کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > کیک ها و رولت های غذایی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-09-03, 06:40 PM   #1
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 839
تشکر کرده : 9,249
تشکر شده 16,790 بار در 1,035 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض کیک ساندویچ

من این کیک رو از رو دستور مجله شماره 39 هنرآشپزی درست کردم از دستورای خوب خانم آذرپیرا هستش. اما تغیراتی دادم که آخر دستور مینویسم.

کیک ساندویچ

CakeSandevichi_1.jpg

CakeSandevichi_2.jpg

CakeSandevichi_3.jpg

مواد لازم:

ژامبون يا رست بيف: 4 ورق يك سانتي
نان تست برش نخورده: 1 عدد
گوجه فرنگي: 3 تا 4 عدد
سس مايونز: 2 تا 3 قاشق غذا خوري
پنير خامه اي: 500 گرم
جعفري و گشنيز خرد شده: 2 تا 3 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:

دور تا دور نان را با كارد به قطر يك سانت برداريد. بقيه ي نان را از عرض چهار برش بزنيد.
پنير خامه اي را با سس مايونز مخلوط كنيد تا به صورت كرم در آيد.
به گوجه فرنگي هاي ورقه شده كمي نمك بزنيد.
يك لايه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رويش را كرم ماليده، ژامبون را روي آن قرار دهيد. (ژامبون ها را به اندازه ي نان برش بزنيد).
به يك لايه ي ديگر كمي كرم زده، روي ژامبون قرار داده كمي فشار دهيد تا به لايه ي ژامبون بچسبد.
دوباره روي نان را كرم ماليده دو ظرفش را گوجه فرنگي اسلايس شده قرار دهيد.
بين دو گوجه فرنگي را نيز سبزي خرد شده بريزيد.
به نان بعدي كرم ماليده و آن را روي گوجه فرنگي قرار دهيد. دوباره روي نان كرم زده ژامبون بگذاريد. به آخرين لايه، كرم زده روي ژامبون قرار دهيد. كمي فشار داده تا به هم بچسبد. روي تمام سطح كرم بكشيد و در پايان مقداري از كرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتي در آورده و روي كيك را تزيين كنيد. اين كيك را به مدل هاي مختلف مي توان درست كرد.

اما تجارب خودم:
کیک ساندویچ از ایده های خوب خام آذرپیرا تو مجله 39 هستش... من اولین بار با اون روش درست کردم اما چند بار آخر، تغییراتی دادم که عااالی میشه؛ مهمترینش پنیر تست یا ورقه ای کاله (که همون پنیر گودا هستش) رو بین لایه اول و آخر میذارم که هم خیلی قشنگش میکنه هم خیلی خیلی خوشمزه میشه. این عکس، بسته قدیمیشه ولی جدیدا طرح بسته اش و تغییر داده:

d6b31da6897d5fe0e4887ed18d66d52b.jpg

از طرفی من برای لایه وسط، جعفری و گشنیز رو حذف کردم و به جاش مغز کاهو گذاشتم.... یه نکته دیگه اینکه من 100 گرم بیشتر از دستور پنیرخامه ای ریختم. از پنیر خامه ای هوکلند هم استفاده کردم که خیلی عالیه.
__________________
چقدر دوست داشتنی هستند آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
71 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), **Ghazal** (2012-11-19), *fahimeh* (2013-11-02), .susan. (2013-02-28), 15690 (2013-12-04), 5457 (2013-06-29), A & E (2012-11-27), Amitida (2012-09-04), Araz (2012-09-04), Atusa (2013-01-14), Azijam (2012-11-30), ღ.ترنم.ღ (2013-02-28), bahar2 (2013-01-02), baran1357 (2012-11-14), Belfi (2012-09-03), Chef-Sheri (2013-11-05), donya (2013-04-30), elize (2012-09-07), gisoo2 (2013-02-02), hamraz (2012-10-07), Hanasakura (2012-09-04), Hanichef (2012-11-19), hasty7 (2014-02-15), luma (2012-10-04), Mahdiye* (2013-01-14), maman.amir (2012-12-17), mami ghazal (2012-09-03), Maneli (2012-09-03), mania6370 (2012-10-25), Marjan (2012-09-03), mayam (2012-11-26), melmel (2013-09-02), mortazavi (2014-04-24), Nanusch (2012-11-11), Narges (2012-09-23), narges yas (2012-10-20), nasimak (2013-06-10), Nika61 (2014-01-27), Niyaz Chef (2013-09-07), Rana.Y (2012-11-19), ROSHAN (2013-09-08), Roya-e-Bahar (2012-09-04), Sarashpaz-Sepideh (2012-11-18), sarina-kian (2013-01-18), sepideh (2012-09-29), setayesh66 (2012-09-04), shikamoo (2013-12-14), sorour (2013-09-02), tahmin67 (2013-06-18), Taraneh20 (2014-09-04), Tasha (2014-04-26), tozhi (2013-03-04), فاطیما (2012-09-05), ملاحت (2013-02-02), مهندس (2012-09-03), مامان مریم وآرمان (2014-05-27), مامان زهرا و حسین (2014-03-10), یاسمن (2012-09-03), veronika (2012-09-03), Vijeh (2013-01-25), worldnews (2012-12-06), yasaman 67 (2014-08-26), zamzam (2014-04-27), zariattari (2012-09-04), آفتاب بانو (2013-03-04), الهام 62 (2012-09-04), باران بهاري (2013-08-24), باران78 (2013-02-02), زهرا23 (2012-10-07), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-04)
قدیمی 2013-02-02, 02:49 PM   #2
Vijeh
کاربر فعال
 
آواتار Vijeh
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
موقعیت: گيلاني ساكن مشهد
ارسالها: 973
تشکر کرده : 13,973
تشکر شده 23,016 بار در 1,231 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Vijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond reputeVijeh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

butterfly پاسخ: کیک ساندویچ

آرگاردیا کیک ساندویچ
مواد لازم :
نان تست : 1 بسته
سینه مرغ پخته و خرد شده : نصف 1 عدد
سیب زمینی : 2 عدد
خیار شور خرد شده : نصف لیوان
هویج خرد شده و پخته : نصف لیوان
سس مایونز : 1 شیشه
ماست چکیده ش: 1 بسته
جعفری خرد شده : 200 گرم
پیازچه : 150 گرم
ژامبون : 300 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی ها را پخته و پس از اینکه کاملا سرد شد پوست گرفته و رنده میکنیم سپس سینه مرغ و خیار شور و هویج خرد شده را به آن می افزاییم. این مواد را با حد اکثر 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس مایونز مخلوط کرده تا چسبنده شوند.ماست را با کمی نمک و فلفل و در صورت تمایل 1 حبه سیر رنده شده مزه دار می کنیم . سپس نان ها را در ظرف چیده روی آن را
با مخلوط ماست و مایونز پوشانده و ورقه های ژامبون را روی آن قرار داده سپس روی آن
از مواد سیب زمینی و مرغ مالیده و جعفری خرد کرده پاشیده سپس یک لایه دیگر نان روی آن قرار داده و مجددا این کار را تکرار می کنیم تا حد اقل 3 طبقه نان داشته باشیم . سپس روی تمام نانها را با مخلوط ماست و مایونز پوشش داده و روی آن را به دلخواه تزیین می کنیم.
Attached Images
File Type: jpg IMG_0248.jpg (51.1 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg IMG_0250.jpg (54.6 کیلوبایت, 7 views)
__________________
کلام قدرتمند ترين و وحشتناک ترين ابزار است؛ به راحتي تخريب مي کند و به همان راحتي دلي را به دست مي آورد
Vijeh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی Vijeh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), *fahimeh* (2013-11-02), .susan. (2013-02-28), 5457 (2013-06-29), Araz (2013-02-02), Atusa (2013-02-02), Azijam (2013-09-02), ღ.ترنم.ღ (2013-02-28), Belfi (2013-02-02), gisoo2 (2013-02-02), Hanasakura (2013-03-01), Hanichef (2013-02-28), marie (2013-10-04), maryama (2013-02-02), Matiiin (2013-02-02), melmel (2013-02-05), miaayad-hoda (2013-02-03), nari1362 (2013-09-02), Nika61 (2014-10-16), Niyaz Chef (2013-09-07), Rana.Y (2013-02-02), setayesh66 (2013-02-02), Shady (2013-09-01), solmaz55 (2013-02-28), somayeh pourmofidi (2014-08-24), Tara8930 (2013-02-02), Tasha (2014-04-26), tozhi (2013-03-04), فاطیما (2013-02-02), ملاحت (2013-02-02), مهرانه (2013-02-28), متینه (2013-08-29), نادیه (2013-12-31), veronika (2013-02-10), yaaasmina (2013-02-02), باران بهاري (2013-10-03), باران78 (2013-02-02), رویا گلی (2013-02-02), زهرا23 (2013-09-02), سپیده مامان امیرعلی (2013-11-04)
قدیمی 2013-02-28, 10:44 AM   #3
Liliom
کاربر جدید
 
آواتار Liliom
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
موقعیت: یزد
ارسالها: 23
تشکر کرده : 1,779
تشکر شده 208 بار در 42 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Liliom یک هاله روحانی دور اوستLiliom یک هاله روحانی دور اوستLiliom یک هاله روحانی دور اوست
پیشفرض پاسخ: کیک ساندویچ

شادی جان. ممنون از توضیحاتت.
اگر نخوام از این مقدار پنیر خامه ای استفاده کنم چی میتونم جایگزین کنم. آخه با ذائقه ای که دور و بری های من دارن، آخرش به این میگن نون پنیر!
میشه کاری کرد که مزه ی ساندویچ سردهای بیرون رو بده. مثلا مثل ساندویچ هایدا بشه؟
Liliom آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Liliom عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2013-02-28), Nika61 (2014-10-16), Niyaz Chef (2013-09-07), ROSHAN (2013-09-08), Vijeh (2013-02-28)
قدیمی 2013-02-28, 12:45 PM   #4
Shady
کاربر فعال
 
آواتار Shady
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 839
تشکر کرده : 9,249
تشکر شده 16,790 بار در 1,035 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Shady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond reputeShady has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کیک ساندویچ

نقل قول:
ارسالی توسط Liliom مشاهده موضوع
شادی جان. ممنون از توضیحاتت.
اگر نخوام از این مقدار پنیر خامه ای استفاده کنم چی میتونم جایگزین کنم. آخه با ذائقه ای که دور و بری های من دارن، آخرش به این میگن نون پنیر!
میشه کاری کرد که مزه ی ساندویچ سردهای بیرون رو بده. مثلا مثل ساندویچ هایدا بشه؟
لیلا جون با ژامبون خوب و پنیر ورقه ای طعمش فوق العاده است. اصلا شک نکن
خیلی فکر کردم اما دیدم هر چیز دیگه ای بخوای به جای پنیر بزنی انسجامش و برای کیک بودن از دست میده و شل میشه. حالا باز خودت ببین چی میشه جاش ریخت.
این تا حدی مزه کلاپ های آماده رو میده... البته خوشمزه تر:

Club-Sandwich-goosht.jpg
__________________
چقدر دوست داشتنی هستند آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
Shady آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی Shady عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), .susan. (2013-02-28), Araz (2013-03-02), Azijam (2013-09-02), Chef-Sheri (2013-11-05), Hanichef (2013-09-02), Nika61 (2014-10-16), Niyaz Chef (2013-09-07), ROSHAN (2013-09-08), Sepnta (2013-02-28), sorour (2013-09-02), مامان زهرا و حسین (2014-03-10), Vijeh (2013-02-28), زهرا23 (2013-09-02)
پاسخ

کلیدواژه
کیک, تست, ساندویچ


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ساندویچ لقمه ای nahal123 سانـدویـچ 4 2014-09-27 07:41 PM
.: ساندویچ ساز :. MaarMaar لوازم خانگی 48 2014-08-19 11:10 AM
ساندویچ مرغ مکزیکی Mahboubehbanoo غذاهای مکزیکی 2 2014-06-14 01:51 PM
ساندویچ های گریل sarina-kian سانـدویـچ 0 2011-08-14 11:13 AM
ساندویچ گریل سبزیجات ایتالیایی عسل فرفری سانـدویـچ 0 2011-05-10 06:18 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 01:07 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد