تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-08-15, 03:28 PM   #1
آشپزخونه سپیده
کاربر فعال
 
آواتار آشپزخونه سپیده
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 808
تشکر کرده : 11,120
تشکر شده 18,768 بار در 864 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond repute
پیشفرض بالشتک های عسلی

مواد لازم

آرد...............................۲۵۰ گرم

بيكينگ پودر ..................يك قاشق مرباخوري

نمك.............................يك چهارم قاشق مرباخوري

مارگارين يا روغن مایع .....۵ قاشق غذاخوری

آب گرم........................۱۵۰ميلي ليتر

عسل............................به ميزان لازم

دارچين..........................يك قاشق مرباخوري

زعفران...........................۱ قاشق غذاخوری ( اختیاری)

۱- آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد

۲- روغن و زعفران را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود

۳- آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد

۴-روغن را داغ كنيد. خمير را نازك (مهم) پهن كرده و از آن مربع هايي کوچک ببريد و در روغن سرخ كنيد

در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد
Attached Thumbnails
IMG_6546.jpg  
Attached Images
   
__________________
مادرم را هیچ وقت ندیدم که پرواز کند؛
زیرا به پایش؛
من را بسته بود؛ پدرم را؛ و همه ی زندگیش را ...
آشپزخونه سپیده آفلاین است   پاسخ با نقل قول
47 کاربر زیر از دوست گرامی آشپزخونه سپیده عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-08-15), *Zarri* (2012-08-16), .susan. (2013-07-15), afshiiin (2014-11-01), Amitida (2012-08-15), Bahar-chef (2013-07-16), baran78 (2013-07-10), Beauty (2014-03-10), Belfi (2014-11-01), desire (2013-07-19), gisoo2 (2013-07-15), Hanichef (2013-07-16), hasty7 (2014-02-26), hodaa37 (2015-06-27), Homa2 (2012-08-15), Honey (2013-07-10), Mandana.N (2014-02-19), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-07-10), maryama (2013-07-11), Matiiin (2013-07-10), mayam (2013-10-06), melmel (2013-07-11), Nahid59 (2013-07-10), Narges (2013-07-15), NeKhAt (2015-04-18), niyaz (2013-07-13), s1387p (2014-02-18), samanta2 (2013-07-11), Sarashpaz-Sepideh (2013-07-10), selena (2013-07-14), Sepnta (2013-07-15), setayesh66 (2013-07-10), shamim90 (2013-07-14), فلونه (2014-02-21), مهندس (2012-08-15), مامان <باران> (2014-02-20), ماهمون (2013-09-15), محمد زاده (2014-05-11), یاسمین ع (2013-07-15), پرند (2012-08-18), veronika (2013-08-18), zahra78 (2013-07-10), zahra_a (2013-07-10), بانوی کوچک (2014-11-05), رها62 (2013-07-13), سیندرلا22 (2013-07-18)
قدیمی 2013-07-10, 07:03 PM   #2
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,673
تشکر کرده : 16,813
تشکر شده 93,146 بار در 5,044 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بالشتك هاي عسلي

مثل رسپي سپيده جونم درست كردم ولي مال من شد پاپيونهاي عسلي.
نميدونم چرا عكسا پس و پيش شد!!!!!!!!!
Attached Thumbnails
DSC02622.jpg   DSC02631.jpg  

DSC02624.jpg   DSC02633.jpg  

Sarashpaz-Sepideh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
47 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-10), *Zarri* (2013-07-11), .susan. (2013-07-10), afshiiin (2014-11-01), atena46 (2013-07-10), ღ.ترنم.ღ (2013-07-29), Bahar-chef (2013-07-19), bamika (2013-07-16), baran78 (2013-07-10), Beauty (2014-03-10), Belfi (2014-11-01), desire (2013-07-19), gisoo2 (2013-07-15), Hanichef (2013-07-16), hodaa37 (2015-06-27), Honey (2013-07-10), Mahshid (2014-02-16), Mandana.N (2014-02-19), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-07-10), maryama (2013-07-11), Matiiin (2013-07-10), melmel (2013-07-11), Miriam (2013-07-16), Nahid59 (2013-07-10), Narges (2013-07-15), niyaz (2013-07-13), Pari65 (2013-07-10), Rana.Y (2013-07-10), saharj00n (2013-07-11), samanta2 (2013-07-11), selena (2013-07-14), Sepnta (2013-07-15), setayesh66 (2013-07-10), Simin1 (2013-07-10), sorour (2013-07-16), فلونه (2014-02-21), مهدیس بانو (2013-07-11), مامان <باران> (2013-07-13), ماهمون (2013-09-15), محمد زاده (2014-05-11), یاسمین ع (2013-07-15), veronika (2013-08-18), zahra78 (2013-07-10), zahra_a (2013-07-10), رها62 (2013-07-13), سیندرلا22 (2013-07-10)
قدیمی 2013-07-15, 12:05 PM   #3
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,450
تشکر کرده : 20,880
تشکر شده 17,150 بار در 2,209 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: بالشتك هاي عسلي

بالشتکهای عسلی
مواد لازم:

آرد 225 گرم
نمک 4/1 قاشق مریا خوری
بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری
روغن جامد یا مارگارین 25 گرم
آب 175 میلی لیتر
روغن برای سرخ کردن
عسل به اندازه لازم
دارچین اقاشق مربا خوری

طرز تهیه:
ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به آن اضافه کنید و با دست مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید . آب را اضافه کنید تا جائی که خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را در کیسه نایلون در درمای محیط به مدت یکساعت استراحت داده بعد نازک پهن کنید ( نیم سانت یا کمتر) . خمیر را به صورت مربع های 5/2 سانتی متری ببرید و در روغن داغ سرخ کنید . بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود بعد در ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید و روی آنها را عسل بریزید و با پودر دارچین تزیین کنید.

* می توانید هنگام سرو از خامه استفاده کنید . ( خامه صبحانه
* همچنین از این بالشتکها بدون عسل به عنوان دورچین غذا هم میتوانید استفاده کنید

منبع : مجله هنر آشپزی شماره 71 سرکار خانم رزینا شمس
__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-15), bamika (2013-07-16), baran78 (2013-07-15), Beauty (2014-03-10), desire (2013-07-19), gisoo2 (2013-07-15), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-07-15), Narges (2013-07-15), NeKhAt (2015-04-18), Niyaz Chef (2013-09-21), setayesh66 (2013-07-15), shamim90 (2013-07-17), Simin1 (2013-07-15), sorour (2013-07-16), مامان <باران> (2014-02-20), ماهمون (2013-09-15), یاسمین ع (2013-07-15), veronika (2013-08-18), الهام 62 (2013-07-15), سیندرلا22 (2013-07-18)
قدیمی 2013-07-15, 12:29 PM   #4
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,450
تشکر کرده : 20,880
تشکر شده 17,150 بار در 2,209 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: بالشتك هاي عسلي

خمیر من موقع کار جمع میشد نمیدونم اشکال کارم کجا بود؟؟
Attached Thumbnails
DSC04358.jpg   DSC04359.jpg  

__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-16), *Zarri* (2013-07-15), .susan. (2013-07-15), ღ.ترنم.ღ (2013-07-29), Bahar-chef (2013-07-16), baran78 (2013-07-15), Beauty (2014-03-10), Belfi (2013-07-16), desire (2013-07-19), gisoo2 (2013-07-15), Hanichef (2013-07-16), Mahshid (2014-02-16), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-07-18), Matiiin (2013-07-15), Miriam (2013-07-15), Narges (2013-07-15), Niyaz Chef (2013-09-21), Sarashpaz-Sepideh (2013-10-03), Sepnta (2013-07-15), setayesh66 (2013-07-15), shamim90 (2013-07-17), Simin1 (2013-07-15), sorour (2013-07-16), مامان <باران> (2014-02-20), ماهمون (2013-09-15), یاسمین ع (2013-07-15), veronika (2013-08-18), yaldae (2013-07-16), zahra78 (2013-07-15), رها62 (2013-07-15), سیندرلا22 (2013-07-18)
قدیمی 2013-07-15, 10:55 PM   #5
setayesh66
کاربر فعال
 
آواتار setayesh66
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: tehran
ارسالها: 1,423
تشکر کرده : 38,178
تشکر شده 10,950 بار در 943 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
setayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بالشتك هاي عسلي

با دستور سپیده جون
Attached Thumbnails
DSC04184.jpg  
setayesh66 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی setayesh66 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-16), *Zarri* (2013-07-15), afshiiin (2014-11-01), atefe.godarzi (2013-08-27), atena46 (2013-07-16), ღ.ترنم.ღ (2013-07-29), Bahar-chef (2013-07-16), bamika (2013-07-16), baran78 (2013-07-15), Beauty (2014-03-10), Belfi (2013-07-16), desire (2013-07-19), Hanichef (2013-07-16), hodaa37 (2015-06-27), Mahshid (2014-02-16), Mandana.N (2014-02-19), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-07-18), Matiiin (2013-07-15), Miriam (2013-07-16), Nahid59 (2013-07-15), Narges (2013-07-15), Niyaz Chef (2013-09-21), Sarashpaz-Sepideh (2013-10-03), Sepnta (2013-07-15), Setayesh92 (2013-07-22), shamim90 (2013-07-17), Simin1 (2013-07-16), sorour (2013-07-16), ملاحت (2013-07-29), مامان <باران> (2014-02-20), ماهمون (2013-09-15), veronika (2013-08-18), yaldae (2013-07-16), zahra78 (2013-07-15), zariattari (2013-07-16), رها62 (2013-07-21), سیندرلا22 (2013-07-18)
پاسخ

کلیدواژه
نان, هاي, بالشتك, بالشتک, عسلي, عسلی

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
سوهان عسلی Adriyana شیرینی های خشک سنتی 37 2015-11-18 05:18 PM
بستنی شیر عسلی Amitida بـســتـنـی ها 41 2014-02-07 09:12 PM
کیک عسلی رژیمی samiiin کیک های ساده 1 2012-10-24 12:20 AM
کیک شیر عسلی بدون تخم مرغ Hanichef کیک های ساده 0 2012-09-01 05:12 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 10:12 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد