-04-28), kaktos (2013-05-07), Kianrz (2013-03-07), Liliom (2013-03-07), Mahshid (2012-10-05), mahta11m (2013-03-09), maman khatereh (2013-02-25), maryam.r (2012-10-08), maryam2002 (2015-01-24), Maryam2902 (2012-10-11), maryamkhanomina (2012-10-27), matin38 (2012-10-17), melmel (2012-10-28), miaayad-hoda (2012-10-06), Mojgan514 (2012-10-25), mona.kh (2014-09-23), monayii (2014-01-05), murismano (2012-12-20), Narges (2012-10-05), narges yas (2012-10-17), narsis13 (2013-04-28), paria.gol (2014-12-07), Rana.Y (2012-10-05), rashin1985 (2013-04-21), reyhane66 (2012-10-06), ROSHAN (2013-08-26), roya* (2013-04-17), saghi.kosar (2013-05-07), SAHAR NAAZ (2012-10-07), sallyjoon (2013-08-17), samiiim (2013-02-04), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2013-04-30), sara68 (2013-05-03), sarina-kian (2013-05-07), selena (2013-07-15), Sepnta (2012-10-05), setayesh66 (2012-10-05), sevda2013 (2015-08-05), shamim90 (2013-12-01), shirin60 (2013-05-25), shohreh (2012-10-05), Soli (2012-11-07), sorour (2013-07-22), قاشق چوبی (2012-10-06), مهرانه (2012-10-05), مامان <باران> (2013-07-14), مامان زهرا و حسین (2012-11-28), مارال خانم (2013-05-13), متینه (2013-05-20), محیا بانوو (2013-02-21), نبض مامان (2015-01-10), یاسمین ع (2013-10-14), یسناگلی (2014-10-14), گلوریا (2015-12-29), گوهر (2012-10-10), گیتار (2014-06-24), پاندا (2012-10-07), vanooshe (2012-11-08), veronika (2013-02-01), Vijeh (2012-12-19), white rose (2012-10-05), zahra78 (2012-11-05), zahrazz (2013-03-10), zamzam (2013-05-08), zariattari (2012-10-06), zibaye ziba (2015-01-17), آشپزخونه سپیده (2013-03-30), الیکا (2013-05-13), باران بهاري (2013-09-30), دنیا (2013-05-04), رها62 (2012-11-23), سمانه1366 (2012-10-05), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-27), شیده (2012-12-14) |
![]() |
#3 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 556
تشکر کرده : 22,550
تشکر شده 16,381 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ژله ی 3 رنگ :
همونطور که از اسمش پیداست 3 رنگ ژله نیاز داریم رنگها باید کمی کدر بشن تا با هم قاطی نشه.( من میزان کدر شدن دو رنگ روی دسر رو کمتر کردم تا جلوه ی بهتری داشته باشه از بستنی وانیلی استفاده کردم به مقداری که ژله تنها از حالت شیشه ای بیرون بیاد.) فالبمو تو یخچال گذاشتم به صورت کج و برای اینکه بمونه پشتش یه کاسه (به صورت برگشته) گذاشتم تا نقش تکیه گاهو بازی کنه. بعد آروم با ملاقه ( همونطور که ظرف تو یخچاله) ژله ی رنگ آبی رو ریختم ( سرعت عملتون باید بالا باشه تا زنگ هشدار یخچال به صدا در نیومده) مقداری که از ظرف بیرون نریزه بعد که نیم بند شد ظرف رو به سمت دیگه کج کردم و ژله ی قرمزو ریختم بعد از نیم بند شدن قسمت دوم قالب رو به حالت اول برگردوندم و رنگ سوم که ژله ی آلوئه ورا با شیر بودو ریختم. امیدوارم توضیحاتم واضح بوده باشه. |
![]() |
![]() |
78 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 136122 (2015-03-25), Adeleh (2012-10-05), ahrar (2014-06-11), Amitida (2012-10-05), Araz (2012-10-05), asallll (2012-10-05), atefe.godarzi (2012-10-06), Azijam (2012-10-16), azita.gh (2013-01-23), ღ.ترنم.ღ (2012-10-06), baran78 (2015-09-19), Belfi (2012-10-05), Betty (2012-10-05), Chef-Sheri (2013-09-28), darya100 (2012-10-15), donya (2013-05-05), elize (2012-10-11), farinaz3 (2012-10-06), fatemeh1378 (2013-12-07), Gilaneh (2012-11-18), gole roz (2015-02-14), hamichef (2013-12-01), hamraz (2012-10-06), Hanasakura (2012-10-07), Hanichef (2013-05-11), hasti5 (2012-10-05), hasty7 (2013-05-07), hemila (2013-05-12), Honey (2012-10-06), Kianrz (2013-03-07), Mahshid (2012-10-05), maryamkhanomina (2012-10-27), melmel (2013-10-03), miaayad-hoda (2012-10-06), Mojgan514 (2012-10-25), monayii (2014-01-05), murismano (2012-12-20), Narges (2012-10-05), narges yas (2012-10-17), paria.gol (2014-12-07), Rana.Y (2012-10-05), reyhane66 (2012-10-06), ROSHAN (2013-08-26), roya* (2013-04-17), SAHAR NAAZ (2012-10-07), sallyjoon (2013-08-17), samiiim (2013-02-04), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2013-04-30), sarina-kian (2013-05-07), Sepnta (2012-10-05), setayesh66 (2012-10-05), shamim90 (2013-12-01), shin (2012-10-11), shirin60 (2013-05-25), shohreh (2012-10-05), Soli (2012-11-07), sorour (2013-07-22), مهرانه (2012-10-05), مامان <باران> (2013-07-14), مامان زهرا و حسین (2012-11-28), متینه (2013-05-20), محدثه جون (2014-08-12), یاسمین ع (2013-10-14), یسناگلی (2014-10-14), پاندا (2012-10-07), veronika (2013-02-01), white rose (2012-10-05), zahra78 (2012-11-05), zamzam (2013-05-08), zariattari (2012-10-06), آشپزخونه سپیده (2013-03-30), الیکا (2013-05-13), دنیا (2013-05-04), رها62 (2012-11-23), سمانه1366 (2012-10-05), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17), شیده (2012-12-14) |
![]() |
#4 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 556
تشکر کرده : 22,550
تشکر شده 16,381 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
اینم دسر لاوانتین که امروز درست کردم
![]() دستورش از مجله ی هنرآشپزیه کیکش هم اسفنجی پایه است که شکلاتی درست کردم. یه دسر کامل و خیلی خیلی پرکالری ![]() خودم که عاشقشم ![]() ![]() آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-10-20 انجام شده است علت: افزودن لینک دستور |
![]() |
![]() |
88 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 136122 (2015-03-25), Adeleh (2012-10-05), ahrar (2014-06-11), Amitida (2012-10-05), Araz (2012-10-06), asallll (2012-10-05), atefe.godarzi (2012-10-06), atoosa (2013-12-26), aynazjon (2013-03-14), Azijam (2012-10-16), ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), baran78 (2015-09-19), Belfi (2012-10-05), Chef-Sheri (2013-09-28), donya (2013-05-05), elize (2012-10-11), farinaz3 (2012-10-06), fatemeh1378 (2013-12-07), Gilaneh (2012-11-18), gole roz (2015-02-14), hamichef (2013-12-01), hamraz (2012-10-06), Hanasakura (2012-10-07), Hanichef (2013-05-11), hasty7 (2013-05-07), hemila (2013-05-12), Honey (2012-10-06), Kianrz (2013-03-07), Liliom (2013-03-07), Mahshid (2012-10-07), mania6370 (2012-10-17), maryam.r (2012-10-08), maryamkhanomina (2012-10-27), matin38 (2012-10-17), melmel (2013-10-03), miaayad-hoda (2012-10-06), Mojgan514 (2012-10-25), monayii (2014-01-05), murismano (2012-12-20), narges yas (2012-10-17), ozum101 (2015-06-20), paria.gol (2014-12-07), Rana.Y (2012-10-05), rashin1985 (2013-04-21), reyhane66 (2012-10-06), ROSHAN (2013-08-26), roxana (2012-10-11), roya* (2013-04-17), saghi.kosar (2013-05-07), SAHAR NAAZ (2012-10-07), sallyjoon (2013-08-17), sama jan (2012-10-05), samiiim (2013-02-04), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2013-04-30), sara68 (2013-05-03), sarina-kian (2013-05-07), Sepnta (2012-10-05), setayesh66 (2012-10-05), sevda2013 (2015-08-05), shamim90 (2013-12-01), shin (2012-10-11), shohreh (2012-10-05), Soli (2012-11-07), sorour (2013-07-22), مهرانه (2012-10-05), مامان زهرا و حسین (2012-11-28), متینه (2013-05-20), نبض مامان (2015-01-10), یاسمین ع (2013-10-14), یسناگلی (2014-10-14), گوهر (2012-10-10), پاندا (2012-10-07), vanooshe (2012-11-08), veronika (2013-02-01), Vijeh (2012-12-19), white rose (2012-10-05), yasi1234 (2013-07-22), yektam (2013-05-25), zahra78 (2012-11-05), zamzam (2013-05-07), zariattari (2012-10-06), آشپزخونه سپیده (2013-03-30), الیکا (2013-05-13), باران بهاري (2013-09-30), دنیا (2013-05-04), رها62 (2012-11-23), شیده (2012-12-14) |
![]() |
#5 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: رشت
ارسالها: 556
تشکر کرده : 22,550
تشکر شده 16,381 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دسر با طرح لب دریا
برای این دسر به ژله ی بلوبری + پاستیل به شکل موجودات آبزی خنده + بیسکوییت پودر شده واسه ماسه ی ساحل + سنگ شکلاتی و قایقای ژله ای نیاز داریم. موجایی که روی دسر ایجاد کردم هم با استفاده از شیر بود ، تو لایه ی آخر دسر، ژله تو دمای اتاق مثه سفیده ی تخم مرغ شده بود و به راحتی با قایشق چایخوری یا انگشت آغشته به شیر روی کار موج ایجاد کردم. به اضافه ی ژله ی پرتقال قایقا یه کم شیر اضافه کردم و با ستاره قالب زدم شبیه ستاره ی دریایی شد. من قایقای ژله ای رو اینجوری درست میکنم: اول پرتقال رو از وسط نصف می کنم. آب پرتقال ها رو با کمک آب پرتقال گیری دستی می گیرم . حالا میتونی خیلی راحت اگه پوسته سفید نازکی از پرتقال داخل پوسته اصلی مونده با دست جداش کنی . حالا دو تا کاسه پرتقالی تر تمیز داریم که هر کدوم رو روی یک لیوان قرار می دیم و داخلش رو با مایع ژله پر مکنیم و و داخل یخچال میذاریم وقتی بست کافیه هر کدوم از کاسه ها رو با یه چاقوی تیز از وسط به دو قسمت تقسیم کنیم. |
![]() |
![]() |
55 کاربر زیر از دوست گرامی Matiiin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 136122 (2015-03-25), Adeleh (2012-10-07), Araz (2012-10-06), aynazjon (2013-03-14), Azijam (2012-10-16), aziz0062 (2014-04-12), ღ.ترنم.ღ (2012-10-11), baran78 (2015-09-19), Belfi (2013-02-04), Betty (2012-10-06), elize (2012-10-11), fatemeh1378 (2013-12-07), Gilaneh (2012-11-18), gole roz (2015-02-14), hamichef (2013-12-01), hamraz (2012-10-06), Hanasakura (2012-10-07), Hanichef (2013-05-11), hemila (2013-05-12), Kianrz (2013-03-07), maryamkhanomina (2012-10-27), melmel (2013-05-06), miaayad-hoda (2012-10-06), monayii (2014-01-05), narges yas (2012-10-17), Pari65 (2012-10-10), paria.gol (2014-12-07), Rana.Y (2012-10-07), ROSHAN (2013-08-26), sallyjoon (2013-08-17), samiiim (2013-02-04), samiiin (2012-10-21), sanaz1 (2013-04-30), sarina-kian (2013-05-07), setayesh66 (2012-10-06), sevda2013 (2015-08-05), shamim90 (2013-12-01), shin (2012-10-11), shohreh (2012-10-06), Soli (2012-11-07), sorour (2013-07-22), متینه (2013-08-13), یسناگلی (2014-10-14), veronika (2012-10-07), white rose (2012-10-06), yektam (2013-05-25), zahra78 (2012-11-05), zamzam (2013-05-24), zariattari (2012-10-06), آشپزخونه سپیده (2013-03-30), الیکا (2013-05-13), باران بهاري (2013-09-30), دنیا (2013-05-04), رها62 (2012-11-23), شیده (2012-12-14) |
![]() |
|
کلیدواژه |
matiiin, قصه, ماست, متین, مزه, نقاشی, نان, کیف, کیک, کیک تولد, کیک خامه ای, گردو, پودینگ, آموزش, آشپزخانه, الگو, بازی, برنج, تست, حلقه, حلوا, خودشیفته, خاکی, خدا, داستان, دسر, روزمنو, روزمنویی, زیبایی, سلامت, سنتی, ساندویچ, ساحل, شير, شیرینی, عکاسی, عکس, عاشقشم, عروس |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
>>> آشپزخانه های روزمنویی - دستورالعمل ها و اطلاعیه ها <<< | Narges | ارتباط با مدیر انجمن های آشپزخانه های روزمنویی | 23 | 2021-01-23 09:04 PM |
نکاتی که شما را در آشپزخانه تان حرفه ای تر می کند !؟ | Marjan | ریزه کاری های خانه داری | 21 | 2014-08-31 12:40 AM |
چاره آنفولانزا و سرماخوردگی در آشپزخانه شماست | **Ghazal** | تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی | 0 | 2012-10-24 10:36 PM |
نوسازی و ترمیم یک آشپزخانه ی کوچک !! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 1 | 2011-06-25 12:27 PM |
آشنایی با مینی آشپزخانه!!! | jenifer | دکوراسیون داخلی وچیدمان | 0 | 2011-04-20 08:31 AM |
|