تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-09-17, 03:21 PM   #1
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض شیرینی شکری

>>> تجربه های شیرین مربوط به بیسکوئیت شکری را در اینجا ببینید <<<


بچه ها فکر کنم با این شیرینی های شکری هممون یه جورایی خاطره داریم. من که هر سال عید بابام از این شیرینی ها میخرید.... یادش به خیر عاشق طعمشم

خیلی دستورها رو امتحان کردم اما نشد اونی که تو قنادیا هست... ولی این یه دونه از کتاب "هنر قنادی" آقای چنگیز علی محمدی رو درست کردم و خیلی دوستش دارم. برای همین با شما شریک شدم تا شما هم به یاد قدیما درست کنید و لذت برید

فقط چون این عکس قدیمیه از مراحل کار عکس ندارم. هر چند خیلی خیلی ساده است اما دوباره درست میکنم و عکس میذارم.

شیرینی شکری

روغن ............................. 160 گرم
شکر .............................. 70 گرم
شربت بار ........................ 1 ق غ
تخم مرغ ......................... 1 عدد
وانیل .............................. یک دوم ق چ
آرد ................................. 300 گرم

طرز تهیه:
* روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدودا 4-3 دقیقه با دور متوسط)
* بعد شربت و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. (یک دقیقه)
* آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.
* خمیر رو جمع میکنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.
* بعد خمیر در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
* خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (2-3 قاشق کافیه)
* خمیر رو بین 2 تا نایلون به قطر 0.5 سانت باز کنید و مستطیل های 2*5 برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
* روی شیرینی ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.
* در فر از پیش گرم شده 175 درجه (برای فرهای گازی) و یا 155 درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدودا 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینی ها یه کمی طلایی شد بپزید.
Attached Thumbnails
ShiriniShekary.jpg  
__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-09-21 انجام شده است علت: ایجاد تاپیک دستور + افزودن لینک
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adeleh (2014-02-12), Araz (2012-11-28), Atusa (2013-01-15), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), baran78 (2013-08-23), Beauty (2013-07-21), Belfi (2012-11-28), gisoo2 (2012-11-28), Hanasakura (2012-11-28), Hanichef (2013-10-27), hasty7 (2014-06-07), marie (2013-08-29), marmar11 (2013-07-21), Matiiin (2012-10-12), Nika61 (2014-02-21), sara68 (2013-06-18), Sepnta (2012-11-29), setayesh66 (2012-10-16), shohreh (2012-11-28), signorina (2012-12-01), sorour (2013-12-02), فاطمه مهر (2014-05-11), مهرانه (2012-12-03), مامان <باران> (2013-07-15), veronika (2012-10-31), zamzam (2014-03-13), zariattari (2012-11-28), رها62 (2012-12-01), سمانه آشپز (2013-12-14), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17), سارا. (2012-11-28), شهین (2013-07-21)
قدیمی 2012-09-17, 04:35 PM   #2
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین - خاطرات شیرین :: بیسکویت شکری ::

دوستای خوبم اگر دستوری از یه شیرینی رو دیدی که تو مواد اولیه اش شربت بار بود بدونید که کاربردش فقط به خاطر رنگ بهتر و طلایی تر اونه.... مثلا بعضی دستورهای رولت ها یا نان خامه ای ها یا شیرینی آلمانی یا همین شیرینی.

شربت بار رو میتونید تهیه کنید و بعد از اینکه خنک شد بریزید تو یه شیشه و بذارید فریزر... هر زمان که بهش نیاز داشتید درش بیارید 5-6 دقیقه تو دمای محیط بذارید و بعد اندازه لازم رو بردارید و دوباره بذارید تو فریزر.

شربت بار هیچ چیز خاصی نداره؛ ترکیب آب، شکره........ اما یه سری نکات خودش رو داره که اگه رعایت بشه شربت خوبی دارید. مثل مربا اگه زیادی بجوشه شکرک میزنه و اگه کم بجوشه قوام نمیاد و خراب میشه. من یه روش درست کردنش و براتون میگم.

500 گرم شکر رو با 250 میلی لیتر آب (یک لیوان) رو اول با هم خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم میگذاریم... سعی کنید قاشق توی ظرف نزنید. بهتره که اطراف ظرف رو مرتب با قلموی آغشته به آب لیمو تمیز میکنیم تا شکرک نزنه. وقتی شربت به قوام کافی رسید نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو را با یک قاشق چای خوری آب حل کرده آنرا داخل شربت بریزید. جوهر لیمو از شکرک نزدن شربت جلوگیری میکنه.
برای اینکه متوجه قوام مناسب برای شربت بشید یه کمی از شربت را بین انگشتتون بگیرید و آنها را از هم باز کنید. نخ های بلندی بوجود آمده که کش می آیند. این شربت برای زولبیا - بامیه و گوش فیل و باقلوا هم مناسبه.

هر سوالی داشتید بدونم پاسخ میدم.
__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2016-02-17), sara68 (2013-06-18), setayesh66 (2012-12-02), Somayeh71 (2016-03-10), sorour (2013-12-02), مامان <باران> (2013-05-02), نادیه (2014-02-18), veronika (2012-12-01), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17)
قدیمی 2012-09-17, 05:23 PM   #3
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین - خاطرات شیرین :: بیسکویت شکری ::

بچه ها در مورد روغن شیرینی های خشک قبلا توضیح دادم اما اینجا هم باز متنش و میذارم که کارتون راحت پیش بره.

برای انواع شیرینی های خشک، روغنی که استفاده میشه روغن صاف قنادی، مخصوص شیرینی هستش.. .اما از اونجا که همه دسترسی به این روغن ندارن و به خاطر ضرر خیلی زیاد این روغن، من خودم تو خونه روغن آشپزخونه رو صاف میکنم...... به این صورت که روغن جامد لادن (قوطی های آبی رنگ) رو بعد از اینکه باز کردم، میریزم توی ظرفی و میذارم رو حرارت ملایم تا آروم آروم ذوب بشه (شاید در عرض 10-15 کامل آب بشه)........ بعد اون رو میذارم تو یخچال تا دوباره منجمد بشه (حداقل 7-8 ساعت باید بمونه تا کامل منجمد بشه و به رنگ تقریبا سفید در بیاد). از این طریق روغن از حالت دون دون بیرون میاد.

به همین راحتی روغن صاف خونگی دارم که خیلی مناسبه برای این شیرینی و اکثر شیرینی های خشکه.

__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Araz (2012-10-12), Atusa (2013-01-15), baran78 (2016-02-17), mamaneasal (2013-05-13), maman_mahya (2016-06-12), Nika61 (2014-02-21), setayesh66 (2012-12-02), Shamimi (2013-05-21), shohreh.kh (2015-03-01), Somayeh71 (2016-03-10), veronika (2012-10-31), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17)
قدیمی 2012-09-17, 11:29 PM   #4
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 948
تشکر کرده : 12,165
تشکر شده 20,076 بار در 1,154 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین - خاطرات شیرین :: بیسکویت شکری ::

دوستای خوبم قول داده بودم که امشب این شیرینی رو دوباره درست کنم و براتون از مراحل کارم عکس بگیرم


70 گرم شکر رو با 160 گرم روغن
3-4 دقیقه میزنیم.

تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و یه کم میزنیم.

شربت رو اضافه میکنیم.

آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم.

اونقدر که خمیر یکدست شد کافیه. بیشترش باعث میشه خمیر به روغن بیفته.

خمیر رو داخل کیسه گذاشته و یک ساعت استراحت میدیدم.

بعد از استراحت از یخچال بیرون میاریم.
به اندازه 5-6 قاشق آب کاملا سرد روش میریزیم و دوباره یه کمی ورز میدیم.
بین 2 تا نایلون به قطر نیم سانت باز می کنیم و برش میدیم.

با کمک قلمو روش و یه لایه خیلی نازک سفیده می زنیم.... شکر و پودر پسته می پاشیم.
برش های خمیر رو به سینی فر منتقل میکنیم.

بچه ها اگر دیدید که برداشتن خمیر باعث میشه فرمش به هم بریزه یا تیکه بشه، با کمک یه نفر دیگه، از 2 طرف نایلون بگیرید و اون رو روی یه سینی منتقل کنید و بذارید نیم ساعت دیگه تو یخچال بمونه تا منسجم تر بشه و انتقالش راحت تر بشه.... یا اصلا از همون اول روی یه سینی نایلون بذارید و خمیر رو روی اون باز کنید و بعد از برش بذارید یخچال.

بعد از اینکه از یخچال خارجش کردید، با کمک نایلون خمیر رو جدا کنید و به سینی انتقال بدید.
2 تا روش رو من تو عکس پایین نشون دادم.

به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی ها خیلی کم طلایی بشه میپزیم.
Attached Thumbnails
01.jpg   02.jpg  

03.jpg   04.jpg  

05.jpg   06.jpg  

07.jpg   08.jpg  

09.jpg   10.jpg  

11.jpg   12.jpg  

13.jpg   14.jpg  

15.jpg   16.jpg  

__________________
اینسـتاگرامم -----------> shady.tr
آشپزخونه ام -----------> شادی

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-09-21 انجام شده است علت: اصلاح لینک عکس ها
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*sogoal* (2013-07-25), 13899 (2015-02-05), Adeleh (2014-02-12), ana.hita (2014-07-09), Araz (2012-11-28), baran78 (2016-02-17), Beauty (2013-07-21), Belfi (2012-11-28), chefsali (2014-05-02), gisoo2 (2012-11-28), hamideh3 (2012-12-31), Hanasakura (2012-11-28), Hanichef (2013-10-27), hasty7 (2014-06-07), marmar11 (2013-07-21), Matiiin (2012-10-12), mayam (2014-01-06), melmel (2013-09-18), Nika61 (2014-02-21), niloofar63 (2012-09-23), pooan (2019-02-09), Rana.Y (2012-11-28), Roya-e-Bahar (2012-12-03), s1387p (2014-03-10), sanaz1 (2014-07-22), Sepnta (2012-11-28), setayesh66 (2012-11-28), Shamimi (2013-05-21), shin (2012-11-30), shohreh (2012-11-28), Simin1 (2014-02-14), sogandam (2015-08-18), Somayeh71 (2016-03-10), sorour (2013-12-02), Tara8930 (2013-02-12), مهرانه (2012-11-28), مامان <باران> (2013-07-15), متینه (2014-01-18), veronika (2012-12-01), zariattari (2012-11-28), سارا. (2012-11-30), شهین (2013-07-21), شبهای تهران (2013-05-22)
قدیمی 2012-09-18, 04:03 PM   #5
سمانه1366
کاربر فعال
 
آواتار سمانه1366
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 568
تشکر کرده : 4,842
تشکر شده 13,020 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond reputeسمانه1366 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین - خاطرات شیرین :: بیسکویت شکری ::

با اجازه ی شادی جان نم مراحل ساخت شربت بار و اون اخری شربتو کذاشتم بین دو انگشتم تا متو جه بشین غلظتش چقدر باشه
Attached Thumbnails
DSC00906.jpg   DSC00907.jpg  

DSC00908.jpg   DSC00909.jpg  

DSC00911.jpg  
__________________
خوشبختی خود را نمیشناسند...اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگان آنهاست ...زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست، همیشه باور داشته باش لایق بهترین هایی
سمانه1366 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی سمانه1366 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ana.hita (2014-07-09), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), baran78 (2016-02-17), chefsali (2014-05-02), hamideh3 (2012-12-31), Hanasakura (2012-11-28), Hanichef (2013-10-27), hasty7 (2014-06-07), marmar11 (2013-07-21), Matiiin (2012-10-12), mayam (2014-01-06), melmel (2013-09-18), Narges (2012-09-21), Nika61 (2014-02-21), niloofar63 (2012-09-23), parvane (2012-12-11), samagh (2018-03-23), Sepnta (2012-11-28), setayesh66 (2012-09-22), Shady (2012-11-30), Shamimi (2013-05-21), shin (2012-11-30), shohreh (2012-11-28), solmaz55 (2014-03-15), Somayeh71 (2016-03-10), sorour (2013-12-02), Tara8930 (2013-02-12), مهدیس (2013-09-06), مهرانه (2012-11-28), مامان <باران> (2013-07-15), نادیه (2014-02-18), veronika (2012-12-01), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-17), شهین (2013-07-21)
پاسخ

کلیدواژه
نان, کتاب, زولبیا, شیرینی, شکری, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 188 2016-03-18 10:10 AM
شیرینی چهار مغز مینیاتوری shohreh شیرینی های خشک سنتی 1 2014-04-25 04:52 PM
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی بهشتی :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 78 2013-03-19 11:52 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 03:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:53 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد