مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > فوت و فن های آشپزی و خانه داری > تهیه مواد اولیه

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-09-09, 12:36 PM   #1
atefe.godarzi
کاربر فعال
 
آواتار atefe.godarzi
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 579
تشکر کرده : 1,629
تشکر شده 5,313 بار در 523 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
atefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond reputeatefe.godarzi has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 12/20
Today ارسالها
0/5 ssssss579
پیشفرض نحوه تهیه خلال پرتقال

برای تهیه خلال‌پرتقال، خودتان قسمت نارنجی رنگ پوست پرتقال را جدا کنید، به صورت خلال ‌درآورید و آن را 3 بار و هر بار به مدت 7 دقیقه در آب بجوشانید و آب را خالی کنید. در سومین مرحله جوشاندن، بهتر است به اندازه یک بند انگشت نبات به خلال‌ها اضافه کنید تا خلال‌های پرتقال شیرین شوند.
__________________
دوست دارم...
atefe.godarzi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی atefe.godarzi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
1956 (2012-10-05), Benyamin (2013-01-04), elize (2012-09-10), maman.amir (2013-01-12), maryamkhanomina (2012-09-26), Maryam_chef (2013-05-27), miaayad-hoda (2014-03-01), SAHAR NAAZ (2013-01-08), sana20 (2014-04-22), Sepnta (2013-01-04), signorina (2012-10-28), فاطمه مهر (2013-02-25), فاطما (2013-01-04), فاطیما (2013-01-05), مريم يكتا (2013-01-17), یاسمین ع (2013-04-13), پروپوفول (2013-02-12), yaaasmina (2013-01-04), zariattari (2012-09-09), باران78 (2013-01-08), سیندرلا22 (2013-01-11), سپیده مامان امیرعلی (2013-01-29)
قدیمی 2013-01-04, 02:01 PM   #2
فاطما
کاربر جدید
 
آواتار فاطما
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: کرمانشاه
ارسالها: 94
تشکر کرده : 1,115
تشکر شده 554 بار در 114 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
فاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to all
فعالیت Longevity
0/20 12/20
Today ارسالها
0/5 sssssss94
پیشفرض پاسخ: نحوه تهیه خلال پرتقال برای تزیین غذا

این خلال رو چطوری نگه دارم؟
بذارم تو فریزر!یا تو ظرف نگه دارم
فاطما آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی فاطما عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Sepnta (2013-01-04), فاطیما (2013-01-05), سیندرلا22 (2013-01-11)
قدیمی 2013-01-04, 05:27 PM   #3
مارتا
Guest
 
ارسالها: n/a
Mentioned: Post(s)
Tagged: Thread(s)
فعالیت Longevity
0/20 0/20
Today ارسالها
sssssssss
پیشفرض پاسخ: نحوه تهیه خلال پرتقال برای تزیین غذا

منم یکبار خلال درست کردم ، ولی کپک زد ، ریختم دور ،حتی توی یخچال نگهداری کرده بودم
نمیدونم شما خشک میکند یا همونطوری نگه میدارید ؟
  پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Sepnta (2013-01-04), فاطمه مهر (2013-02-25), فاطما (2013-01-04), فاطیما (2013-01-05), سیندرلا22 (2013-01-27)
قدیمی 2013-01-04, 05:36 PM   #4
فاطما
کاربر جدید
 
آواتار فاطما
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: کرمانشاه
ارسالها: 94
تشکر کرده : 1,115
تشکر شده 554 بار در 114 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
فاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to allفاطما is a name known to all
فعالیت Longevity
0/20 12/20
Today ارسالها
0/5 sssssss94
پیشفرض پاسخ: نحوه تهیه خلال پرتقال برای تزیین غذا

منم سوالم همینه!
خشکش کنی که اون حالت قشنگ رو از دست میده!کسایی که این کارو انجام میدن تجربه هاشونو بگن!من دارم یه عالمه جمع میکنم!
تا حالا ازش فقط خشک کردم
برا خلالی چکارش کنیم خب!
فاطما آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی فاطما عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
miaayad-hoda (2014-03-01), Sepnta (2013-01-04), فاطمه مهر (2013-02-25), فاطیما (2013-01-05), یاسمین ع (2014-01-26), باران78 (2013-01-08), سیندرلا22 (2013-01-27)
قدیمی 2013-01-04, 06:00 PM   #5
Rana.Y
کاربر فعال
 
آواتار Rana.Y
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,253
تشکر کرده : 9,726
تشکر شده 24,872 بار در 1,545 پست
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Rana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond reputeRana.Y has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 11/20
Today ارسالها
0/5 sssss1253
پیشفرض پاسخ: نحوه تهیه خلال پرتقال برای تزیین غذا

مادر من همیشه پوست پرتقال ها رو خلال می کنه و روی یک پارچه تمیز روی میز خشک می کنه و در فریزر نگهداری می کنه. وقتی زیاد شد آنها رو چند بار می جوشونه و تلخی می گیره وبا شکر می پزه.
برای داحل کیک و یا شیرین پلو هم باید مربا رو کمی گرم کنیم تا شیره اش راحت تر جدا بشه.روی صافی می گذاریم تا شیره اش کلا جدا بشه و برای کیک یا شیرین پلو استفاده می کنیم.
طعم و عطر خیلی خوبی به کیک میده.
Rana.Y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی Rana.Y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Araz (2013-01-04), asra-h (2013-01-08), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), golnaz (2014-01-22), Honey (2013-01-04), miaayad-hoda (2014-03-01), SAHAR NAAZ (2013-01-08), Sepnta (2013-01-04), Shady (2013-01-08), solmaz55 (2014-01-22), فاطما (2013-01-04), فاطیما (2013-01-05), مهرانه (2013-01-27), یاسمین ع (2014-01-26), ایلار جون (2013-01-04), باران78 (2013-01-08)
پاسخ

کلیدواژه
نحوه, کیک, پوست, پرتقال, تهیه, تزیین, خلال, شیرینی, عکس, عطر, غذا


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تهیه انواع قهوه الهام نوشیدنی های گرم 21 2014-05-26 08:07 PM
ناگ پرتقال ( شير پرتقال ) باران78 نوشیدنی های سرد 0 2014-04-03 08:31 PM
دانلود کتاب های قنادی باران78 دانلود مطالب مربوط به کیک و شیرینی پزی 0 2013-12-07 09:37 PM
طرز تهیه پنج نوع نان محلی بختیاری armita-anita غذاهای استان چهارمحال و بختیاری 0 2013-05-13 03:35 PM
خواص دمنوش پوست پرتقال ghogha تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2012-05-14 11:39 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:48 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد